2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gebelikte taze siyah üzümün bile zararı varmış inanamadım kaç gündür yiyorum hem kan yapar hemde ekşimsi ekşimsi iyi geliyo diye ama ibrahim saraçoğlunun yazısı var tüketmesi önerilmiyo düşük ve gelişme geriliği yapabiliyomuş çok üzüldüm yemek istiyorum çoookkkk

korkma korkma yengem de gebe o da içmişti bir arkadaş da içmiş baya Allahım koruyor. ama gebelikte içmeyin diyorlar cnm
O zaman şişede biraz kalmıştı onu da içeyim de bir daha içmeyim yaaaa.. Yoksa gözüm kalır onda :))

Hep de canımızın istediği şeyler zararlı çıkıyor yaaa... Canım bende şalgama taktım bu ara ama ne yapcan bebişlerimiz için fedakarlık gerek.. Ama çok da takmamak lazım şu zararlı mı bu zararlı deyp de yoksa geriye pek birşey kalmıyor:))

Ben kullanıyorum..
Aslında herşeyi çok didiklemem de öyle nette dolasiyorlen çıktı karşıma da, birkaç yere de baktim sonra, ne biliyim bir haftadan fazla kalmasin tirnakta ,aseton kimyasal içeriyor, oje çok kaliteli olmalı falan gibi çok şey yapmışlar, aman dedim kalktim sildim ojeyi, zaten okuyirken eşim duydu, sil hadi sil hadi:)

Ben de 2 günde bir siliyorum, asetonu uzak tutmaya çalışıyorum kendimden mümkün olduğunca.. onun dışında pek ojenin markasına fln dikkat etmiyorum açıkçası, çok didiklememek lazım bence de yaa

MazlumuGetirinBana kız bak söylüyorum bu işte çok para var. Banka hesap numarası ver,yatırmayana söyleme
Nasıl? Artık Kayseri gelini olmuş muyum?
Boynuz kulağı geçmiş kız Kayserililerin en safı benim zaten tamam beleş bakmıyorum bundan sonra.bide görüntü her zaman doğruyu vermiyor kemiği makinede bakarak söylemek daha doğru bazı erkek bebeklerde kemik geç olgunlasabiliyor yanlış tahmin etmeyim bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…