2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bugün yandım kızlar iş yerinde zor gecirdim bas agrısı, burun tıkanıklığı sıcak bir yandan işler offf dedim eve gidip ayagımı uzatmak istiyorum artıkkk bitsin mesaiiiii

Buda benim ufaklık bu fotoda 9+3 haftalık acaba cinsiyet tahmini olan varmı kızlar .?

Eklentiler

• IMG_20150708_172245.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 74
Ben saçlarımı boyamak istiyorum diplerinden felaket oldu noyatsak sakıncalı mi riskli dönemi geçtik mi ;( Dr soramiyorum eşimle gidiyoruz bi Hayır derse ömrü billah boyamama izin vermez

Ben gece mide den dolayı uyuyamadım çok fenayımm midenize iyi bakın sakın hastalanmasına izin vermeyin gastrit reflu yarım insan olunuyor

Arkadaşlar ben de makyaj yapıyorum eyeliner suruyorum genelde sadece, ama ojeden daha da zararlı bir şey varsa o da aseton, mümkün olduğunca kaçının, çok zararlıymis çünkü

Selam kızlar :) bu sıcakları napicaz yaaa uyuyamadim gece
ayyy vogozo napicaz canim valla bilmiyorum gece degilde bugun oda oda gezdim ne sicakti yarabbimmmm en son esim gelince yatak odasinn camini sonuna kadr acip kafami esen yere koydum ole uyumusum ama uyandigmda ter icindeydim bide insallah cereyan carpmamistir beni.iftardan snra bi dus alicam esimde oruc tutuo ayy cani kizartma turu istedi yaniom mutfakta kiyamiomda ona bi yanmda vantilator acik ama banamisin demio klima sart bu eve gecen yaz calisirken anlamadim bu kadr sicak oldgnu.

Bende bi cinsiyet tahmini istiyorum doktor baya kararsız kaldı videolarını da verdi ama çok kısa kısa hepsi başta bi erkek gibi ama şimdi de göremiyorum dedi q

Eklentiler

• image.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 135
  • image.webp
    16 KB · Görüntüleme: 138
  • image.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 145
Bende bi cinsiyet tahmini istiyorum doktor baya kararsız kaldı videolarını da verdi ama çok kısa kısa hepsi başta bi erkek gibi ama şimdi de göremiyorum dedi q
Ayy maşallah kaç haftalık bu bebis kocaman ve bacakları falan ne kadar uzun birde ilk goruntude sanki elleri basının altinda keyif yapıyo gibi

14+4 olduk bugün bizde aynı yorumu yaptık babası da biraz keyif düşkünü olunca yadırgamadık bide doktor net kareler yakaladı bide videoda görün kıpır kıpır ama cinsiyeti öğrenemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…