2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım size de sabır versin, cennetten görüyorlar bizi, baban çok mutlu oluyordur şimdi

Anammmm naptınnn bebeğimmm sennn..sporu ihmal etme amann çatlakların oluşmasınnn..doğurunca zaten verceksn bence onları merak etmeee bol bol peşinden koşturcaz haylazlarınn :))

Yaa benim bilgisayar sapıttı kızlar, aynı mesajı 3 kere yollamışım kusura bakmayın

Ikili testimin sonucunu almaya gittik, iyi çıktı çok şükür
Bu free hCG değerim 40 çıktı, cinsiyet tahminleri yapılıyordu, ama bulamadım, 50nin altında kız mi erkek mi deniyordu? Gerçeklik payı az belki ama merak ediyorum napiyim
Çin takvimi, Rus takvimi hepsi kız çıkıyor, bakalım bunda ne çıkacak..

Kızlar merhaba, bu aralar şalgama takmış durumdayım sürekli içmek istiyorum bir zararı var mıdır ki acılı üstelik bulantıma çok iyi geldi birde? bileniniz var mı
Ben de çok seviyorum, zaten birçok şeyden tiksinince şalgamı zararlı mi diye düşünemiyorum, normalde şalgamın çok faydası var, internetten de arastirdiydim doktorum bi zarari yok diyenler vardi, zaten bir sure sonra bikarsin, abartmasin icersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…