2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İçimde hep bi kız hasreti var ama doktor %80 erkek dedi bakalım ama emin değil
4kilo muuuu anammm dikkat et kızzzz yavaş gitt :)

aaa demekki uymuyor :) kız valla mide bulantısı yaşadığım zaman aldım şimdi almıyorum anlamadım gitti.o ara sırf karbonhidrat tükettim sanırım ondan oldu.umarım bundan sonra çok yavaş olur.fazla da yemiyorum

Canim o tahlilleri banDa vermisti doktor bugun ikili test icin devlet hastanesine gittim oradaki doktora soyledim onlari da yaptirdim bugun disarida pahali sanirim o testler sende bu sekilde yaptirabilirsin istersen

iyi yapmışsın walla canım ewt yaa özelde yaptırayım dedim 300 tl civari fiyat verdiler wazgeçtim bende sağlık ocağında yaptrcam zaten drumuda değiştrcem hatta hiç yaptırmayıp yeni drum ne derse onu yapayım diyorum

işte olmasam gel derdim kıyamam yaaa

Ben hazırladım gelebilirsin kahvaltiya :) Antalyaya yakinsan tabi :)

işte olmasam gel derdim kıyamam yaaa

Bana gelin yeni hazırladım :)

Ben hazırladım gelebilirsin kahvaltiya :) Antalyaya yakinsan tabi :)

Kızlar önce Loch Ness Canavari ne gidiyorum orda karnımı doyurup ilk uçakla A amorfati ye Antalya'ya gidiyorum orda da yiyorum sonra L LiveYourLifeee e gidiyorum onunlada öğle yemeğimizi yiyorum o kadar açıktım çünkü

Biri benim totomu kaldırsın markete gideyim de aç karnımı doyurayım olmayacak bu iş böyle

Belli de olmaz hala bi umut var kız için
Karbonhidrat yapar kuzumm azalt onu , bundan snra asıl iştahımız açılcak kilolar gelcek oyüzden dikkatli git

Orası öyle canım ama doğru düzgün bir kreşe göndermek istiyorsan onlar da ateş pahası Ben işten çıkıp bebeğime kendim bakmak istiyorum Allah izin verirse, ama 2-3 yaşından sonra kreşe vericem mecbur..

Hiç bilmiyorum canım bende beş gün geriden gelince endişelendim bana direk ni hafta tehlikeli dedi. Her doktor farklı konusuyo iste

sen makıneden nefret edıyorsun
ben evden nefret edıyorum her yer batıyor gözüme
insan yatak odasından nefret eder mı
koltukta yatıyorum

Ben de bulaşık makinasından nefret ediyorum yaa, normalde bulantılarım kalmadı çok şükür ama yemekten sonra ne zaman makinayı açsam midem ağzıma geliyo, öğüre öğüre yerleştiriyorum bulaşıkları, bazen de kendimi banyoya zor atıyorum.. bazen dayanamıyorum eşimi çağırıyorum, o da benden beter, iğrene iğrene yapıyo, sanki hamile olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…