- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.881
İçimde hep bi kız hasreti var ama doktor %80 erkek dedi bakalım ama emin değil
4kilo muuuu anammm dikkat et kızzzz yavaş gitt :)
Canim o tahlilleri banDa vermisti doktor bugun ikili test icin devlet hastanesine gittim oradaki doktora soyledim onlari da yaptirdim bugun disarida pahali sanirim o testler sende bu sekilde yaptirabilirsin istersen
Benim de öyle :)ewt ama benim ilki sezeryandı buda öyle olucak kısmetse o yüzden daha erken olur sanırım doğumum : ))))
işte olmasam gel derdimKızlarr evde kahvaltılıklar tükenmişKarnım çok aç, canım hiç hazırlamak istemiyor, markete gitmeye de üşenyiyorum. Kahvaltı masası hazır olan yazsın. Şehir içi- şehir dışı fark etmez geleceğim yeter ki bugün kendime kahvaltı hazırlamayım
Bana gelin yeni hazırladım :)Kızlarr evde kahvaltılıklar tükenmişKarnım çok aç, canım hiç hazırlamak istemiyor, markete gitmeye de üşenyiyorum. Kahvaltı masası hazır olan yazsın. Şehir içi- şehir dışı fark etmez geleceğim yeter ki bugün kendime kahvaltı hazırlamayım
bende eğer pleeklemsi geçirmezsem 16.01.16 da doğum olsun istiyorum afilli bir tarihh : )))Benim de öyle :)
22 Ocak'a ayarlamayı düşünüyorum. Kızım da 22 Haziran'dı.
Ben hazırladım gelebilirsin kahvaltiya :) Antalyaya yakinsan tabi :)Kızlarr evde kahvaltılıklar tükenmişKarnım çok aç, canım hiç hazırlamak istemiyor, markete gitmeye de üşenyiyorum. Kahvaltı masası hazır olan yazsın. Şehir içi- şehir dışı fark etmez geleceğim yeter ki bugün kendime kahvaltı hazırlamayım
kızlar benim de kalçam kocaman oldu, cinsiyetle alakalı değil bunlar hep kız bekliyorduk ama oğluşum olacakmışbenimde kalça ve yanlar fena:)) demek seninde kızın olcakbence 2 kilo çok iyi ben 4 kilo almışım ki
işte olmasam gel derdimkıyamam yaaa
Bana gelin yeni hazırladım :)
Ben hazırladım gelebilirsin kahvaltiya :) Antalyaya yakinsan tabi :)
Belli de olmaz hala bi umut var kız içinaaa demekki uymuyor :) kız valla mide bulantısı yaşadığım zaman aldım şimdi almıyorum anlamadım gitti.o ara sırf karbonhidrat tükettim sanırım ondan oldu.umarım bundan sonra çok yavaş olur.fazla da yemiyorum
Bencede canımmm benimde aynııı :) biz ismini düşündük bileeekızlar benim de kalçam kocaman oldu, cinsiyetle alakalı değil bunlar hep kız bekliyorduk ama oğluşum olacakmış
Kıyamam yaaKızlarr evde kahvaltılıklar tükenmişKarnım çok aç, canım hiç hazırlamak istemiyor, markete gitmeye de üşenyiyorum. Kahvaltı masası hazır olan yazsın. Şehir içi- şehir dışı fark etmez geleceğim yeter ki bugün kendime kahvaltı hazırlamayım
Bide İstanbul çok pahalıymış kiralar falan. Benim yeğenin okul taksiti okadar çok ki şaşırdım valla. Ama eğitim iyidir oralarda ya kreş sıkıntısı falanda yoktur. Evi yakından bulcan bide. Benim burda akrabam hiç yok. Bebeğime kim bakcak kara kara onu düşünüom. Oralarda bu sıkıntıda yoktur
Hiç bilmiyorum canım bende beş gün geriden gelince endişelendim bana direk ni hafta tehlikeli dedi. Her doktor farklı konusuyo istebenimde basta 2 hafta geridendi ama normal demisti doktor simdide 1 hafta geriden bence ben bi sorun olacagini sanmiyorum zaten adet bittitikten bi hafta sonra yumurtlama oluyordu 1 haftada surdugunu dusunursek normal ama nie ole demisko doktr kafam bulandı
Kıyamam yaapinkperest
Kuzucummm yakında İstanbul'daki annelerle kahvaltı-tanışma yapalım mı :)
sen makıneden nefret edıyorsun
ben evden nefret edıyorumher yer batıyor gözüme
insan yatak odasından nefret eder mı
koltukta yatıyorum
kaynanama diyorum ters dogurmusun okdr kibarki herseye midesi kalkar ogurur midem bulando diyorum o oguruo ne oldu diyorum e miden bulandi ya dio :) aksam yemeklerndrn sonra istifra etmeye baslaynca bu aksam yemedim cok. cok sukir bisi olmadi ama sanirim ben bulasik makinesinden tiksindim kapagini acinca oguruom :) bende 3 kilo aldm ama doktorda 76.6 çıktım evde 2 gundur 75.5 cikiyorum zaten cins kadin 3. ayimda tartmayi akil etti bidahakine ordan gelince evdede tartilcam bakalım fark varmi tartilarda
KıskanırııııııızzzzKuzucummm yakında İstanbul'daki annelerle kahvaltı-tanışma yapalım mı :)
Kuzucummm yakında İstanbul'daki annelerle kahvaltı-tanışma yapalım mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?