2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yargıcı da çok güzel elbiseler oluyor,hamile elbisesi mantıgına uygun ,en azından 3-4 aylık veya 5 aylıklara..
Hem de indirime girdi ,fiyatlar eh işte :)
Bakın derim yazlık veya sonbaharlık ihtiyacınız varsa, hamilelik sonrasına da kalabilir böylece

Mantıklı valla Yargıcı'da genelde elbiseleri bol ve dökümlü olduğu için, ileride doğum sonrasında kilolarımızı da kamufle eder. Bende ayakkabıları bittim Yargıcı'nın çok güzel düz taban ayakkabılar vardı Malum artık yüksek tabanlar yasak.

Kizlar bi kaç gündür sanki ben bebek hareketlerini hissediyorum arada hep aynı tarafta sol kasigimda pit diye bişey atiyo. İlk gebeligin olsa bilmiyorum dicem ama bu ikinci bugün 10 + 5 oldum daha çok güzel ya

Dediği tarihte 11+5 olucam ama illa da o gün gel gibi konuşmadı 3 hafta sonra tekrar gel dedi. Pzt salı gidersem de 12+3-4 olucam. Bilmiyorum çok farkeder mi? Bide özele gidiyorum bu ikili test ücretleri nasıl özelde? Devlette yaptrsak olur mu ki öyle @elcio @witch85

Bu hafta alaımmm bendeee :)) doğru diosunnn giyilir doğuma kadar :))

Bakiimm ordan bende tayt aldım bi tane üstüne badiler giyiyorum işteyken genelde elbise giyiyorum çok rahat oluo :) dediğin yere bi bakiim

Çok teşekkürler canım, tamamdır o zaman rapor almak için boşuna doktora gitmiyim

Canim saglik ocaginda sanirim rubella toxoplazma gibi testleri yapmiyorlar ama devlet hastanesinde yapiyorlar bilgin olsun ben ben istanbuldayim dun zeynep kamilde yaptirdim ikili test yapilrken o testleride doktordan istedim o da yaptirdi bilgin olsun

Canım daha dün ikili test yaptırdım , özel bi lab.da , normal ücreti 210 TL miş ama sigortamla anlaşmalıydı sordm 170 TL miş. Duyduguma göre 100-150 TL olan yerler de var,İstanbul için konuşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…