2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kaç Haftadır giremedim benim hamileliğim biraz yorgun geçiyor çok bulantılı
Ara kanamam da oldu
Şimdi Ctesi ikili test yapacağız
Benim gibi kasık ağrıları çeken var mı alttan sanki bişey Batıyo gibi

Kızlar siz sosyal medyada paylaştnz mı hamile olduğunuzu??paylaştıysanız nasıl merak ettmmm :)))

Otooo bebeğim eşim babalar gününde hediyelerini açarken içinden bebek eşyaları çıkmış bir fotoğrafın altına şöyle yazıp benide etiketlemişti : Bu pazar kahvaltisinda ve babalar gununde biz 3 kisiyiz.Ustelik evlilik yil donumunde verebilecegin en guzel hediye, en guvenli yerde anne karninda:)

Ayyy bu çok güzelmişşşş bayıldımm bebeğimmm yaa :)) ben daha hiçbişi paylaşmadım bilmeyen bikaç çok yakın arkadaşımda var onlara sürpriz yapıcamm :))

Ayyy bu çok güzelmişşşş bayıldımm bebeğimmm yaa :)) ben daha hiçbişi paylaşmadım bilmeyen bikaç çok yakın arkadaşımda var onlara sürpriz yapıcamm :))

Bizimkisi birazcık romantik odunlardandır :)) Doktora az kalmış valla ooohh :) Benim tam 6 gün kaldı
Bebeğim doktora gittiğinde 3'lü test yaptıracaksan eğer sor, 16. haftadan itibaren yaptırılıyor ne zaman gideceğini ona göre kararlaştırırsın :)

Ayyy az kaldı da bebeğim zaman geçmio sanki yaa :))
Yaa 3lü test bilmiorum yaptırsam mı gerek var mı bilmiorumm onu da mı kan alıp bakıolar?aslında ben bu doktora eksradan gidiorum asıl doktorumla randevum 21inde testlerimi o yapıo :)) o özel ama devlette,bu doktor özelde haliyle testlerde ücretli :))

benim gorumcem daha ilk dogdudgndan itibaren saklio alirken bile ii kullanalim bak yengene vercez diodi o arkadasndan 1 2 sey aliomus giydiriomus bisi olmaz dio 1 2 sey baska hepsini vermek demek baska markayms onlar bi sezon giyiomus kimselere vermeye kiyamiyorum diyo.bende bisi diyemedm besigi bile vercekmis 2. cocugu dusunuo seneye kiz olur belki gene saklasn dedim esime sakin dedim istemiyorum beni yuzgoz etme onlar hersey verirse ben ne alicam dedim haklisin dio versede giydirmem ama ole herseyi vermeye kalkarsa istemiyorum derim cok damarima basarsa

Ben bunu paylaştım face de ama sonra pişman oldum.Eki Görüntüle 1576458
cok guzelmis bende paylasmadim eski is arkadsm cok merakli arayip sorup duruo ama soylemedim simdi bayramdan snra yeni yerimde is basi yapicam agustosta isverene dicem sonra arkdasa dicem insaat sektoru herkes herkesi tanio adamin kulagna gider. gerci gitsede farketmez iyi biri ve en onemlisi benim bilgim ve diplomam olmadimi is yapamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…