2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Âmin canım ağrım başladı gidiyorum zaten doktora. Allah'ım sen yardım et.
Canım geçmiş olsun sakin olmaya çalış rabbim yardımcın olsun seni ve bebeğini korusun. Dışarıda kanama olmadığına göre demek çok yoğun değil. Yoksa mutlaka belli ederdi kendini bi şekilde.

Sağolasın canım. Sevepsiz yere bu haftada olabiliyor dedi işte. Antalyaya başka doktora gitmeyi düşünüyorum. En azından iğne falan vurun derdi onuda demedi Kafayı sıyırcam
Canım, öncelikle stres yok.
Yatıp dinleniyorsun birkaç gün.
Aynı şeyi bana 5. haftamda söylediler. "Keseden büyük kanama alanı var içeride, bu kanamanın dışarıya gelmemesi mümkün değil, birkaç güne kanaman başlayacak ve bu bebek durmayacak düşecek, muhtemelen betahcg değerin de düşmeye başlamıştır" dedi doktor.
İnanırmısın betahcg değeri çıkana kadar tam 2 saat ağladım hastanede.
Şuan 11. haftadayım, hiçbir damla kanamam da olmadı, bebeğim de benimle.
Sen moralini bozma, ağlamak üzüntü bebeğine zarar verir.
Sadece yat dinlen bir hafta kadar, ağır kaldırma.
Bazı doktor çok pimpirikli oluyor.
Anneyi strese sokuyor.
Annem bana demişti ki benim çok ağladığımı görünce "ağlama yavrum, yiyecek ekmeği, içecek suyu varsa onun sen ne yaparsan yap düşmez"...
Allah sana bağışlasın yavrunu...

Yaaa bayıldım. Bende pembe istiyorum Allahım hayırlısiyla. Bu mübarek saatlerde Rabbim herkesin gonlunun muradıni versin.

Aminnn cümlemizinnn vallahi. Evde o kadar çok pembe kumaş var ki ne yapacağımı şaşırdım :))) Sende de ne cevherler var... Kimbilir neler dikersin sen var yaaa :))

Meraba arkadaşlar hayırlı cumalar herkese. Ben hala kan ilacına başlamadım eleviti içiyorum sadece. Benim gibi sadece elevit içen var mı. Elevitte de demir var ya demir ilcacını içmesek olmaz mı acaba

Meraba arkadaşlar hayırlı cumalar herkese. Ben hala kan ilacına başlamadım eleviti içiyorum sadece. Benim gibi sadece elevit içen var mı. Elevitte de demir var ya demir ilcacını içmesek olmaz mı acaba
Benim sizden tarihim erken ama bana daha geçen hafta başlattı demir ilacı ve elevite ben ikisini de kullanmayı düşünmüyorum ama bildiğim kadarıyla elevit komleks bir vitamin içinde kan hücrelerini besleyen vitaminler de mevcut kan ilaçları şart değil şahsen ben beslenmeme dikkat ettiğim için içim rahat bir çok arkadaşım hiç takviye vitamin vs. kullanmadan bebek sahibi oldular çok şükür ki sağlıklılar inşallah bizler de bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

Bulantıların artık azalması gerekmez mi ya?
Ben daha da kötüleşiyorum sanki. Halsizlik,baş ağrısı fazlalaştı.
Sorma canım benim aman aman bulantım olmamıştı arada midem kalkıyodu afedersin öğürüyodum ama o da her gün değil. Bugün resmen içim dışıma çıktı öyle bi çıkardım ki ilk defa oluyo hatta zehirlendim fln sandım ama sabah kahvaltısı işte hergün yediğim şeyler. Velhasıl sanırım azalacağına artıyo bu zamanlarda.

Ben de demir ilacı kullanıyodum doktor bana bıraktırdı canım, sadece elevit yeter dedi.. kan ilacı bana da hiç vermedi nedense

Oyy çok keyifli geliyor bana da mimarlık vallahi, çok afilli Anamm benim matbaada görüyorum o sizin çıktıları adamlar katlıycam diye kafayı yiyorlar Çok büyükler
evet güzel meslek.çok büyük dimi ama artık o kadar büyük çıktılarla uğraşmıyorum.onlar daha çok özel firmalarda oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…