- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.961
Hamile tişörtü giymeyr başladınız mııı
hoşuma gitti kuzum hayal ettim de toplucak hamileler orada buluşmuşuz, karnımız burnumuza gelmiş restoranı silip süpüyoruz
Ben buralıyım,eşim Kayseri'li. Şarka geldi buraya,evlendikBebeğimm kıyamam yaaa :))) O kadar uzakta işin ne acabaa insan şöyle azıcık yanaşır yanıza :))
Hepimiz aynı yerde olsak ne biliyim küçük bi kasabada filan mesela ,hatta bi de çalışmasak veya yarım gün çalışıoruz örnegin , gün ,çay saati vs yapardık sabah kahvesi için buluşur bebekciklere ıvır zıvır bakardık vallahi , ama güneşli bi ege ceya akdeniz sahil kasabasında olcas
Bizim minik yavrucuklar dogunca da doldurup pısetlere onlarla
Çok güzel hayal kurdum , gözümde canlandı
Canim bu alışveriş merkezlerinde olanlar zararsız fakat Havalimanı otobüs terminali belediyelerdeki cihazlar biraz daha etkili o yüzden dikkat et biraz geçme bi daha. Daha önce özel güvenlik işi yapiyodum kursta anlatmislardiaynen ama adliye olunca titiz davranıyorlar gerçi gide gele tanıdılar söylerim artık
Canim bu alışveriş merkezlerinde olanlar zararsız fakat Havalimanı otobüs terminali belediyelerdeki cihazlar biraz daha etkili o yüzden dikkat et biraz geçme bi daha. Daha önce özel güvenlik işi yapiyodum kursta anlatmislardi
Bana da düşük yaptığım bebegim de yapmışlardı ellerindeki dedektöru bacak arama falan tuttular milletin içinde.Korkma bebeğim bundan sonra geçmezsin, geçen antalyaya gittiğimde havaalanında mundar ettiler beni :)))
Hamileyim diyince ayakkabılarımı çıkarttırdılar, beni bir kabine soktular oramı buramı mıncıkladılar :) Herkes bana bakıyordu teröristmişim gibi allahtan üstümde hamile tişörtü vardı da anlayan anladı :))
Bayıldım burayaaaaaaakahvaltımızı burda yapıcaz 5 yatak odası var. 3 er gün kalabiliriz. yupppiiiiiiiii
Noo daha diiil, benim böyle sert bi şilik var ama tartılınca daha düşüğüm yarım kg filan ,çok garip bişii..Hamile tişörtü giymeyr başladınız mııı
Oyy ne güzel bir hayall vallahi Hamişler Sitesi kooperatifi kuralım :)) Blokların adı ocak şubat mart olur :)))) Otoparkada bebek arabalarını park ederdik dsjfdkfdjsjkds
Amaa çalışmayalım yaaa, work shoplar yapalım. Bebek maması work shopi ,
Hamile pantolonu giyiyorum 3+1 den beri :)Hamile tişörtü giymeyr başladınız mııı
bende o sıkıntı var.... yemek yedikten sonra şişiyorum bunalıyorum karnım sıkıştıyo... kusma yoktu gaz vardı... bugun saolsun ilk kusma olayı odu... öluyorum sandım...kızlar sizde gaz çok mu ya,bana çok sancı veriyor gaz iki gündür hatta özellikle bugün,nefes alamıyorum bazen
Aman dikkat et canim disarda kahve cay icmemeye calis madem.Bende bayramdan once tsh baktirmaya devlete gidicem belki bebegi gormek istedigiki soylerim devlette pek soylemiyolarmis ama olsun hasret gidermis olurumsaol canımmm darısı başınaben 13+6 yım bügün. 13+5 te öğrenmiş oldum yani bence seninki de belli olur bikaç gün içinde. geçti canım çok şükür.dr çeşme suyu içmişsin dedi.hayatta içmem ama biyerlerde kaptırdılar herhalde ama çok şükür bebekle ilgili değilmiş ya.. buna da şükür.karın ağrısı olunca acaip korktuk
Ohhhmaşallah bebeğim süpersinn valla bende 2hafta önce denemiştim tam doldurmuodu ama bu 2haftadır göbek çıktı resmen simitler aldı başını gidio zatenn sanırımm alabilirim bendeee :))Ooo bebeğim benim göbeği görsen 4-5 aylık kadar :))) Ben giyiyorum valla artık, zaten eski yazlık tişörtlerim çok açık saçık. Hamileyken o tarz giyinmek istemiyorum. Yeni yaptığım alışverişlerimde alacaklarımı hep hamile giyim olarak alıyorum. En azından yazın başından sonuna kadar giyebilirim :) Aldım 3-4 ay giydim diye içimde kalmasın :) Ama ben 42 bedenim lömbür lömbür dolduruyorum hamile tişörtlerini
Canim bu agriyan yer 2 yil oncede agriyodu doktora gitmistim sinir sıkışması var diyip krem verdi.Ama simdi onlari kullanamiyorum.Doktorumda gebelikte normal diyo.Ama bazi aksamlar dayanamiyorum hele sirt ustu yatinca normale donmek epey zaman aliyoBenim de kuyruksokumu eğriliğim var paten kayerken düşmüştüm normalde de ağrırdı çok sabit kaldımmı. Şimdi de uzun süre oturduğumda ağrı giriyo. Yani bu haftalarda okadar ağrı olurmu bilmiyorum ama sende de böyle bişi olabilirmi? Hani zamanında poponun üstüne sert şekilde düşmen yeterli zaten olması için. bel ağrısı kötü canım ben çare bulamadım malesef
Ohhhmaşallah bebeğim süpersinn valla bende 2hafta önce denemiştim tam doldurmuodu ama bu 2haftadır göbek çıktı resmen simitler aldı başını gidio zatenn sanırımm alabilirim bendeee :))
Şimdiden başlayalım hevesimizi alalım bencede mantıklı
Masallah minigine canim...Kızlar dün ikili test için gittim.bebegim gayet iyi tekme atıp duruyodudoktorum folik asiti bıraktırdı elevit ve gyno ferro sanol verdi.ama bu ilaçlar hiç hoşuma gitmedi benim.daha cesaret edip içemedim. Prospektüslerini okuyunca korktum. Kullananlar var mı size de verdi mi bu ilaçları doktorlarınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?