2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya unutkanlık yaşayan var mı aranızda, ben de sık sık oluyor, bugün mesela vitamin ilacımı içtim eşimde vardı, bir saat sonra tekrar içiyordum eşim söylemese, yani bu gibi şeyler unutuyorum

kızlar ya unutkanlık yaşayan var mı aranızda, ben de sık sık oluyor, bugün mesela vitamin ilacımı içtim eşimde vardı, bir saat sonra tekrar içiyordum eşim söylemese, yani bu gibi şeyler unutuyorum
Aaa olmaz mı ben bugün arabayı park ettiğim yeri unuttum dön dolaş buldum sonunda

Kız biz ölmezsek iyidir bu streslerle valla. Alışveriş stresini de unutma

o zaten çok ayrı bir stres, eşimle dün tartıştım sırf bu yüzden, arkadaşının bebeği 5 aylıkken annesinin karnında kalbi durmuş malesef ama her şeylerini almışlar bebeğin a dan z ye. bende heves ediyorum haliyle ufak tefek alayım diye 7 aylık olmadan çöp dahi almak yok diyor, gerçi gizli tulum aldım dayanamadım, gördü beğendi ama illa 7 aylık olsun diyor

7 aya kadar beklenir mi kız ben dayanamam. Allah korusun öyle birşey olmadın çok zor.

ben de benımkıne dedım ki; 1,5 ay sonra başlayalım alısverıse
o da aynen bu tarz düşündü :=)
ben de napalım yani, allahın takdırıyse olur zaten dedım.
dogunca alcak halımız yok yaa.

bulman iyi olmuş canım :))) netten araştırdım normal diyor beyin büzüsüyormuş sanırım ama hergün hergün olunca stres yapıyor insan :))
Ozaman ben bu büzüşük beyinle hiç çıkmayım trafiğe çünkü cidden kafamı toplayamıyorum zira geçen gün yan yoldan çıkarken traktörü sıkıştırdım adam kimbilir neler saydırdı benden kaçarken Adam bilmiyo ki beyin büzüsmüs

alışveriş olsa olsa keyıf olur
sen stres etmeye yer arıyorsun sanırım :)
Valla bugün ba
dimi mehmet emmim ne bilsin senin hamiş olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…