2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tamamm bu çok kötü bir duygu. Allah kimseye tattırmasın. Dikkat edin ken

şu an gribim çok öksürüyorum ay ondanmı oldu acaba yaaa?
canım başka dr a da git.benim ark a da çocuğun down sendromu demişti dr sonra değiştirdi drunu.öyle bir durum yokmuş.ve sağlıklı doğdu bebişi.canını sıkma zaten ense kalınlığı 3 cm üstünde ise sıkıntı var demektir.kanaman varsa iğne yapsa iyi olurdu..wc harici yerinden kalma canım yorulma.

Hammislerim merhabalr sizden bise rica etcem yarin 2 tane haftaya pazarda 1 sinava yani alan sinavina gircem..gecen sene kpss yi virgullerle kaybettim buvsenede hic calisamadim dugun hamilelik zor geciyo zaten bana dua eder misiniz bari bu sene kazanayim bebegimin benim ve esimin bu ise ihtiyaci var bende artik ogrencilerim olsun istiyorum ve bebegim geliyo ihtiyaclarini karsilamak istiyirum malum dugun borclari fln fln bana dua ederseniz cok sevinirim Allah razi olsun bransim fen bilgisi ogretmenlii

Sagol kuzum biraz hastahanede yattik su dengemiz bozulmus mide bulantilarindan dolayi cok tesekkur ederim dualarini eksik etme
bebişin rızkıyla gelir inş canım bereketli bir yıl seni bekliyordur umarım..allah emeklerinin karşılığını versinnn bebeğimmm

Allah zihin açıklığı versin, rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın, hayırlarla sonuçlandırsın inşallah. hayırlı hayırlı atamalar nasip etsin :) eşin de öğretmen mi canım ?

Başarılar dilerim.

Allah zihin açıklığı versin, rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın, hayırlarla sonuçlandırsın inşallah. hayırlı hayırlı atamalar nasip etsin :) eşin de öğretmen mi canım ?
Ayy bu ne guzel dua bebisim cok tesekkur ediyorum Allah razi olsun esim emniyette canim seninki ogretmen mi

benim 12.haftaya kadar hic bulantim olmadi ama 12.haftadan sonra aksam yemeklerinden sonra cikarmaya basladm smdi cok az yiorum bisi olmuyor. cok sukur canim.
Bana da aynısı olmuştu. Hiç bulantım yokken 11. haftada iştahsızlık ve bulantı başlamıştı. Kilo filan verdim. Folik asiti bırakınca geçti. Sanırım folik asiti 3 ay kullanınca öyle bir etki yapmaya başlamıştı. Foliği bıraktığımın ertesi günü düzelmeye başladığımı hissettim. Şuan çok iyiyim şükür. 1 hafta oldu bırakalı.

Katılıyorum arkadaşım sana foliğin mide üzerinde olumsuz etkileri var mutlaka tokken alınmalı .minicik hap ama insanı mahvetmë maharetine sahip

Katılıyorum arkadaşım sana foliğin mide üzerinde olumsuz etkileri var mutlaka tokken alınmalı .minicik hap ama insanı mahvetmë maharetine sahip
Ben 3 ay dolduğu için doktor bırak dedi, o yüzden bıraktım. Hiç anlamadım bile ondan olabileceğini. Ama cidden mahvediyor 2 ay kullandıktan sonra. Sonraki bir ay olumsuz etkiler vermeye başlamış. Ama anlayamadım. Tok karnıma alıyordum hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…