2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de hiç çıkarmadım şimdiye kadar. Çok korkuyorum kızımda yaşadıklarımı yaşamaktan.

Katılıyorum arkadaşım sana foliğin mide üzerinde olumsuz etkileri var mutlaka tokken alınmalı .minicik hap ama insanı mahvetmë maharetine sahip
benim normalde bulantım sıfır denecek kadar az oluyo ama ablam ebe ve folik bulantı yapabilir mümkünse gece meyve yada yoğurt öğününü yaptıktan sonra tok karnına uyumadan hemen önce al dedi. ama tabi o bunu söyleyene kadar folik aldıktan hemen sonra bulantılarım oluyodu ama kusamıyordum.

Bende tok alıyorum hep ama midemi bulanıyor kus Sam kusamıyorum midede kaldık rahatsız ediyor. Bende önümüzdeki hafta bırakıcam 12 .haftaya gırıyorum

Aynen.. Bende de sadece bulantı ve iştahsızlık yapmıştı.

Ben geldimmmmmmm ayy çok yorgunum sokak kızı oldum resmen iş güç bitmiyor bebisimide çok yoruyorum nasıl buyucek bu yawru yaaa

Kızlar hepinize tşk ederim. Başka bir doktora daha gittim. Kanama alanının büyümemesi Lazım bol bol istirahat dedi Buda. İşi gücü bıraktım yatıyorum şu an. Haftaya tekrar kontrol. Yoğun alttan kan gelirse mutlaka gel dedi. Allah'ım kimseye yaşatmasın bu duyguları

Betahcg Değeri bakalım benim ne çıkacak? Pazartesiye kaldı artık. Bende kendimi heba ettim valla. Insan kötü birşey dolunca direk boşalıyor.

Sagol canim brnim ne guzel calisiyo musun cok tsk ederim cok sagol
Evet 8 yıllık öğretmenim .darısı senin başına .ilk kızıma 7 aylık hamileyken mühendislik fakültesinde Tabure de oturarak girmiştim. Sende iki kişi giriyorsun ya inş bebeğin kısmeti ne bu yıl daha başarılı geçer

Betahcg Değeri bakalım benim ne çıkacak? Pazartesiye kaldı artık. Bende kendimi heba ettim valla. Insan kötü birşey dolunca direk boşalıyor.
Duygusal oluyor insan.canım yat dinle n hiç bişey senin sağlığın ve bebeğinden değerli değil.inş sağ salim atlatırsın.guzel şeyler düşün .zihnini guzel şeylerle meşgul et.buda geçecek

canım keseyle ilgili bişey dedi mi? Bebişin durumu nasıl? Kanama alanı tam neredeymiş? Bu arada kuzenim ve teyzem de de olmuş bu durum ve kanaması olmadan atlattılar, her hafta gittiğinde kanama bölgesi azalmış, rahim dokusu kanamayı emiyormuş kendi kendine. Bol istiharat et, çok su iç, yat dinlen güzelce

Kesede ve bebişte bi problem yok oynanıp duruyo içerde. Cinsiyeti sölemedi. Resme göre kanama altta. Üstte olsaydı çok ciddi olurdu dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…