- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.801
insallah canim insallahBizde seni operiz canimmm cok sagol allah hayirli evlat verssin ins
Ay neguzell.ya cilt tipine gorede degisiyo bence.benim vucudumun bazi yerleri ergenlik doneminde bile catlamisti cildim cok hassas.ahh su yumurtayi hergun yiyebilsek.zatan sade sarisini yiyebiliyorumBen hiç kullanmadım ama çatlağım da olmadı.
Bi yerde düzenli tüketilen haşlanmış yumurtanın çatlağı önlediğini okumuştum. Doğum yaptığım güne kadar da yedim.
oyyyyyy harikalaaaaaTeyzeleri bakın annem bana bugün ne dikti :)))
Benim de kuyruksokumu eğriliğim var paten kayerken düşmüştüm normalde de ağrırdı çok sabit kaldımmı. Şimdi de uzun süre oturduğumda ağrı giriyo. Yani bu haftalarda okadar ağrı olurmu bilmiyorum ama sende de böyle bişi olabilirmi? Hani zamanında poponun üstüne sert şekilde düşmen yeterli zaten olması için. bel ağrısı kötü canım ben çare bulamadım malesefKizlar belim cok agriyor
Sizce bi cozumu varmi? Sirt usti yattigim an yanima donemiyorum resmen tutuluyorum esimden yardım alarak veya yatagi sıkı sıkı tutarak zorla dönüyorum
9 ay cekicekmiyim bu agriyi
ayyy benimkide cok pimpirikli disardann canim bisi istio onin eti iyimi yagi nasi bosver evde yaparz dio baharat yedirmio hepsi dusuk riski varmis die gecen kaynanamlarda baharat kokladim sen cok.koklama bakim dedi kizdik bizde snra gorumcem ole cok ustune dusersen sakinirsan allah korusun bisi olur ben hic kollamiyodum ne oldu gayet saglikli dedi. ama benimki anlamio laftan. gecen ben mutfakta oguruyorum geldi masayi toplamaya yardim etcek guya ben bi yerde oguruom o basladi ogurmeye dedim defol baska odaya sesini duymayim kusturcaksin beni :) zaten annesi dio sen dogurana kadar bizimki 90 kere dogurcak bu gidisle diye :)aslında kocam bu kadar rahatlıgıma kızıyor bazen
yok bebiş çok çok saglıklı beslenmelıymıs, yok o zararlıymıs, yok bu böyleymıs.. bazen delı edıyor benı
benımkı fazla rahat degıl sorun orada
yapım böyle canım
bu arada biz rolleri degıstık, o kadın ben erkek
çünkü odun olan benım
48 le başladım, 47 yım şuan, geçen yaz hamilelik düşüncesi olunca kilo vermeye basladiydim, 13 kilo verdim, ama su an da böyle iştahsızlık tiksinme gecmezse bilmiyorum, çok sıkıldım 1 aydir bu kusma bulantidan,sanki aylardır çıkıyorum gibi, kusma azaldı da sağolsun bulanti ben burdayim diyor hep, sabahları çorba, gün içinde biraz meyve ikindin biraz yemek, genelde patlamış mısır midemi rahatlatiuor, haşlanmis mısır, kakaolu kek falan, sağlıklı değil amakızlar kilo alan var mı?
kusmalar ara sıra48 le başladım, 47 yım şuan, geçen yaz hamilelik düşüncesi olunca kilo vermeye basladiydim, 13 kilo verdim, ama su an da böyle iştahsızlık tiksinme gecmezse bilmiyorum, çok sıkıldım 1 aydir bu kusma bulantidan,sanki aylardır çıkıyorum gibi, kusma azaldı da sağolsun bulanti ben burdayim diyor hep, sabahları çorba, gün içinde biraz meyve ikindin biraz yemek, genelde patlamış mısır midemi rahatlatiuor, haşlanmis mısır, kakaolu kek falan, sağlıklı değil amanapayim bulantı geçene kadar, ete bayılan ben tiksiniyorum , kız bebek diyorlardı et sevmeyene ama bana doktor %60 erkek dedi, bakalım, haftaya cuma öğreniriz herhalde,,
Kıyamamm ona yaa :)Tatlim dr amca vermedi.bende zaten o kdr karin agrisindan sonra bebegi dusunurken ustune cinsiyetini soyleyince istemek aklima gelmedi.en son goruntusuyle pek farkli degildibiraZ daha buyumus utanmaz
ayyy benimkide cok pimpirikli disardann canim bisi istio onin eti iyimi yagi nasi bosver evde yaparz dio baharat yedirmio hepsi dusuk riski varmis die gecen kaynanamlarda baharat kokladim sen cok.koklama bakim dedi kizdik bizde snra gorumcem ole cok ustune dusersen sakinirsan allah korusun bisi olur ben hic kollamiyodum ne oldu gayet saglikli dedi. ama benimki anlamio laftan. gecen ben mutfakta oguruyorum geldi masayi toplamaya yardim etcek guya ben bi yerde oguruom o basladi ogurmeye dedim defol baska odaya sesini duymayim kusturcaksin beni :) zaten annesi dio sen dogurana kadar bizimki 90 kere dogurcak bu gidisle diye :)
kaynanama diyorum ters dogurmusun okdr kibarki herseye midesi kalkar ogurur midem bulando diyorum o oguruo ne oldu diyorum e miden bulandi ya dio :) aksam yemeklerndrn sonra istifra etmeye baslaynca bu aksam yemedim cok. cok sukir bisi olmadi ama sanirim ben bulasik makinesinden tiksindim kapagini acinca oguruom :) bende 3 kilo aldm ama doktorda 76.6 çıktım evde 2 gundur 75.5 cikiyorum zaten cins kadin 3. ayimda tartmayi akil etti bidahakine ordan gelince evdede tartilcam bakalım fark varmi tartilardabaharat koklamaktan ne olcak
biri öğürünce ben de oluyor öyle
neysekı benımkınde öyle bişi yok.
aman her seye burnunu sokuyor, bende kızıyorum tabii. şuan sadece canımın derdındeyım karısma bana dıyorum
sen makıneden nefret edıyorsunkaynanama diyorum ters dogurmusun okdr kibarki herseye midesi kalkar ogurur midem bulando diyorum o oguruo ne oldu diyorum e miden bulandi ya dio :) aksam yemeklerndrn sonra istifra etmeye baslaynca bu aksam yemedim cok. cok sukir bisi olmadi ama sanirim ben bulasik makinesinden tiksindim kapagini acinca oguruom :) bende 3 kilo aldm ama doktorda 76.6 çıktım evde 2 gundur 75.5 cikiyorum zaten cins kadin 3. ayimda tartmayi akil etti bidahakine ordan gelince evdede tartilcam bakalım fark varmi tartilarda
ayyy yataga girince oguruyorum bende esim dio bendenmi tiksinion yok yataktan diorum carsafi degistirip duruom ama hep oguruom niyeyse :)sen makıneden nefret edıyorsun
ben evden nefret edıyorumher yer batıyor gözüme
insan yatak odasından nefret eder mı
koltukta yatıyorum
mide bulantılarım gecene kadar koltuktayım dedımayyy yataga girince oguruyorum bende esim dio bendenmi tiksinion yok yataktan diorum carsafi degistirip duruom ama hep oguruom niyeyse :)
Ayy benmde oluo tatlımmm normalse ii ozmn :))kizlar benimde kuyruk sokumumdan ayagima agri giriyor doktor normal dedi bel agrisina bazen topallatio beni ama normalmis gorumcemde tutunma agrisi onlar dedi
benim var ortadada yanlardan ortaya damarlarda belirginlesti yavrum kok saliyor diye seviyorum karnimi :)Kızlarrrrr karnınızda çizgi oluşmaya başladı mı? Bende yavaş yavaş oluşmaya başlamışş az önce farkettm :))
Hahahh süpermiş yaa :))benim var ortadada yanlardan ortaya damarlarda belirginlesti yavrum kok saliyor diye seviyorum karnimi :)
3 kere sordum doktora 3. de suratima tuhaf bakti bende budami normal diince evet dedi snra gorumceme sordm hemsire oda o da tutunma agrilari oluyor bendede olmustu dediAyy benmde oluo tatlımmm normalse ii ozmn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?