2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hayırlı olsun , sonuçlardan anlıyorsan 1,7 mm çıktı benim bebişkonun da sonucu ,iyi mi bu değerler? Kaça kadar normal oluyor,nette gezinip bakmak istemedim abuk subuk güvenilmez bilgilerle kafamı bulandırmayayım

Tesekkur ederimm :) Seninki de hayırlı olsun canım .
3 mm e kadar normalmis sanırım canım.

Maşallah annesi :) Büyütmüşsün bebeği :))

Evet kapali su ic hep birazda olsa korunmus olursun canim... kendi doktoruma ayin 20sinde gidicem.Ve 1 saat uzaklikta.Yalniz gidemem ilcedeyiz ile gitmem lazim yani.Bulundugum ilcedeki devlet hast. Yaptırıp ona gosteriyorum ona gore ilacin dozuna bakiyo canim oyle iste gittigimde hem bebege bakiyo hem sonuca bidaha kan verip orda bekleyip vakit kaybetmemis oluyoruz

Son düzenleme:
Maşallah annesi :) Büyütmüşsün bebeği :))
canım merhaba seni havuzluhan yorumlarından sonra buldum onları yazarkehn hamiş değilmişin ama şimdi çok sevindim kimi önermiş kimi önermemiş biri geceliği daha ucuza başka yerde bulmuş napsakki yaa alışveriş listesine göre gidilebilir yani öylemi

hemmm.bizim hastanede uzak ya.aslında evime çok yakın devlet hastanesi var senin gibi.bir saat sürmüyor ama arabayla 20 dak yarım saat falan..tabi senin tsh sürekli kontrol edilmesi gerekiyordu değil mi?bizde pek tahliller için hastaneye geri gitmiyoruz dr arıyor söylüyor. hangisinde doğumunu yapıcan peki nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…