- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #14.841
bizimde 4.5 yil sonra oldu annem bi iki kere demisti gurbet ellerde bana bisi olsa kim gelicrk kim bakicak ucaga binmeyede korkuon diye kizip susturmustum bidaha acamadi konuyu. kayinvalidemde saolsun hic bisi demiyordu cadi kaynvalideler gbi yapin sorunmu var demedi saolsun. ama hamile oldugum ve bilmedigm ay ikeada bebis seylerine baktk konusurken aliriz filan dedik nezaman dusunuosunuz bebis herkes soruo sorun ariolar cekiniyorum dedi bende düşünüyoruz dedim dusunmeyin icraata gecin dedi esimde tamm dedi kv demde nezaman geçecek siniz 4.5 yil oldu diyince esim anne bu gece geçiyorum icin ferah olsn dedi :)) o ay verdik haberi inanamadi aa nasi oldu diomus esimde e icraat anne demisaynen 1 saat sonra kuzenler falan arayan arayana birde be 7 sene sonra yapınca millet şok oldu hiç beklemiyorlardı benden rahatıma çok düşkün olunca birde ümidi kesmişlerdi benden artıkbirde herkes eşine hamileliğini nasıl söylemesi gerektiğinin hayalini kurarken ben babama söylediğimdeki tepkisini hayal ediyordum.Babam bize çok düşkündür ve deli gibi torun istiyordu.Bende aradım yaşlandığını kabul et artık dede oluyorsun dedim.babam s..... lan dedi şoktan ilk defa küfür duydum ağzından gerçekten dedim başladı ağlamaya konuşamadı. 2 saat sonra aradı yatışmış uçuyor havalarda çocuk gibi benim babam .Valla konu nasıl buraya geldi anlamadım anlatıverdim .internetten babama
Benimki çok düşük çıkmış 12,88 hamile olduğumu öğrendiğimde bile 50 ydi. Çok moralim bozuldu bu ne demek ya
Sizler ne durumdasınız hamiş ler kıyafet hususunda ?ya şu bulantının geçmesi mucize resmen.Ohhh dunya varmış diyesim geliyor insanın
Kızlar bugün bu anakucağını gördüm valla ilk 6 ay resmen Kurtarıcı gb geldi bana... Ben yatağını alacağım açaba birde bundan da alsam mı sizce nasıl? Birde çok mu elektronık diye düşündüm bebek için sorun olur mu acaba bilemedim siz ne düşüyorsunuz
Eki Görüntüle 1576303 Kızlar bebeğinin cinsiyeti hakkında yorum yacak birisi varmı nub teorisi bilen varsa yorumlayabilen
ben de aldım tayt ve bir tane de kot kapri, h&m'de çok güzel hamiş kıyafetleri varValla ben hamile pantolonlarına 2 hafta önce başlamak zorunda kaldım, çok da rahatlar, belki doğumdan sonra da giymeye devam ederim
çok geçmişşş yaaa biz bile sabredemeyeceğiz burdaaaaEvet canlarrrrr. Günaydın. Bugün doktor günümüz saat 16:20de kontrolümüz var. Hergün 12lere kadar uyuyan ve zorla uyanan ben saat tam 07:00de ayaktaydım. Kahvaltımı yaptım boş boş oturuyorum. Heycandan çatliyciiimmmmmmm.
Günaydın, cumayi bende sabırsızlıkla bekliyorum, hep böyle olmam ama ya sanki cinsiyeti büyük bir ihtimal söyler gibi, inşallah, farketmese de merak ettirici, okullar tatilken yazımı örgüyle değerlendirilir diyorum, inşallah guzel haberler alırızGünaydınnn hamişlerrr :))
Haftanın yarısı bittiii :))
Cuma doktora gidicem iple çekiorumm :)
Son kontrolünü aldım canım. Sonlara her zaman daha çok vakit ayırıyorlar. Ama işte işin en kötü kısmı da beklemesi. Ben biraz uyumaya çalışayım bariçok geçmişşş yaaa biz bile sabredemeyeceğiz burdaaaa
ben de hep en geç saate alıyordum calıstıgım için, ama bu kez 14.00'e aldım aksaı bekle bekle geçmiyor diye, randevum taaa 21'indeSon kontrolünü aldım canım. Sonlara her zaman daha çok vakit ayırıyorlar. Ama işte işin en kötü kısmı da beklemesi. Ben biraz uyumaya çalışayım bari
inşallahGünaydın, cumayi bende sabırsızlıkla bekliyorum, hep böyle olmam ama ya sanki cinsiyeti büyük bir ihtimal söyler gibi, inşallah, farketmese de merak ettirici, okullar tatilken yazımı örgüyle değerlendirilir diyorum, inşallah guzel haberler alırız
Evet ya su mutlu mutlu dolaşan hamislerden olalım, böyle karınları büyümüş güzel hamile elbiselerini giymiş, bulantıları geçmiş ve yemek yiyebilen, daha ben mecburiyetten bulanti icinde nazlaniyorum esime, şöyle keyifli keyifli nazlanamadim, o da orda minik minik buyusun, uyuayalim biraz daha gezelim, sonra zaten gece gündüz bebisleyizDur canim yaa daha tadini cikaracagimiz donemdeyiz hele su mide bulantilari tam olarak gecsinde.nazlanma zamanlari gelsin
günaydın tatlım görüntü net değil senin, anlaşılmaz buradan, sanki sırtını dönmüş, benimkine bir bak istersen, aşağıda minik çıkıntı pipisi yukarı dogru bakıyor, çok belirgin, zaten kesin erkek demişti doktorum
Bravo ya nasıl goruyonuz kız mi erkek mi, ben bakıyorum bakıyorum doktor bu şurası bu burası diye ha öyle mi diye, bende gondercektim fotoyu da hadi cuma gitcem artık surpeiz olsun iyice , %60 erkek demişti ama tüm belurtilerim hep kiz, bilemedim, %40 lim ihtimale dönüp kız olur mu ki acepBunlarda goremedim canim.ama o resimde bariz kukuyu gordum.yani yanlis yonlendirmis olmayayim ama.iki bacagin arasinda gorunuyo yani.
Evet canlarrrrr. Günaydın. Bugün doktor günümüz saat 16:20de kontrolümüz var. Hergün 12lere kadar uyuyan ve zorla uyanan ben saat tam 07:00de ayaktaydım. Kahvaltımı yaptım boş boş oturuyorum. Heycandan çatliyciiimmmmmmm.
ben de aldım tayt ve bir tane de kot kapri, h&m'de çok güzel hamiş kıyafetleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?