- 8 Mart 2012
- 699
- 759
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #13.621
Ama mesela anlamadigim arkadasin 2014te yenilenmiş eşinin 2015te. .böyle olunca eşininkini baz alıyoruz dmitutan da tutmayan da oluyor :=)
o durumlarda eşinin ayına da baglı oluyorAma mesela anlamadigim arkadasin 2014te yenilenmiş eşinin 2015te. .böyle olunca eşininkini baz alıyoruz dmi
aaa de ona gidiyorum :) memnunmusun kadindan biraz tuhaf gibi :)Rentıpta nazmiye hanıma gidiyorum.. Sen nereye gidiyosun
mi mide bulantimizi engellemis canim cok kotu oluyorum yemk yemeye korkuyorum ozellikle aksam yemegi sanki bnmde gobegim kuculdu doktrda ciktgm kilodan 1 kilo dusugum o kadar etkilimoimis bee :)Ben 3 ay dolduğu için doktor bırak dedi, o yüzden bıraktım. Hiç anlamadım bile ondan olabileceğini. Ama cidden mahvediyor 2 ay kullandıktan sonra. Sonraki bir ay olumsuz etkiler vermeye başlamış. Ama anlayamadım. Tok karnıma alıyordum hep.
Canım Allah yardımcın olsun bebekler bolluğu bereketi Uğur'u ile gelir derler inşallah gönlüne göre olur kazanırsın dualarımız seninle olacak şimdiden Kocaman başarılar... Bu arada bende edebiyat öğretmeniyim meslektaşmışızHammislerim merhabalr sizden bise rica etcem yarin 2 tane haftaya pazarda 1 sinava yani alan sinavina gircem..gecen sene kpss yi virgullerle kaybettim buvsenede hic calisamadim dugun hamilelik zor geciyo zaten bana dua eder misiniz bari bu sene kazanayim bebegimin benim ve esimin bu ise ihtiyaci var bende artik ogrencilerim olsun istiyorum ve bebegim geliyo ihtiyaclarini karsilamak istiyirum malum dugun borclari fln fln bana dua ederseniz cok sevinirim Allah razi olsun bransim fen bilgisi ogretmenlii
canim benim kaybetme korkusunu 2 kere yasadim allah im hemen vakit gecsnde alalim kucagimiza hepimiz yat canim kalkmaKızlar hepinize tşk ederim. Başka bir doktora daha gittim. Kanama alanının büyümemesi Lazım bol bol istirahat dedi Buda. İşi gücü bıraktım yatıyorum şu an. Haftaya tekrar kontrol. Yoğun alttan kan gelirse mutlaka gel dedi. Allah'ım kimseye yaşatmasın bu duyguları
Ozaman benimkini beraber yapalım mı :)o durumlarda eşinin ayına da baglı oluyor
şuan temmuzdayız mesela, eşi temmuz sonrasıysa kadınınki gecerlı dıye bılıyorum
onun agzini burnunu yesin teyzesiiiiiCihaz çok güzel değil ama teyzelerim bu benim ilk fotom
Hayyy maşallah canımCihaz çok güzel değil ama teyzelerim bu benim ilk fotom
Yesinlerrrr kurban olurum onlara ::)))Kızlar bebişime kovboy ayakkabısı diktim deriden nasıl olmuş :))
dogum tarıhını söyler mısınOzaman benimkini beraber yapalım mı :)
canim bana kullanma dedi doktor zaten calisirken buyuk bi trafik kazasi gecirdim ben kullanmiodum bizim numuneciler kullaniodu ama cok korktum smdi esimin yaninda bile otrrken yola baknca geriliyorum bende bakmıyorum yola baska seyle oyala iyorum. kendimde trafge cikcak cesareti hala bulamıyorum cok dengesiz kullaniyolar korkuyorum insallah atarim ustumdende bakalm nezamanKızlar yaa siz araba kullanıo musunuz?? Trafiğe çıkmak hamileyken zararlı olur mu ki??geçen gün ışıkta beklerken salak kadının biri yanında araba var mo die bakmadan hareket edince girdi bizim arabaya azıcık..neiseki çizik dışında bişi olmadı..ama kadına baya bi giydirdim tartıştm falan..aynı günün akşamına bu sefer erkek şoför sıkıştırıo falan..bende deli kıllanırım biraz..ama dikkat etmeye çalışıorum artk gerçi çalıştıkça beni mi buluolar ne?
ama annesiiiii sen cokk guzel cicisler yapiosunnnnnn benimkininde cinsiyeti belli olsaaaa :)Kızlar bebişime kovboy ayakkabısı diktim deriden nasıl olmuş :))
Benim ocak 86 eşimin haziran 87dogum tarıhını söyler mısın
en son tarih eşinde kaldı ::=) kimde kalırsa onun cınsıyetı oluyormus öyle dıyollaaaBenim ocak 86 eşimin haziran 87
nasıl bir leke mesela?bana yardım edin 2 ayımız bitti iki dün leke geldi şimdi yine var... geçen ayda oldu bi sıkıntı yoktu her ay olur mu acaba... bi sıkıntı yoktur dimi...
Aman kuzum dikkat et bakma yola boşver , araba kullanmanı da gerektirecek bir durum yoksa hiç kullanmacanim bana kullanma dedi doktor zaten calisirken buyuk bi trafik kazasi gecirdim ben kullanmiodum bizim numuneciler kullaniodu ama cok korktum smdi esimin yaninda bile otrrken yola baknca geriliyorum bende bakmıyorum yola baska seyle oyala iyorum. kendimde trafge cikcak cesareti hala bulamıyorum cok dengesiz kullaniyolar korkuyorum insallah atarim ustumdende bakalm nezaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?