2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynını ben,m doktorda dedi, internete bakmayın, ona kalsa insanı öldürüyor dedi güldü :))

ben de paylaşmadım
hoş gerek yok ki.. annenıze söyleyın o herkese yayar
benımkı öyle yaptı
aynen 1 saat sonra kuzenler falan arayan arayana birde be 7 sene sonra yapınca millet şok oldu hiç beklemiyorlardı benden rahatıma çok düşkün olunca birde ümidi kesmişlerdi benden artık birde herkes eşine hamileliğini nasıl söylemesi gerektiğinin hayalini kurarken ben babama söylediğimdeki tepkisini hayal ediyordum.Babam bize çok düşkündür ve deli gibi torun istiyordu.Bende aradım yaşlandığını kabul et artık dede oluyorsun dedim.babam s..... lan dedi şoktan ilk defa küfür duydum ağzından gerçekten dedim başladı ağlamaya konuşamadı. 2 saat sonra aradı yatışmış uçuyor havalarda çocuk gibi benim babam .Valla konu nasıl buraya geldi anlamadım anlatıverdim .internetten babama

koca adam ağladı he
nasıl beklıyorsa torunu artık

koca adam ağladı he
nasıl beklıyorsa torunu artık
hemde içini çeke çek çok duygusaldır.İstanbula gittiğmde görünce ağlar ben geri dönerken ağlar çok düşkün ve haddinden fazla duygusal bir de hayalinin gerçek olacağını söyleyince adam kendinden geçti .Allah nasip ederse doğum yaparken annem babana sakinleştirici verelim orada birde onla uğraşamam diyor

Seninle bu durumda ayniyiz canim benden de herkes umidi kesmisti 7 sene sonra gelen bir hamilelik oldu benimkiside herseyde bir hayir vardir Allah saglikli sihhatli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…