2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bana yardım edin 2 ayımız bitti iki dün leke geldi şimdi yine var... geçen ayda oldu bi sıkıntı yoktu her ay olur mu acaba... bi sıkıntı yoktur dimi...
Benim de geçen hafta olmuştu canım kendimi yormuştum gezmiştim biraz doktora gitmiştik bişi yoktu çok şükür. Çok açık pembe peçeteye gelen şekilde lekeydi. 1.5 gün sürdü. Doktorum 2 tane iğne ve progestan verdi kesildi şükür. önemşi olduğunu sanmıyorum ama yinede doktora bi git için rahat etsin canım

pinkperest kızzzz bende çok merak ettim siteni bayılırım böyle şeylere hatta bende renkli keceler aldım bişeyler yapayım yaz tatilinde diye
Yalnız ben sitene giremedim
Tel izin vermiyo face hesabın var mi ki ordan takip etsem
Bu arada o minik ayakkabıya bayıldım
Maşallah sana yaaa becerikli hamiş

Kızlar bizde bugün ikili test için doktora gittik çok şükür sonuçlarımiz iyi çıktı
Darısı bekleyen arkadaşlarımıza sabah 9 bucuk ta kan verdim 2 bucukta çıktı sonuçlar bazılarının bikaç gün sürüyo neden acaba? ??
Yalnız gittiğim doktor beni bildiğin dövdü

Karnıma nasıl vuruyo bebişim dönsün diye
Bide ultrasonu çok bastırdı nerdeyse bağıracaktim de li mi ne
Neyse çucuğum döndü de bitti işkence
Artık kendime sürekli bi doktor bulmam lazım
Sonuçları da genetik poliklinigine gosterdik
Doktor bey ogleden sonra yokmuş
Buna çok sevindim işte yoksa bi da dövcek sandım

Bu ikili test yaptıracağımızı söylediğimiz de sadece kan mi veriyoruz hamişler? Sonuçlar çıktıktan sonra mı ense kalınlığına bakıyorlar ?

Bide ense kalınlığı kızlarda belli bi aralıkta erkeklerde belli bi aralıkta mı çıkıyor? Ne çok soru biriktirmiş im

Kızlar ikili taramalarınızı bebiş nekadarken yaptınız 11.haftadan itibaren yapılıyo evet ama 12. Haftayı beklemeye gerek varmi yada 11+da giden varmı? Karışık oldu azcık ama

Kızlar ikili taramalarınızı bebiş nekadarken yaptınız 11.haftadan itibaren yapılıyo evet ama 12. Haftayı beklemeye gerek varmi yada 11+da giden varmı? Karışık oldu azcık ama
Bana doktor 13+ lara gün verdi. Ama bende erken gitmek istiyorum. Ultrason için özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…