- 25 Haziran 2015
- 576
- 464
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #14.801
Ay değmez inş.herkesin sağlıcakla geçsin inş bulantısıöyle deme. nazar deger :=) ben de gectı sandım 3 gun öncesıne kadar :=)
ama eskı halıne döndüm .
kıyafet olarak şuan tayt tunık tarzı takılıyorum :=)
bezlerı sakın fazla fazla alma
aya göre degısıyor ve hangısı ıyı gelecek bılemezsın :=)
iyi bariyok canım o konuda rahatım kaynanam uzak baya şehir olarak, birde öyle karışmıyor rahat biri yani o yönden maaşşallh rahatım :))
Bezler paket paket değişiyo valla bence bakmapahalıymış gerçekten, ozaman biranda alsak insanın resmen beli bükülür, yavaş yavaş almak lazım, alt tarafı emzik ya,bezler kimbilir ne kadardır
Aynen canım cehalet mutluluktur ama dayanabilsek bideDoktora sordukça soruyorum araştırdığım şeyleri doktor da bi baktı şöyle ne diyon sen der gibi aaaa doktor bey internet saolsun açıköğretimden tıp okuyoz dedim Herşeyi bilmeyin en iyisi dedi çünkü internetteki çoğu bilgi yanlış yönlendirir dedi içinden de nerden çattık buna yaaa demiştir kesin
Bezler paket paket değişiyo valla bence bakma
Bilmiyorum malesefPappa Değeri nasıl yorumlancak tatlım
Benim bildigim hcg dusuk papp a yuksek olmali deger olarak canımYa kızlacanımpappa değerini internettede araştırdım bişi bulamadım? Bilen yokmu ne cahilmişiz biz?
aynen 1 saat sonra kuzenler falan arayan arayana birde be 7 sene sonra yapınca millet şok oldu hiç beklemiyorlardı benden rahatıma çok düşkün olunca birde ümidi kesmişlerdi benden artıkben de paylaşmadım
hoş gerek yok ki.. annenıze söyleyın o herkese yayar
benımkı öyle yaptı
koca adam ağladı heaynen 1 saat sonra kuzenler falan arayan arayana birde be 7 sene sonra yapınca millet şok oldu hiç beklemiyorlardı benden rahatıma çok düşkün olunca birde ümidi kesmişlerdi benden artıkbirde herkes eşine hamileliğini nasıl söylemesi gerektiğinin hayalini kurarken ben babama söylediğimdeki tepkisini hayal ediyordum.Babam bize çok düşkündür ve deli gibi torun istiyordu.Bende aradım yaşlandığını kabul et artık dede oluyorsun dedim.babam s..... lan dedi şoktan ilk defa küfür duydum ağzından gerçekten dedim başladı ağlamaya konuşamadı. 2 saat sonra aradı yatışmış uçuyor havalarda çocuk gibi benim babam .Valla konu nasıl buraya geldi anlamadım anlatıverdim .internetten babama
Canim sana kiz dediler dimi.bu fotoda bari bellinasıl renklı degıl. renklısı 4 boyutluya gırmıor mu? yanlıs mı bılıyorum ben yoksa?
aha bızımkı de böyleEki Görüntüle 1576382
hemde içini çeke çek çok duygusaldır.İstanbula gittiğmde görünce ağlar ben geri dönerken ağlar çok düşkün ve haddinden fazla duygusal bir de hayalinin gerçek olacağını söyleyince adam kendinden geçti .Allah nasip ederse doğum yaparken annem babana sakinleştirici verelim orada birde onla uğraşamam diyorkoca adam ağladı he
nasıl beklıyorsa torunu artık
bayıldım yawssEki Görüntüle 1576566 çok guzel dimi
Bunlarda goremedim canim.ama o resimde bariz kukuyu gordum.yani yanlis yonlendirmis olmayayim ama.iki bacagin arasinda gorunuyo yani.evet dendı :=) nerden anladın ?
bunlara da bak bı. Eki Görüntüle 1576561 Eki Görüntüle 1576562
heyecan yaptım gene
Benimkiler 10 cm ve 95 gr dilar canimKızlar Bebeğinizin boyu kaç cm?
allah allahBunlarda goremedim canim.ama o resimde bariz kukuyu gordum.yani yanlis yonlendirmis olmayayim ama.iki bacagin arasinda gorunuyo yani.
Hahaha ay simdi nasil gostereyim.kacinci sayfadaydi o resim bidaha bakayim.iki bacak arasi w harfi gibi bisey gordum.erkek olsa ortada bi uzuntu daha olurdu heraldeallah allah
nerde bana da göster
Seninle bu durumda ayniyiz canim benden de herkes umidi kesmisti 7 sene sonra gelen bir hamilelik oldu benimkiside herseyde bir hayir vardir Allah saglikli sihhatli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallahaynen 1 saat sonra kuzenler falan arayan arayana birde be 7 sene sonra yapınca millet şok oldu hiç beklemiyorlardı benden rahatıma çok düşkalmaunca birde ümidi kesmişlerdi benden artıkbirde herkes eşine hamileliğini nasıl söylemesi gerektiğinin hayalini kurarken ben babama söylediğimdeki tepkisini hayal ediyordum.Babam bize çok düşkündür ve deli gibi torun istiyordu.Bende aradım yaşlandığını kabul et artık dede oluyorsun dedim.babam s..... lan dedi şoktan ilk defa küfür duydum ağzından gerçekten dedim başladı ağlamaya konuşamadı. 2 saat sonra aradı yatışmış uçuyor havalarda çocuk gibi benim babam .Valla konu nasıl buraya geldi anlamadım anlatıverdim .internetten babama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?