2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

foli
mi mide bulantimizi engellemis canim cok kotu oluyorum yemk yemeye korkuyorum ozellikle aksam yemegi sanki bnmde gobegim kuculdu doktrda ciktgm kilodan 1 kilo dusugum o kadar etkilimoimis bee :)

Canım Allah yardımcın olsun bebekler bolluğu bereketi Uğur'u ile gelir derler inşallah gönlüne göre olur kazanırsın dualarımız seninle olacak şimdiden Kocaman başarılar... Bu arada bende edebiyat öğretmeniyim meslektaşmışız

canim benim kaybetme korkusunu 2 kere yasadim allah im hemen vakit gecsnde alalim kucagimiza hepimiz yat canim kalkma

canim bana kullanma dedi doktor zaten calisirken buyuk bi trafik kazasi gecirdim ben kullanmiodum bizim numuneciler kullaniodu ama cok korktum smdi esimin yaninda bile otrrken yola baknca geriliyorum bende bakmıyorum yola baska seyle oyala iyorum. kendimde trafge cikcak cesareti hala bulamıyorum cok dengesiz kullaniyolar korkuyorum insallah atarim ustumdende bakalm nezaman

bana yardım edin 2 ayımız bitti iki dün leke geldi şimdi yine var... geçen ayda oldu bi sıkıntı yoktu her ay olur mu acaba... bi sıkıntı yoktur dimi...

kizlar doktora gttim cinsiyet demedi elhamdulillah oynuo kalbi atio devlete gitti 15 dk inceledi doktr ama ense kalinligi 1.7 cikti gecen hafta ctesi 0.8 cikmisti ozeldekinde.boyuda 2.5 cm artmis bole giderse yakalicaz gunu galiba 1 hafta geriden gelioduk 4 gune dustu. bebek buyudukce ondan deger degsmistr die düşünüyorum. adamda yine ikili test toxoplasma rubella ve tam kan sayimi icin kan aldi idrar verdim. sesimi cikarmadm devlettede olsun diye. ama sonuclar orda 10 gün sonra cikicak :) cinsiyet sordum demedi demek istemedi sanirim olsn saglikli ya gerisi hiccc onemli degil bi an rahatladm valla smdide yoldayiz yalovaya ananeye gidiyoruz :) @crayzbell canim basarilar allahim emeklerinin karsiligini geri cevirmesin insallah stres yok bebsinde bak ilk sinavi annesine kopya verir yavrum :)

Aman kuzum dikkat et bakma yola boşver , araba kullanmanı da gerektirecek bir durum yoksa hiç kullanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…