- 12 Ekim 2012
- 1.007
- 586
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #14.861
İyi haberler ile gelirim inşallahhhh :) cinsiyet söylerse benden iyisi yok. 3 hafta mıııııııAyy çok heyecanlı, hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruzbenim daha 3 hafta var yaa, zaman geçmek bilmiyoo
İyi haberler ile gelirim inşallahhhh :) cinsiyet söylerse benden iyisi yok. 3 hafta mııııııı
sorma ben gebe'den bir tane tişört aldım, eve geldim bir baktım dikişi sökükmüş 1 hafta olmadı götürdüm biz nereden bilelim sizin kabinde denerken sökmediğinizi dediler sinirimi bozdular hamile hamile, Allah'a havale ettim, ne kadar ayıp saygısız bir firma, asla ama asla bir çöp bile almam oradan, neyse hediye çeki verdiler de alacak hiçbişi de bulamadım ürünler hep lekeli defolu beden yokEvet ben de H&M'den bir pantolon aldım 60-TL, çok da rahat valla, amaa Gebe'ye sakın girmeyin çok pahalııııı
ben de dün tam yaziodum ablam biraz büyüsün dedi :)Dedim ya nazar değer diye pişman oldum sonradan
bende de çok unutkanlık var cnm hatta iş yerinde adım yarım akıllıya çıktıkızlar ya unutkanlık yaşayan var mı aranızda, ben de sık sık oluyor, bugün mesela vitamin ilacımı içtim eşimde vardı, bir saat sonra tekrar içiyordum eşim söylemese, yani bu gibi şeyler unutuyorum
benimki de aynı şeyleri diyor ama bişe alıp gelince seve seve bitiremiyoro zaten çok ayrı bir stres, eşimle dün tartıştım sırf bu yüzden, arkadaşının bebeği 5 aylıkken annesinin karnında kalbi durmuş malesef ama her şeylerini almışlar bebeğin a dan z ye. bende heves ediyorum haliyle ufak tefek alayım diye 7 aylık olmadan çöp dahi almak yok diyor, gerçi gizli tulum aldım dayanamadım, gördü beğendi ama illa 7 aylık olsun diyor
bende de ağrılar ve bulantılar var cnm Allahım sabır versinKaç Haftadır giremedim benim hamileliğim biraz yorgun geçiyor çok bulantılı
Ara kanamam da oldu
Şimdi Ctesi ikili test yapacağız
Benim gibi kasık ağrıları çeken var mı alttan sanki bişey Batıyo gibi
cnm benim dr 2li ve 4lü yapacaz 3lü teste gerek yok genel olarak doğru çıkmıyor dedi.Ayyy az kaldı da bebeğim zaman geçmio sanki yaa :))
Yaa 3lü test bilmiorum yaptırsam mı gerek var mı bilmiorumm onu da mı kan alıp bakıolar?aslında ben bu doktora eksradan gidiorum asıl doktorumla randevum 21inde testlerimi o yapıo :)) o özel ama devlette,bu doktor özelde haliyle testlerde ücretli :))
hadi iyi haberler alırsın inşallah canım :)Evet canlarrrrr. Günaydın. Bugün doktor günümüz saat 16:20de kontrolümüz var. Hergün 12lere kadar uyuyan ve zorla uyanan ben saat tam 07:00de ayaktaydım. Kahvaltımı yaptım boş boş oturuyorum. Heycandan çatliyciiimmmmmmm.
aslında görmesi lazım artık bebiş de müsaade ederse tabiİnşallah söyler yaa, söylemezse 1 ay daha beklemek çok sinir bozucu oluyoo gerçekteneveeet 3 hafta var daha, tatile gidicez çünkü 1 hafta geç gitmek zorunda kalıcam o yüzden
Kızlaaar benim ultrason kağıdında 11.1 cm yazıyor yaa, doğru olabilir mi, ben mi yanlış yere bakıyorum acabaa, doktor haftasına göre ilerde gidiyo demişti ama 6-7 cm olması gerekirken 11 cm olunca da emin olamadım
ayy bulantılar gecse bile gebelıgı sevmedım ben
bence sırtını dönmüş gibi bacakları da yukarıda değil çünkü uyuyor gibi kıyamam cok şiriinn yaaFoto çok uzak ama pipi fln yok ortalıkta, kız galibaa
Korkma bebeğim benimde o civardaydı :)
canım galiba benim kızıma yorum yaptın :) yani büyük ihtimalle kızımabence sırtını dönmüş gibi bacakları da yukarıda değil çünkü uyuyor gibi kıyamam cok şiriinn yaa
Kızlaaar benim ultrason kağıdında 11.1 cm yazıyor yaa, doğru olabilir mi, ben mi yanlış yere bakıyorum acabaa, doktor haftasına göre ilerde gidiyo demişti ama 6-7 cm olması gerekirken 11 cm olunca da emin olamadım
sorma ben gebe'den bir tane tişört aldım, eve geldim bir baktım dikişi sökükmüş 1 hafta olmadı götürdüm biz nereden bilelim sizin kabinde denerken sökmediğinizi dediler sinirimi bozdular hamile hamile, Allah'a havale ettim, ne kadar ayıp saygısız bir firma, asla ama asla bir çöp bile almam oradan, neyse hediye çeki verdiler de alacak hiçbişi de bulamadım ürünler hep lekeli defolu beden yok
cnm bebek boyutu olmayabilir, yanında tam ne yazıyor kagıdın? benim de usg'de bir yerde "13.3 cm/2,3/37 Hz" yazıyor ama bebişim 5.4 cm'di, yüksek değerin görüntü boyutu ya da kese boyutu ile ilgili bişi olması lazım
canlar ballar tatlı hamişler herkescikler iyidir inşallahbenim işyeri çok yoğun yazamıyorum bakamıyorum ama aklımdasınız walla benim belim ağrıyor benim gibi bel ağrısı çekenwar mı ya korkuyorum kızımda hiç böyle bişey hatrlamıyorum...akşam yatınca belimi bıçaklıyolar sankii
Yok korkmadım da yanlış yere mi bakıyorum acaba dedim, herkes 6-7 cm diyincebizimkiler selvi boylu olacaklar galibaa baksana şimdiden önden gidiyolar, Maşallah
o zaman kesinlikle boyutu değildir, cm yazması gerekir, haftası da olabilir, sorarsın gidinceBaşka da bir yerde cm yazmıyor amaneyse bir daha gittiğimde doktora sorarım artık..
canım galiba benim kızıma yorum yaptın :) yani büyük ihtimalle kızıma
oyun oynarken dombalak döndü bacaklar havaya dikildi açtı bıddışını gösterdi bize
ama dr kesin bişe demedi yaaaaaa ben de muallakta kaldım
Vallaha 50 alti ama ikiside kiz şekerim bu beta degeri tezi pek tutmuyo anlasilanEneee galiba benimde ya 29 du ya 23 tü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?