- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.901
Kuzucummm yakında İstanbul'daki annelerle kahvaltı-tanışma yapalım mı :)
Gözün aydın canım..bende pazartesi alcamm bakalım.. İnş güzel sonuçlar alırızzKızlaaar sonunda ikili test sonuçlarım çıktııı, herşey yolunda görünüyor çok şükür.. Sonuçlarını henüz almamış olanlar da iyi haberler alırlar İnşallah..
Kuzucummm yakında İstanbul'daki annelerle kahvaltı-tanışma yapalım mı :)
ya ,gelin siz deee ...herkes gelsinAma olmaz kiii bizde isterizzz
Kızlaaar sonunda ikili test sonuçlarım çıktııı, herşey yolunda görünüyor çok şükür.. Sonuçlarını henüz almamış olanlar da iyi haberler alırlar İnşallah..
Çok isterim gerçekten ...Yakınlarda mıydın senpinkperest ,sanki beşiktaş civarı mıydı ?
Avrupa yakasında olan ,buralardaki buluşmaya katılabilecek olanlar varsa super olurÇok heyecanlandım valla,tanıyomuş gibiyim sankii..
Ne zaman yapalım ,oruç tutamıyorum maalesef her zaman olur bana..
ooo baya kız istiyoruz :) herkes kız istiyor ya bayanlar olarak erkeklerden mi bıktık nedirBelli de olmaz hala bi umut var kız için
Karbonhidrat yapar kuzumm azalt onu , bundan snra asıl iştahımız açılcak kilolar gelcek oyüzden dikkatli git
kızlar ya ben işim gereği bazen adliyeye gitmek zorundayım, orada ki x-ram cihazıydı sanırım ismi yanlış hatırlamıyorsam oradan geçiyorum ya acaba zararı varmıdır,netten araştırdım yok falan yazmışlar ama aklıma takıldı,gerçi doktora sorucam ama bilemedim
en iyisi tabiki kendin bakmandır. anne ilgisinden, kokusundan uzak kalmasın bebişler. benim ofisim var. bende ofiste bakmayı düşünüyorum kimseye güvenemem ki?Orası öyle canım ama doğru düzgün bir kreşe göndermek istiyorsan onlar da ateş pahasıBen işten çıkıp bebeğime kendim bakmak istiyorum Allah izin verirse, ama 2-3 yaşından sonra kreşe vericem mecbur..
Canım hamile olduğunu söyle geçme bence, seni oradaki bayan güvenlikler arasınlar illa gerekiyorsa, ben öğrendiğimden beri geçmiyorum, ne olur ne olmaz..
O zaman anlaştık , zamanı sen belirle hayatım
Haftasonu olabilir dediğin gibi ,ctesi mesela veya pazar , ay yakında yapalım nolur..
Gerçi 17:30 a kadar çalışıyorum akşam kahvesi bile uyar bana ;tabii eş durumlarını ayarlarsak
canım geçme ordan. bak benim diyetisyen beni titreşimli tartıda bile tartmıyo ki o cihaz vücuda ışın yolluyor. yandan geç çantana baktır. alışveriş merkezlerindeki güvenliklerden bile geçme o derece yani.kızlar ya ben işim gereği bazen adliyeye gitmek zorundayım, orada ki x-ram cihazıydı sanırım ismi yanlış hatırlamıyorsam oradan geçiyorum ya acaba zararı varmıdır,netten araştırdım yok falan yazmışlar ama aklıma takıldı,gerçi doktora sorucam ama bilemedim
Anlaştık bebişko, olur valla niye olmasın :)Bebişimm kimse gelmese de ben gelirim en yakın zaman da yapalım :))) Akşama biraz daha dillendirelim konuyu bakarsın haftasonuna bile olur
canım geçme ordan. bak benim diyetisyen beni titreşimli tartıda bile tartmıyo ki o cihaz vücuda ışın yolluyor. yandan geç çantana baktır. alışveriş merkezlerindeki güvenliklerden bile geçme o derece yani.
olsun bundan sonra geçme işte. bakmayıversinler yanı nda silahlamı girecen sanki alla alla.ay yok ya canım bir daha hayatta geçmem ordan, daha önce 3-4kez geçtim keşke geçmeseydim
olsun bundan sonra geçme işte. bakmayıversinler yanı nda silahlamı girecen sanki alla alla.
aaaa ne düşündünüz??? Bir de alışveriş işlerine girdin mi sen? Nerelerden ne alınır ya, mobilya işini çok düşünüyorum erkek mobilyası da cok zor ya herşey kıza yönelijBencede canımmm benimde aynııı :) biz ismini düşündük bileee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?