2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim tüylerim diken diken oldu. Rabbim hepinize dayanma gücü versin... Rabbim şükürler olsun, evinize yeni bir neşe göndermiş. Sanki acınızı hafifletmek istercesine
keşke...Hayatta en önemli şey aile, Allah kimseyi sevdikleri ile sınamasın hastalık ölüm uzak dursun hepimizden...sagol arkadaşım

Bence 15'i gibi git garanti olsun canım 14 haftada ben gittiğimde doktor küçük henüz anlaşılmaz demişti

Allahım sabır versin.Benimde erkek kardeşim var onu kaybettiğimi düşünemiyorum bile.Rabbim senin oğluşunla boşluğunu doldursun acınızı hafifletsin inşallah
sagol minimoycum, Allah sizi ayırmasın, hep güzel günleriniz olsun, geçirdiğiniz her anın tadını bilin, ben şimdi onu görüp sarılamıyorum ama aldığım her nefeste benimle her anımı onunla yaşıyorumm, Allah'ım mekanını huzurlu kılsın mutlu olsun yeter ki

keşke...Hayatta en önemli şey aile, Allah kimseyi sevdikleri ile sınamasın hastalık ölüm uzak dursun hepimizden...sagol arkadaşım

Öyle vallahi, 18 yaşında bir erkek kardeşim var benimde, acını yaşamış kadar oldum okuyunca. Aminn canımmm hepimizden uzak dursun tüm kötülükler.

Boşver tatlımmm tadını çıkar hamileliğin yaw kiloyu dert etmee

Kuzum ben 80 kilo ile hamile kaldım çok temkinli hareket etmem gerekiyor. Çabuk kilo alıp verebilen vucüdum var. Eğer kendimi salarsam 100 kilo ile doğuma giderim. Hayatımda ilk kez 75 kiloyu gördüm akli gibi o aralarda da hamile kaldım olacak iş değil...

ağlatın beni Rabbim gençliğine bağışlasın mekanı cennet bahçeleri olsun.Allahım senin oğluna güzel hayırlı uzun ömürler versin

Başınız sağolsun canım, çok zor gerçekten ben de babamı kaybettim 2 sene önce, şimdi bebeğimi göremeyecek olduğunu düşündükçe çok üzülüyorum.. Allah sabır versin hepimize, doğacak olan çocuklarımıza uzun ömürler versin

Başınız sağolsun canım, çok zor gerçekten ben de babamı kaybettim 2 sene önce, şimdi bebeğimi göremeyeceğini düşündükçe daha da çok üzülüyorum.. Allah sabır versin hepimize, doğacak olan çocuklarımıza uzun ömürler versin

Başınız sağolsun canım, çok zor gerçekten ben de babamı kaybettim 2 sene önce, şimdi bebeğimi göremeyeceğini düşündükçe daha da çok üzülüyorum.. Allah sabır versin hepimize, doğacak olan çocuklarımıza uzun ömürler versin

Kızlar merhaba, bu aralar şalgama takmış durumdayım sürekli içmek istiyorum bir zararı var mıdır ki acılı üstelik bulantıma çok iyi geldi birde? bileniniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…