- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #15.001
keşke...Hayatta en önemli şey aile, Allah kimseyi sevdikleri ile sınamasın hastalık ölüm uzak dursun hepimizden...sagol arkadaşımCanım benim tüylerim diken diken oldu. Rabbim hepinize dayanma gücü versin... Rabbim şükürler olsun, evinize yeni bir neşe göndermiş. Sanki acınızı hafifletmek istercesine
Boşver tatlımmm tadını çıkar hamileliğin yaw kiloyu dert etmeeKuzum ben tombisim yuzup kilo vermeyi hedefliyorum amacim doguma kadar cok kilo almamak annemlerin sitesindeli havuza gidiyorum mustakil gibi giren cok olmadigi icin rahatim :)
kız hiç bişi görünmüyor çok bulanıkBiri banada yorum yapabilirmiEki Görüntüle 1577103
canım hiçbir şey anlamadım görüntülerdenEki Görüntüle 1577104 Eki Görüntüle 1577105 Eki Görüntüle 1577106 bugun az önce çıktılar.kendi Dr um yoktu.uyuz bır Dr a denk geldim. Delirt tı beni.dahada gıtmem
Kızlar kontrole ne kadar zamanda bir gidiyorsunuz. Ben şimdi haftaya ayın 15inde gidip ikili test yaptırıcam(12 haftalık oldugunda). Sonraki randevuyu ne zamana almalıyım.30 temmuz gibi alsam tam 14 haftalık oluyor cinsiyet söylerler mi. Yoksa yine kıllık mı yaparlar acaba.15 haftalık olsun da öylemi gitsem acep..
Bu arada doktor bulmam lazım işte evrim hanımı sevmedim hiççç... Sevil Pakeri düşünüyorum bakalım..
sagol minimoycum, Allah sizi ayırmasın, hep güzel günleriniz olsun, geçirdiğiniz her anın tadını bilin, ben şimdi onu görüp sarılamıyorum ama aldığım her nefeste benimle her anımı onunla yaşıyorumm, Allah'ım mekanını huzurlu kılsın mutlu olsun yeter kiAllahım sabır versin.Benimde erkek kardeşim var onu kaybettiğimi düşünemiyorum bile.Rabbim senin oğluşunla boşluğunu doldursun acınızı hafifletsin inşallah
keşke...Hayatta en önemli şey aile, Allah kimseyi sevdikleri ile sınamasın hastalık ölüm uzak dursun hepimizden...sagol arkadaşım
Boşver tatlımmm tadını çıkar hamileliğin yaw kiloyu dert etmee
ağlatın beni Rabbim gençliğine bağışlasın mekanı cennet bahçeleri olsun.Allahım senin oğluna güzel hayırlı uzun ömürler versinsagol minimoycum, Allah sizi ayırmasın, hep güzel günleriniz olsun, geçirdiğiniz her anın tadını bilin, ben şimdi onu görüp sarılamıyorum ama aldığım her nefeste benimle her anımı onunla yaşıyorumm, Allah'ım mekanını huzurlu kılsın mutlu olsun yeter ki
canım hiçbir şey anlamadım görüntülerden
teşekkür ederim,Allah aldı yanına, melek oldu kardeşim, şimdi de Allah bize başka bir melek gönderiyor, inşallah sağlıklı sıhhatli olur, her gece dua ediyorum Allah'ım ogluma güzel bir kader yaz, uzunn ömür ver, huzurlu olsun diye, annem ne kadar acı çekti, simdi kendimi onun yerine koysam nasıl devam edilir hayata diye düşünüyorumAllah'ım hiçbirimizi meleklerimizden zamansız ayırmasın
teşekkür ederim,Allah aldı yanına, melek oldu kardeşim, şimdi de Allah bize başka bir melek gönderiyor, inşallah sağlıklı sıhhatli olur, her gece dua ediyorum Allah'ım ogluma güzel bir kader yaz, uzunn ömür ver, huzurlu olsun diye, annem ne kadar acı çekti, simdi kendimi onun yerine koysam nasıl devam edilir hayata diye düşünüyorumAllah'ım hiçbirimizi meleklerimizden zamansız ayırmasın
erkek bence canım
ayy çok teşekkür ederim bak bak bulamamıştımfemur, tibia kemiği arası demek canım uyluk kemiğiyle kaval kemiği arası yani normal sizinkide
Saol şekerim , kendimizde öyle yorumlamıştık. Sağlıklı olsunda farketmez zaten.ama çeşidi tutturamadım ozaman. İlki de oğlandı.erkek bence canım
ben bunu çok beğeniyorum almayı planlıyorum uzun zamanlı kullanılıyo hem iki işlevi var biz çok beğendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?