2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bana doktor 13+ lara gün verdi. Ama bende erken gitmek istiyorum. Ultrason için özledim
Ben geçen hafta cuma günü lekelenmem oldu diye gitmiştim daha randevuma 15 gün vardı. ozaman 10+2idik. Doktor 10 gün geçmeden gelin ikili tarama yapalım dedi (özellerde 10 gün içinde tekrar kontrole gittiğinde ücret alınmıyo sanırım oyüzden söyledi) hesaplarıma göre 11+3 oluyor gerçi her gittiğimizde 1-2 gün önde çıkıyo ama bakalım görelim yarın ne durumda

Bende kese hesabina gore 11+4 de gittim ama 12+ cikmisti....
Ama doktor zaten 11.hafta cagirmisti bence bakar
Evet canım kendi çağırdı ve dediğin gibi her gittiğimde 1-2 gün önde çıkıyo. Ben 13 temmuzda gidicektim normalde ama acilen doktora gidince o da tekrar ücret ödemeyelim diye 10 gün içinde gelin ikili tarama zamanı gelmiş dedi.

faydasını görmen için öncelikle dikkatini vererek oku ve mutlaka sigara iç. Hatta içerek oku... aynı şekilde videosuda var. yine sigara içerek izle mutlaka faydasını görürsün. Kimseyle konuşma okuduklarını çürütmek için uğraşma :) başarılar. 5 sene oldu ben bırakalı :)

http://www.bebekparti.com/image/cache/data/products/bebek-sabunlari-2(1)-600x700.jpg

buna bayıldım. ne güzel bi sabun bu :)

Benim 3-4gün geriden gidiyor. Doktor sorun degil normal dedi. Benim döngümde zaten 32 günde birdi. O yuzden dert etmiyorum, yumurtlama tarihimden dolayidir die.

Benim 3-4gün geriden gidiyor. Doktor sorun degil normal dedi. Benim döngümde zaten 32 günde birdi. O yuzden dert etmiyorum, yumurtlama tarihimden dolayidir die.
Canim ikili test yaptirdinmi?
Gitmediysen gittignde zaten gelisimiyle sat uyumunu soyluyorlar ayrica tabi dongunde onemli bencede sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…