2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay yok ya canım bir daha hayatta geçmem ordan, daha önce 3-4kez geçtim keşke geçmeseydim

Korkma bebeğim bundan sonra geçmezsin, geçen antalyaya gittiğimde havaalanında mundar ettiler beni :)))

Hamileyim diyince ayakkabılarımı çıkarttırdılar, beni bir kabine soktular oramı buramı mıncıkladılar :) Herkes bana bakıyordu teröristmişim gibi allahtan üstümde hamile tişörtü vardı da anlayan anladı :))

al benden de okadar aynilarini yasiyorm esim benfrn hassas napicaz onlarla bilmrm :) gozun aydin canim

ayyy güler misin ağlar mısın :) evet birde insanlar bakınca zor olur aman gerçi bir daha mı görüceksin ama geçmişte güzel bir anı genede :))

ayyy güler misin ağlar mısın :) evet birde insanlar bakınca zor olur aman gerçi bir daha mı görüceksin ama geçmişte güzel bir anı genede :))

Öyle bebişim hiçte utanmadım ama çok komikti fısırdaşıyorlardı, bir de dış hatlardan girdim içeri bakışları görecektin :)) Üstünde korkulacak bir şey taşıyan varsa iyice tırsmıştır

aynen canım hatta tırsanların gözleri fal taşı gibi açılmıştır bu arada dayanamadım doktoru aradım mümkünse geçme dedi sakın, söyle dedi hamileyim diye, nadir bir şey yapmaz ama sık sık gittiğin için geçme dedi bir daha hayatta geçmem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…