- 1 Nisan 2015
- 101
- 102
- 18
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #13.001
Kızlar dün ikili test için gittim.bebegim gayet iyi tekme atıp duruyodudoktorum folik asiti bıraktırdı elevit ve gyno ferro sanol verdi.ama bu ilaçlar hiç hoşuma gitmedi benim.daha cesaret edip içemedim. Prospektüslerini okuyunca korktum. Kullananlar var mı size de verdi mi bu ilaçları doktorlarınız.
Kızlar yok mu elevitle gyno ferro sanol kullanan.ikisi birlikte ağır gelir mi.yardımcı olun nolur.
Hamile tişörtü giymeyr başladınız mııı
Canım ben kullanıyorum. ....elevit te domuz jellaatini var diye kullanmadım ama diğer ilaçtan bir kutu bitti bile hatta bugün yazdırmaya gidicem....gyno ferro sanol sabah aç karnına diğerinde gün içinde tüketiyorum. ....ilk hamileligimde de bunları kullanmıştımKızlar yok mu elevitle gyno ferro sanol kullanan.ikisi birlikte ağır gelir mi.yardımcı olun nolur.
Ben kullanıyorum canım ,coraspin (kan pıhtılaşması için uzun zamandır ) , progestan , bu hafta son .Kızlar yok mu elevitle gyno ferro sanol kullanan.ikisi birlikte ağır gelir mi.yardımcı olun nolur.
onun önüne geçemiyor ki insan canım.mecbur dışarda gezerken bişiler atıştırıyoruz.e şimdi tatile gidelim diyoruz.kaçış yok.özellikle canım dışarda nescafe istiyorAman dikkat et canim disarda kahve cay icmemeye calis madem.Bende bayramdan once tsh baktirmaya devlete gidicem belki bebegi gormek istedigiki soylerim devlette pek soylemiyolarmis ama olsun hasret gidermis olurum
Doktorunun yasakladigini soyle.taniyolarsa sıkınti yapmazlar zaten
bende o sıkıntı var.... yemek yedikten sonra şişiyorum bunalıyorum karnım sıkıştıyo... kusma yoktu gaz vardı... bugun saolsun ilk kusma olayı odu... öluyorum sandım...geçsin artık ilk uç ay....
tabiki de sağlıklı olsunda ikisi de çok sevilirBizde eşimle kız istiyodukkk :)) ama sağlıklı olsun önemli değil :))
Valla süpermiş yaa kabız olmamışsın ne güzell benim düzeldi Allahtan :) ama hergün activia yiyorum 1tane :)
Ama hamilelikten mi bilmiorum benimde hep canım karbonhidratlı şeyler istiooo :)
canım bana gyno verdi sadece.. ama bir ay sonra da bunun yanında vitaminde veriliyor diye duydum.seninki biraz erken vermiş gibi acaba kan değerlerin iyi miKızlar yok mu elevitle gyno ferro sanol kullanan.ikisi birlikte ağır gelir mi.yardımcı olun nolur.
yeriiimmmmmmKizlar ben geldim. Bebisi gordum, buyumus, hareketliydi, el salliyordu bize
Once olcemedi ense kalinligini alttan muayenne istedi ama ben istemedim o anSonra bizimki döndü, doktor da olcebildi, 1.3 mm cikti.
Cinsiyet goremedim dedi alttan baksaydik daha net gorurdum dedi ama onemli olab saglikli olmasaydi benim icin cinsiyet icin bekleriz bır kac hafta hıc onemlı degıl :)
1 saat sonra da kan tahlili ve idrar tahili sonucu icin gidecem
Rica ederim canım.Çok teşekkürler canım, tamamdır o zaman rapor almak için boşuna doktora gitmiyim
Umarım beğeneceğin güzel şeyler bulursun canım :)Bakiimm ordan bende tayt aldım bi tane üstüne badiler giyiyorum işteyken genelde elbise giyiyorum çok rahat oluo :) dediğin yere bi bakiim
MaşşallahhhKizlar ben geldim. Bebisi gordum, buyumus, hareketliydi, el salliyordu bize
Once olcemedi ense kalinligini alttan muayenne istedi ama ben istemedim o anSonra bizimki döndü, doktor da olcebildi, 1.3 mm cikti.
Cinsiyet goremedim dedi alttan baksaydik daha net gorurdum dedi ama onemli olab saglikli olmasaydi benim icin cinsiyet icin bekleriz bır kac hafta hıc onemlı degıl :)
Kizlar ben geldim. Bebisi gordum, buyumus, hareketliydi, el salliyordu bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?