- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.981
Yaaa kiskandim vallaha ankarayada gelinnnnnBebişimm kimse gelmese de ben gelirim en yakın zaman da yapalım :))) Akşama biraz daha dillendirelim konuyu bakarsın haftasonuna bile olur
Doktorunun yasakladigini soyle.taniyolarsa sıkınti yapmazlar zatenaynen ama adliye olunca titiz davranıyorlar gerçi gide gele tanıdılar söylerim artık
ne güzel iştehoşuma gitti kuzum hayal ettim de toplucak hamileler orada buluşmuşuz, karnımız burnumuza gelmiş restoranı silip süpüyoruz
tatlım internetten buldum. yazlıkmış muğlada 1 haftalık kiralık. bende 2 tane köpek var mecbur böle yerlere gidiyoz biz tatile. kuzucuklarımı bırakmıyom evde e annelik işte zorrr resmini atayım mı size köpişleriminBayıldım burayaaaaaaaametist80
Ooo bebeğim benim göbeği görsen 4-5 aylık kadar :))) Ben giyiyorum valla artık, zaten eski yazlık tişörtlerim çok açık saçık. Hamileyken o tarz giyinmek istemiyorum. Yeni yaptığım alışverişlerimde alacaklarımı hep hamile giyim olarak alıyorum. En azından yazın başından sonuna kadar giyebilirim :) Aldım 3-4 ay giydim diye içimde kalmasın :) Ama ben 42 bedenim lömbür lömbür dolduruyorum hamile tişörtlerini
Çok tatlılar yaa ,ne güzel senin minik bunlarla büyüyecek ,çok imrenirim böyle şeylere...Maşşallah canımBUNLAR BENİM KÖPİŞLERİM. İnanın var ya çocuklarım gibiler.
nette köpekle bebek videolarını seyrediyomda çok sevimli oluyolar. inşallah sağol canım ya.Çok tatlılar yaa ,ne güzel senin minik bunlarla büyüyecek ,çok imrenirim böyle şeylere...Maşşallah canım
Yargıcı da çok güzel elbiseler oluyor,hamile elbisesi mantıgına uygun ,en azından 3-4 aylık veya 5 aylıklara..
Hem de indirime girdi ,fiyatlar eh işte :)
Bakın derim yazlık veya sonbaharlık ihtiyacınız varsa, hamilelik sonrasına da kalabilir böylece
Bu hafta alaımmm bendeee :)) doğru diosunnn giyilir doğuma kadar :))Al bebeğim tabii ki ileride de alacaksın zaten, yaz daha yeni başlıyor... Bakma eylül ekime kadar soğumaz o zaman kadar üzerimize bir hırka alırız hala da kullanıyor oluruz. En azından giyeriz. Hem sezon çok değişiyor hamilelerde, ben genelde bir gittiğim yere bir daha gittiğimde hep farklı şeyler görüyorum. Çeşit olur elimizde hem :)
Bakiimm ordan bende tayt aldım bi tane üstüne badiler giyiyorum işteyken genelde elbise giyiyorum çok rahat oluo :) dediğin yere bi bakiimHamile pantolonu giyiyorum 3+1 den beri :)
Ebru hamile giyim internet sitesinden alabilirsiniz. Bel kısmındaki ribanalar o kadar güzel ki, hamileliğin 1. ayından 9. ayına kadar giyebiliyorsunuz aynı şeyi.
Hamile olduğumu bilmeden 2 tane pantolon almıştım, değiştire değiştire onları giyiyorum.
Ama hamile tişort değil de biraz dökümlü gömlekler, penyeler giyiyorum.
Henüz pek anlaşılmıyor dışardan, bizim bakıcımızın haberi yok hamile olduğumdan, her gün görüşüyoruz ama halen anlamadı durumumu :)
Karnımız sanırım 16-20. haftalarda belirginleşecek.
Merhaba arkadaşım,
Hamilelik süphesi varken bile kontrol edilen yerdeki görevlilere "gebeyim" diyerek üst araması yapmalarını taplep etmiştim.
Hiçbir sorun olmamıştı.
Sen de durumunu belirt, üstünü bir görevlinin aramasını talep et.
İyi uçuşlar dilerim :)
Eee nereye gidio bu kilolarr :))Noo daha diiil, benim böyle sert bi şilik var ama tartılınca daha düşüğüm yarım kg filan ,çok garip bişii..
Canim saglik ocaginda sanirim rubella toxoplazma gibi testleri yapmiyorlar ama devlet hastanesinde yapiyorlar bilgin olsun ben ben istanbuldayim dun zeynep kamilde yaptirdim ikili test yapilrken o testleride doktordan istedim o da yaptirdi bilgin olsuniyi yapmışsın walla canım ewt yaa özelde yaptırayım dedim 300 tl civari fiyat verdiler wazgeçtimbende sağlık ocağında yaptrcam zaten drumuda değiştrcem hatta hiç yaptırmayıp yeni drum ne derse onu yapayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?