- 1 Aralık 2014
- 299
- 371
- 133
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #13.561
ben öğretmenim eşim polis :)Ayy bu ne guzel dua bebisim cok tesekkur ediyorum Allah razi olsun esim emniyette canim seninki ogretmen mi
Canım başarılar dilerim inşallah güzel geçer ve Ataman da olur canım. ....bebeğin şansına gelir inşallahCk tsekuur ederim canimcim
Ben de hiç çıkarmadım şimdiye kadar. Çok korkuyorum kızımda yaşadıklarımı yaşamaktan.Sorma canım benim aman aman bulantım olmamıştı arada midem kalkıyodu afedersin öğürüyodum ama o da her gün değil. Bugün resmen içim dışıma çıktı öyle bi çıkardım ki ilk defa oluyo hatta zehirlendim fln sandım ama sabah kahvaltısı işte hergün yediğim şeyler. Velhasıl sanırım azalacağına artıyo bu zamanlarda.
Sagol canim brnim ne guzel calisiyo musun cok tsk ederim cok sagolgeçmiş olsun sana ve Bebişe . Sınavlarında
Başarılar.benim de yan alanım fen .Matçiyim bende
benim normalde bulantım sıfır denecek kadar az oluyo ama ablam ebe ve folik bulantı yapabilir mümkünse gece meyve yada yoğurt öğününü yaptıktan sonra tok karnına uyumadan hemen önce al dedi. ama tabi o bunu söyleyene kadar folik aldıktan hemen sonra bulantılarım oluyodu ama kusamıyordum.Katılıyorum arkadaşım sana foliğin mide üzerinde olumsuz etkileri var mutlaka tokken alınmalı .minicik hap ama insanı mahvetmë maharetine sahip
Bende tok alıyorum hep ama midemi bulanıyor kus Sam kusamıyorum midede kaldık rahatsız ediyor. Bende önümüzdeki hafta bırakıcam 12 .haftaya gırıyorumBen 3 ay dolduğu için doktor bırak dedi, o yüzden bıraktım. Hiç anlamadım bile ondan olabileceğini. Ama cidden mahvediyor 2 ay kullandıktan sonra. Sonraki bir ay olumsuz etkiler vermeye başlamış. Ama anlayamadım. Tok karnıma alıyordum hep.
Aynen.. Bende de sadece bulantı ve iştahsızlık yapmıştı.benim normalde bulantım sıfır denecek kadar az oluyo ama ablam ebe ve folik bulantı yapabilir mümkünse gece meyve yada yoğurt öğününü yaptıktan sonra tok karnına uyumadan hemen önce al dedi. ama tabi o bunu söyleyene kadar folik aldıktan hemen sonra bulantılarım oluyodu ama kusamıyordum.
RahatlayacaksınBende tok alıyorum hep ama midemi bulanıyor kus Sam kusamıyorum midede kaldık rahatsız ediyor. Bende önümüzdeki hafta bırakıcam 12 .haftaya gırıyorum
Bransin ne canim aa ne tesaduf calisiyo musun ah su polisler:)ben öğretmenim eşim polis :)
Betahcg Değeri bakalım benim ne çıkacak? Pazartesiye kaldı artık. Bende kendimi heba ettim valla. Insan kötü birşey dolunca direk boşalıyor.Canım, öncelikle stres yok.
Yatıp dinleniyorsun birkaç gün.
Aynı şeyi bana 5. haftamda söylediler. "Keseden büyük kanama alanı var içeride, bu kanamanın dışarıya gelmemesi mümkün değil, birkaç güne kanaman başlayacak ve bu bebek durmayacak düşecek, muhtemelen betahcg değerin de düşmeye başlamıştır" dedi doktor.
İnanırmısın betahcg değeri çıkana kadar tam 2 saat ağladım hastanede.
Şuan 11. haftadayım, hiçbir damla kanamam da olmadı, bebeğim de benimle.
Sen moralini bozma, ağlamak üzüntü bebeğine zarar verir.
Sadece yat dinlen bir hafta kadar, ağır kaldırma.
Bazı doktor çok pimpirikli oluyor.
Anneyi strese sokuyor.
Annem bana demişti ki benim çok ağladığımı görünce "ağlama yavrum, yiyecek ekmeği, içecek suyu varsa onun sen ne yaparsan yap düşmez"...
Allah sana bağışlasın yavrunu...
Evet 8 yıllık öğretmenim .darısı senin başına .ilk kızıma 7 aylık hamileyken mühendislik fakültesinde Tabure de oturarak girmiştim. Sende iki kişi giriyorsun ya inş bebeğin kısmeti ne bu yıl daha başarılı geçerSagol canim brnim ne guzel calisiyo musun cok tsk ederim cok sagol
Sagol bitanemmmm cok tesekkur ediyorm Allah razi olsunCanım başarılar dilerim inşallah güzel geçer ve Ataman da olur canım. ....bebeğin şansına gelir inşallah
Ay inşallah.2 kızım var ikisi ndede böyle bulantı yaşamamıştımRahatlayacaksın
Duygusal oluyor insan.canım yat dinle n hiç bişey senin sağlığın ve bebeğinden değerli değil.inş sağ salim atlatırsın.guzel şeyler düşün .zihnini guzel şeylerle meşgul et.buda geçecekBetahcg Değeri bakalım benim ne çıkacak? Pazartesiye kaldı artık. Bende kendimi heba ettim valla. Insan kötü birşey dolunca direk boşalıyor.
canım keseyle ilgili bişey dedi mi? Bebişin durumu nasıl? Kanama alanı tam neredeymiş? Bu arada kuzenim ve teyzem de de olmuş bu durum ve kanaması olmadan atlattılar, her hafta gittiğinde kanama bölgesi azalmış, rahim dokusu kanamayı emiyormuş kendi kendine. Bol istiharat et, çok su iç, yat dinlen güzelceKızlar hepinize tşk ederim. Başka bir doktora daha gittim. Kanama alanının büyümemesi Lazım bol bol istirahat dedi Buda. İşi gücü bıraktım yatıyorum şu an. Haftaya tekrar kontrol. Yoğun alttan kan gelirse mutlaka gel dedi. Allah'ım kimseye yaşatmasın bu duyguları
6 yıllık ingilizce öğretmeniyim :) darısı da sen ve senin gibi atama bekleyen arkadaşlarımıza olsun inşallahhhhhhhhhBransin ne canim aa ne tesaduf calisiyo musun ah su polisler:)
Kesede ve bebişte bi problem yok oynanıp duruyo içerde. Cinsiyeti sölemedi. Resme göre kanama altta. Üstte olsaydı çok ciddi olurdu dedi.canım keseyle ilgili bişey dedi mi? Bebişin durumu nasıl? Kanama alanı tam neredeymiş? Bu arada kuzenim ve teyzem de de olmuş bu durum ve kanaması olmadan atlattılar, her hafta gittiğinde kanama bölgesi azalmış, rahim dokusu kanamayı emiyormuş kendi kendine. Bol istiharat et, çok su iç, yat dinlen güzelce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?