- 11 Ocak 2015
- 814
- 1.086
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #13.021
maşallah canım :))
Maşşallahhh
Teşekkür ederim kızlaryeriiimmmmmm
Kizlar ben geldim. Bebisi gordum, buyumus, hareketliydi, el salliyordu bize
Once olcemedi ense kalinligini alttan muayenne istedi ama ben istemedim o anSonra bizimki döndü, doktor da olcebildi, 1.3 mm cikti.
Cinsiyet goremedim dedi alttan baksaydik daha net gorurdum dedi ama onemli olab saglikli olmasaydi benim icin cinsiyet icin bekleriz bır kac hafta hıc onemlı degıl :)
1 saat sonra da kan tahlili ve idrar tahili sonucu icin gidecem
Tesekkur ederimm :) Seninki de hayırlı olsun canımCanım hayırlı olsun, sonuçlardan anlıyorsan 1,7 mm çıktı benim bebişkonun da sonucu ,iyi mi bu değerler? Kaça kadar normal oluyor,nette gezinip bakmak istemedim abuk subuk güvenilmez bilgilerle kafamı bulandırmayayım
Maşallah annesi :) Büyütmüşsün bebeği :))Kizlar ben geldim. Bebisi gordum, buyumus, hareketliydi, el salliyordu bize
Once olcemedi ense kalinligini alttan muayenne istedi ama ben istemedim o anSonra bizimki döndü, doktor da olcebildi, 1.3 mm cikti.
Cinsiyet goremedim dedi alttan baksaydik daha net gorurdum dedi ama onemli olab saglikli olmasaydi benim icin cinsiyet icin bekleriz bır kac hafta hıc onemlı degıl :)
1 saat sonra da kan tahlili ve idrar tahili sonucu icin gidecem
Evet kapali su ic hep birazda olsa korunmus olursun canim... kendi doktoruma ayin 20sinde gidicem.Ve 1 saat uzaklikta.Yalniz gidemem ilcedeyiz ile gitmem lazim yani.Bulundugum ilcedeki devlet hast. Yaptırıp ona gosteriyorum ona gore ilacin dozuna bakiyo canim oyle iste gittigimde hem bebege bakiyo hem sonuca bidaha kan verip orda bekleyip vakit kaybetmemis oluyoruzonun önüne geçemiyor ki insan canım.mecbur dışarda gezerken bişiler atıştırıyoruz.e şimdi tatile gidelim diyoruz.kaçış yok.özellikle canım dışarda nescafe istiyorhep kapalı su içmek lazım demekki.niye kendi dr un tsh a bakmıyor mu ki?hiç bulaşma derim canım kendi dr una güveniyorsan kafanı karıştırırlar sonra
canım merhaba seni havuzluhan yorumlarından sonra buldum onları yazarkehn hamiş değilmişin ama şimdi çok sevindim kimi önermiş kimi önermemiş biri geceliği daha ucuza başka yerde bulmuş napsakki yaa alışveriş listesine göre gidilebilir yani öylemiMaşallah annesi :) Büyütmüşsün bebeği :))
Bende Diyarbakır dayım.
Yaaa sizindemi sark gorevi :)Bende Diyarbakır dayım.Memorial de aydın ılgına gidiyorum. Çok memnunum doktorumdan
Memorial Hastanesi'nde Yunus Çavuş.
Evet bizde Şark göreviYaaa sizindemi sark gorevi :)
Bende dunya doguma gidiyorum Omer beyle basladim ama Celebi beyle devam ediyorum
hemmm.bizim hastanede uzak ya.aslında evime çok yakın devlet hastanesi var senin gibi.bir saat sürmüyor ama arabayla 20 dak yarım saat falan..tabi senin tsh sürekli kontrol edilmesi gerekiyordu değil mi?bizde pek tahliller için hastaneye geri gitmiyoruz dr arıyor söylüyor. hangisinde doğumunu yapıcan peki nasipseEvet kapali su ic hep birazda olsa korunmus olursun canim... kendi doktoruma ayin 20sinde gidicem.Ve 1 saat uzaklikta.Yalniz gidemem ilcedeyiz ile gitmem lazim yani.Bulundugum ilcedeki devlet hast. Yaptırıp ona gosteriyorum ona gore ilacin dozuna bakiyo canim oyle iste gittigimde hem bebege bakiyo hem sonuca bidaha kan verip orda bekleyip vakit kaybetmemis oluyoruz
Yengem Çelebi beye gidiyor. Gerçi pek uğradığı yok ama,doktoru yani :))Yaaa sizindemi sark gorevi :)
Bende dunya doguma gidiyorum Omer beyle basladim ama Celebi beyle devam ediyorum
benımde ölçüler yavaş yavaş degısıyorbenimde kalça ve yanlar fena:)) demek seninde kızın olcakbence 2 kilo çok iyi ben 4 kilo almışım ki
ooo bana benziyosunbenımde ölçüler yavaş yavaş degısıyor
kalcam 90 dan 96 ya cıkmıs
bacaklar dolgunlastı
50 kilodan 53 3 gıtmısım
kız mı yoksam
senın bellı oldu mu?ooo bana benziyosun
evet kızsenın bellı oldu mu?
evet kızkalçadan başlayınca annem demişti tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?