2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaaar benim ultrason kağıdında 11.1 cm yazıyor yaa, doğru olabilir mi, ben mi yanlış yere bakıyorum acabaa, doktor haftasına göre ilerde gidiyo demişti ama 6-7 cm olması gerekirken 11 cm olunca da emin olamadım

Evet ben de H&M'den bir pantolon aldım 60-TL, çok da rahat valla, amaa Gebe'ye sakın girmeyin çok pahalııııı
sorma ben gebe'den bir tane tişört aldım, eve geldim bir baktım dikişi sökükmüş 1 hafta olmadı götürdüm biz nereden bilelim sizin kabinde denerken sökmediğinizi dediler sinirimi bozdular hamile hamile, Allah'a havale ettim, ne kadar ayıp saygısız bir firma, asla ama asla bir çöp bile almam oradan, neyse hediye çeki verdiler de alacak hiçbişi de bulamadım ürünler hep lekeli defolu beden yok

Dedim ya nazar değer diye pişman oldum sonradan
ben de dün tam yaziodum ablam biraz büyüsün dedi :)
kızlar ya unutkanlık yaşayan var mı aranızda, ben de sık sık oluyor, bugün mesela vitamin ilacımı içtim eşimde vardı, bir saat sonra tekrar içiyordum eşim söylemese, yani bu gibi şeyler unutuyorum
bende de çok unutkanlık var cnm hatta iş yerinde adım yarım akıllıya çıktı
benimki de aynı şeyleri diyor ama bişe alıp gelince seve seve bitiremiyor
bende de ağrılar ve bulantılar var cnm Allahım sabır versin
cnm benim dr 2li ve 4lü yapacaz 3lü teste gerek yok genel olarak doğru çıkmıyor dedi.
hadi iyi haberler alırsın inşallah canım :)
İnşallah söyler yaa, söylemezse 1 ay daha beklemek çok sinir bozucu oluyoo gerçekten eveeet 3 hafta var daha, tatile gidicez çünkü 1 hafta geç gitmek zorunda kalıcam o yüzden
aslında görmesi lazım artık bebiş de müsaade ederse tabi

ayy bulantılar gecse bile gebelıgı sevmedım ben

Bence hamilelik dünyanın en güzel duygusu, 30 yıllık hayatımda en güzel aylarımı şu an geçiriyorum agrısıyla acısıyla tatlısıyla, bunu yaşayamayan o kadar kadın var ki şükretmek lazım Allah'a ki bize bunu yaşattı, bizi anne olarak seçti, çocuk sahibi olmak isteyip yıllarını hayatını buna veren insanlar var

bence sırtını dönmüş gibi bacakları da yukarıda değil çünkü uyuyor gibi kıyamam cok şiriinn yaa
canım galiba benim kızıma yorum yaptın :) yani büyük ihtimalle kızıma
oyun oynarken dombalak döndü bacaklar havaya dikildi açtı bıddışını gösterdi bize
ama dr kesin bişe demedi yaaaaaa ben de muallakta kaldım

canlar ballar tatlı hamişler herkescikler iyidir inşallah benim işyeri çok yoğun yazamıyorum bakamıyorum ama aklımdasınız walla benim belim ağrıyor benim gibi bel ağrısı çekenwar mı ya korkuyorum kızımda hiç böyle bişey hatrlamıyorum...akşam yatınca belimi bıçaklıyolar sankii

cnm bebek boyutu olmayabilir, yanında tam ne yazıyor kagıdın? benim de usg'de bir yerde "13.3 cm/2,3/37 Hz" yazıyor ama bebişim 5.4 cm'di, yüksek değerin görüntü boyutu ya da kese boyutu ile ilgili bişi olması lazım

Eveeeet, bir de ürünleri pahalı baya, hem o kadar para veriyosun, hem de paranla rezil oluyosun.. Ben bir pantolon aldım ilk ordan cahilliğime geldi, 140 TL verdim, aynı pantolonu sonradan 60-TL'ye bulunca kendimi baya kazık yemiş gibi hissettim açıkçası

Başka da bir yerde cm yazmıyor ama neyse bir daha gittiğimde doktora sorarım artık..

Çok fazla ayakta kalıyor musun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…