2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de Elevit kullanıyorum canım, zaten çoğu doktor bu ilaçları veriyor, sen neden cesaret edemedin ?

Hamile tişörtü giymeyr başladınız mııı

tişört diil ama pantolonlara başladım, çünküü benim bütün pantolonlarım yüksek bel olduğu için 1 aydır giyemiyordum zaten çok sıkıyordu, 1 tane gebe'den pantolon aldım, ama çok pahalı sonradan pişman oldum aldığıma h&m'de de çok güzel modeller var ve fiyatları çok daha uygun..

Kızlar yok mu elevitle gyno ferro sanol kullanan.ikisi birlikte ağır gelir mi.yardımcı olun nolur.
Canım ben kullanıyorum. ....elevit te domuz jellaatini var diye kullanmadım ama diğer ilaçtan bir kutu bitti bile hatta bugün yazdırmaya gidicem....gyno ferro sanol sabah aç karnına diğerinde gün içinde tüketiyorum. ....ilk hamileligimde de bunları kullanmıştım

Kızlar yok mu elevitle gyno ferro sanol kullanan.ikisi birlikte ağır gelir mi.yardımcı olun nolur.
Ben kullanıyorum canım ,coraspin (kan pıhtılaşması için uzun zamandır ) , progestan , bu hafta son .
Ve yaklaşık 2 hafta önce doktorum folik asidi kesip yerine gyno ferro sanol verdi sadece, eleviti saha önce başka bir dr.dan duymuştum ama kullanmadım hiç:.İkisi fazla olabilir, doktorun mu verdi tümünü ??

Iki ilacı birden doktoruk verdi.kan değerlerim de gayet iyi benim. Kansızlık fln da yok.elevitte de demir var folik asit var ferro sanolde de.bi de ferro sanolün yan etkileri korkuttu beni. Ikisi birden sanki çok fazla gibi.eleviti içtim kahvaltıdan sonra. Diğerini icmedim hala.doktorumu arayıp sorsam mı acaba.adam da dicek ikisini verdiğime göre ikisi de içilecek

Aman dikkat et canim disarda kahve cay icmemeye calis madem.Bende bayramdan once tsh baktirmaya devlete gidicem belki bebegi gormek istedigiki soylerim devlette pek soylemiyolarmis ama olsun hasret gidermis olurum
onun önüne geçemiyor ki insan canım.mecbur dışarda gezerken bişiler atıştırıyoruz.e şimdi tatile gidelim diyoruz.kaçış yok.özellikle canım dışarda nescafe istiyor hep kapalı su içmek lazım demekki.niye kendi dr un tsh a bakmıyor mu ki?hiç bulaşma derim canım kendi dr una güveniyorsan kafanı karıştırırlar sonra

bende o sıkıntı var.... yemek yedikten sonra şişiyorum bunalıyorum karnım sıkıştıyo... kusma yoktu gaz vardı... bugun saolsun ilk kusma olayı odu... öluyorum sandım... geçsin artık ilk uç ay....

birde gaz yüzünden hareket ederken batıyor resmen, 3 ayın bitmesine az kaldı sabret canım

tabiki de sağlıklı olsunda ikisi de çok sevilir yok ben hiç bilmem kabızlık zaten çok şükür.o daha kötü gibi sanki.hamileyken karbonhidratın yararı varmış.öyle okumuştum tabi ama çokta abartmamak lazım

Ayyyy kızlar canım okadar saçma bişey çekiyo anlatamam. Önceden ağzıma sürmediğim margarin şuan beni okadar cezbediyo ki ama ne saçma dimi bildiğiniz margarin yaaa yani tereyağ fln da değil. Yararlı bişeyi istesem şaşardım zaten

Kizlar ben geldim. Bebisi gordum, buyumus, hareketliydi, el salliyordu bize
Once olcemedi ense kalinligini alttan muayenne istedi ama ben istemedim o an Sonra bizimki döndü, doktor da olcebildi, 1.3 mm cikti.
Cinsiyet goremedim dedi alttan baksaydik daha net gorurdum dedi ama onemli olab saglikli olmasaydi benim icin cinsiyet icin bekleriz bır kac hafta hıc onemlı degıl :)
1 saat sonra da kan tahlili ve idrar tahili sonucu icin gidecem

Eklentiler

• image.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 103
yeriiimmmmmm

Çok teşekkürler canım, tamamdır o zaman rapor almak için boşuna doktora gitmiyim
Rica ederim canım.
Ben Elazığ havalanından binmiştim.
Büyük şehirlerde nasıl olur tam bilmiyorum ama.
Eğer senin icin çok zor olmayacaksa, bir belge alsan doktorundan iyi olabilir ("şu kadar haftalık gebedir" gibisinden).
İşini sağlama alma açısından :)
Sevgiler.

Maşşallahhh

maşallah canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…