2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hamile tişörtü giymeyr başladınız mııı

Ooo bebeğim benim göbeği görsen 4-5 aylık kadar :))) Ben giyiyorum valla artık, zaten eski yazlık tişörtlerim çok açık saçık. Hamileyken o tarz giyinmek istemiyorum. Yeni yaptığım alışverişlerimde alacaklarımı hep hamile giyim olarak alıyorum. En azından yazın başından sonuna kadar giyebilirim :) Aldım 3-4 ay giydim diye içimde kalmasın :) Ama ben 42 bedenim lömbür lömbür dolduruyorum hamile tişörtlerini

Oyy ne güzel bir hayall vallahi Hamişler Sitesi kooperatifi kuralım :)) Blokların adı ocak şubat mart olur :)))) Otoparkada bebek arabalarını park ederdik dsjfdkfdjsjkds

Amaa çalışmayalım yaaa, work shoplar yapalım. Bebek maması work shopi ,

aynen ama adliye olunca titiz davranıyorlar gerçi gide gele tanıdılar söylerim artık
Canim bu alışveriş merkezlerinde olanlar zararsız fakat Havalimanı otobüs terminali belediyelerdeki cihazlar biraz daha etkili o yüzden dikkat et biraz geçme bi daha. Daha önce özel güvenlik işi yapiyodum kursta anlatmislardi

pişman oldum canım doktoru da aradım yarım saat önce o da geçme dedi, bir daha hayatta geçmem canım

Bana da düşük yaptığım bebegim de yapmışlardı ellerindeki dedektöru bacak arama falan tuttular milletin içinde.

Süper fikir miş, dolduralım KK nin tüm üyelerine oh misss
Hayat diye buna derim

Hamile tişörtü giymeyr başladınız mııı
Hamile pantolonu giyiyorum 3+1 den beri :)
Ebru hamile giyim internet sitesinden alabilirsiniz. Bel kısmındaki ribanalar o kadar güzel ki, hamileliğin 1. ayından 9. ayına kadar giyebiliyorsunuz aynı şeyi.
Hamile olduğumu bilmeden 2 tane pantolon almıştım, değiştire değiştire onları giyiyorum.
Ama hamile tişort değil de biraz dökümlü gömlekler, penyeler giyiyorum.
Henüz pek anlaşılmıyor dışardan, bizim bakıcımızın haberi yok hamile olduğumdan, her gün görüşüyoruz ama halen anlamadı durumumu :)
Karnımız sanırım 16-20. haftalarda belirginleşecek.

kızlar sizde gaz çok mu ya,bana çok sancı veriyor gaz iki gündür hatta özellikle bugün,nefes alamıyorum bazen
bende o sıkıntı var.... yemek yedikten sonra şişiyorum bunalıyorum karnım sıkıştıyo... kusma yoktu gaz vardı... bugun saolsun ilk kusma olayı odu... öluyorum sandım... geçsin artık ilk uç ay....

Aman dikkat et canim disarda kahve cay icmemeye calis madem.Bende bayramdan once tsh baktirmaya devlete gidicem belki bebegi gormek istedigiki soylerim devlette pek soylemiyolarmis ama olsun hasret gidermis olurum

Ohhhmaşallah bebeğim süpersinn valla bende 2hafta önce denemiştim tam doldurmuodu ama bu 2haftadır göbek çıktı resmen simitler aldı başını gidio zatenn sanırımm alabilirim bendeee :))
Şimdiden başlayalım hevesimizi alalım bencede mantıklı

Canim bu agriyan yer 2 yil oncede agriyodu doktora gitmistim sinir sıkışması var diyip krem verdi.Ama simdi onlari kullanamiyorum.Doktorumda gebelikte normal diyo.Ama bazi aksamlar dayanamiyorum hele sirt ustu yatinca normale donmek epey zaman aliyo
Ve dedigin gibi uzun sure oturunca...
Rabbim sifa ve sabir versin hepimize

Kizlar dun aksam belime sizlanirken bas agrisi cektim birde.Bazen cay icmeyince agrir.Ictim gecmedi.Zaten cok acik iciyorum artik keyif almiyorum ama dedim belki yine gecer.Sonra parol ictim 3 saat oldu hala devam sonra bidaha parol ictim...Esimde basimi ovdu biraz elhamdülillah ozaman gecti...
3 saat arayla bi zarari olmusmudur ilacin

Al bebeğim tabii ki ileride de alacaksın zaten, yaz daha yeni başlıyor... Bakma eylül ekime kadar soğumaz o zaman kadar üzerimize bir hırka alırız hala da kullanıyor oluruz. En azından giyeriz. Hem sezon çok değişiyor hamilelerde, ben genelde bir gittiğim yere bir daha gittiğimde hep farklı şeyler görüyorum. Çeşit olur elimizde hem :)

Kızlar dün ikili test için gittim.bebegim gayet iyi tekme atıp duruyodu doktorum folik asiti bıraktırdı elevit ve gyno ferro sanol verdi.ama bu ilaçlar hiç hoşuma gitmedi benim.daha cesaret edip içemedim. Prospektüslerini okuyunca korktum. Kullananlar var mı size de verdi mi bu ilaçları doktorlarınız.

Masallah minigine canim...
Bende 12.haftada foligi birakip
decavit+gynoferon ilacina devam ediyorum elevit icinde domuz jelatini vs.soylentisi var yerine decavit kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…