2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim rahatsizfim biraz serum fln aldim mide bulantilarim devam ediyo..sen nasil oldun canim..bana dua eder misin yarin sinava girecez teyzesi

Oyy dualarım seninle bebeğim alnının akıyla ver şu sınavıda emeklerine değsin....
Rabbim şifa versin sana dikkat et kendine de bebişede..

Kızlar yaa siz araba kullanıo musunuz?? Trafiğe çıkmak hamileyken zararlı olur mu ki??geçen gün ışıkta beklerken salak kadının biri yanında araba var mo die bakmadan hareket edince girdi bizim arabaya azıcık..neiseki çizik dışında bişi olmadı..ama kadına baya bi giydirdim tartıştm falan..aynı günün akşamına bu sefer erkek şoför sıkıştırıo falan..bende deli kıllanırım biraz..ama dikkat etmeye çalışıorum artk gerçi çalıştıkça beni mi buluolar ne?

Bende kullanıyorum ama 6. aydan sonra kullanmamayı düşünüyorum. Çünkü bizim burda kurallara uyan yok her yerden her şey çıkabiliyor çok stres oluyorum geriliyorum. Stresten erken doğum olur hii allah korusun

ben kullanıyorum mecbur canım eşim beni heryere götüremez ki.benden önce işe gidiyor zaten.e otobüste daha kötü araba kullanmaktan. artık deli kullanmıyorum ama kaçıyorum herkesten.hamileyken kazanın ufağı bile olmasın diyorum inş.

Üsküdar yunus emre hastanesinden selma songülalp e gidiyorum kızımda onda doğmuştu çok memnun kamıştım yine onunla dewam ediyorum sen canım_
Ben suan icin ozel muayenehaneye gidiyorum umraniyede zehra hanim sonrasinda da medipol leyla hanima randevu gunumun gelmesini bekliyorum bakalim hangisine karar vericem yunus emre hastanesi uskudarda degil mi

Ben sadece yakın yerlere gidiyorum artık canım markete pazara fln. Diğer türlü insan ister istemez strese giriyo trafikte. Bide allah korusun önüne aniden bişi fırlar fln ani fren yapmak zorunda kalırsın ben göze alamıyorum ne yazıkki

Cok gecmis olsun canim.Allah bidaha gostermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…