2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimm kıyamam yaaa :))) O kadar uzakta işin ne acabaa insan şöyle azıcık yanaşır yanıza :))
Hepimiz aynı yerde olsak ne biliyim küçük bi kasabada filan mesela ,hatta bi de çalışmasak veya yarım gün çalışıoruz örnegin , gün ,çay saati vs yapardık sabah kahvesi için buluşur bebekciklere ıvır zıvır bakardık vallahi , ama güneşli bi ege ceya akdeniz sahil kasabasında olcas
Bizim minik yavrucuklar dogunca da doldurup pısetlere onlarla
Çok güzel hayal kurdum , gözümde canlandı

Bizde eşimle kız istiyodukkk :)) ama sağlıklı olsun önemli değil :))
Valla süpermiş yaa kabız olmamışsın ne güzell benim düzeldi Allahtan :) ama hergün activia yiyorum 1tane :)
Ama hamilelikten mi bilmiorum benimde hep canım karbonhidratlı şeyler istiooo :)

aaaa ne düşündünüz??? Bir de alışveriş işlerine girdin mi sen? Nerelerden ne alınır ya, mobilya işini çok düşünüyorum erkek mobilyası da cok zor ya herşey kıza yönelij
Ayyy sorma mağazaya giriorum alışverişe bebek kıyafetleri gözüme çarpıo bi bakiim diorum sürekli kız bakıorum aa diorum erkek bakmalısın bi bakıorum hiçbişi yokk
Alışveriş işime henüz girmedim ama şuan internetten bişiler bakıorum bebek arabası ana kucağı falan bişi buldum tiny love 3 in 1 die hoşuma gitti, mama yedirirken öğle uykularında falan çok kullanışlı görünüo :)
İsmini Ege koymak istioruz nasipse

Rapor olmazsa sıkıntı yaparlar mı acaba yaa havalimanında, ben de 2 hafta sonra tatile gidicem
Merhaba arkadaşım,
Hamilelik süphesi varken bile kontrol edilen yerdeki görevlilere "gebeyim" diyerek üst araması yapmalarını taplep etmiştim.
Hiçbir sorun olmamıştı.
Sen de durumunu belirt, üstünü bir görevlinin aramasını talep et.
İyi uçuşlar dilerim :)

Hamile tişörtü giymeyr başladınız mııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…