2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzucummm yakında İstanbul'daki annelerle kahvaltı-tanışma yapalım mı :)

Çok isterim gerçekten ...Yakınlarda mıydın sen pinkperest ,sanki beşiktaş civarı mıydı ?
Avrupa yakasında olan ,buralardaki buluşmaya katılabilecek olanlar varsa super olur Çok heyecanlandım valla,tanıyomuş gibiyim sankii..
Ne zaman yapalım ,oruç tutamıyorum maalesef her zaman olur bana..

kızlar ya ben işim gereği bazen adliyeye gitmek zorundayım, orada ki x-ram cihazıydı sanırım ismi yanlış hatırlamıyorsam oradan geçiyorum ya acaba zararı varmıdır,netten araştırdım yok falan yazmışlar ama aklıma takıldı,gerçi doktora sorucam ama bilemedim

Doğma büyüme leventliyim minnoşum ahhh ahhh gençliğimde fink atardım oralarda valla bende oruçlu değilim :) Bir haftasonu ayarlayalım o zaman :) Bol bol çene çalarız :))

Belli de olmaz hala bi umut var kız için
Karbonhidrat yapar kuzumm azalt onu , bundan snra asıl iştahımız açılcak kilolar gelcek oyüzden dikkatli git
ooo baya kız istiyoruz :) herkes kız istiyor ya bayanlar olarak erkeklerden mi bıktık nedir benim eşim çok kız istiyordu.bende erkekte olabilir ama kız olsa daha çok sevinirim diyordum karbonhidratı bıraktım tatlım.bir aydır kilom değişmedi çok şükür.ben tersim ya millet mide bulantısından kilo verir ben aldım.millet kabız olur benimki bozulur tikat ediyorum yaaa canım artık haklısın o zaman elimde değildi..

Canım hamile olduğunu söyle geçme bence, seni oradaki bayan güvenlikler arasınlar illa gerekiyorsa, ben öğrendiğimden beri geçmiyorum, ne olur ne olmaz..

O zaman anlaştık , zamanı sen belirle hayatım
Haftasonu olabilir dediğin gibi ,ctesi mesela veya pazar , ay yakında yapalım nolur..
Gerçi 17:30 a kadar çalışıyorum akşam kahvesi bile uyar bana ;tabii eş durumlarını ayarlarsak

en iyisi tabiki kendin bakmandır. anne ilgisinden, kokusundan uzak kalmasın bebişler. benim ofisim var. bende ofiste bakmayı düşünüyorum kimseye güvenemem ki?

Bebişimm kimse gelmese de ben gelirim en yakın zaman da yapalım :))) Akşama biraz daha dillendirelim konuyu bakarsın haftasonuna bile olur

canım geçme ordan. bak benim diyetisyen beni titreşimli tartıda bile tartmıyo ki o cihaz vücuda ışın yolluyor. yandan geç çantana baktır. alışveriş merkezlerindeki güvenliklerden bile geçme o derece yani.

ay yok ya canım bir daha hayatta geçmem ordan, daha önce 3-4kez geçtim keşke geçmeseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…