- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #15.541
Bebeğin ilk zamanlardaki kesesi canımen son doktor kız dedi. buradakı okudumklarımla dedım ki '' % kaç kız?'' dedım
o ne demek? dedi
e ben de bişi demeden baktım öyle yuzüne
bir kere de burada '' saç yolk'' diye bişiler okuyup aynen yazıldıgı gibi sormustum, doktor suratıma ifadesız sekılde baktı. ben de neyse dedım cıktık . eşim ' aptal aptal seylerı soruyorsun, yolk nedır ? '' dedı.
ee ben de bılmedıgım bir şeyin cevabını nasıl vereyım
kızlar harbıden '' sac yolk'' ne?
Bence erkekEki Görüntüle 1579615 Eki Görüntüle 1579617
Slm kızlarrr bis geldik doktora gittik bugün fotomuzu aldık @msg38
Hadi bakam ne diyon teyzesi doktor hiç bir şey dimedi var mi başka tahmini olan
Ne güzel inşallah hep böle kalırızzzBen 2kilo aldım hala onunla devamm :))
Olsun bebiş iyi olsunda yat ya. Doğunca yatamıcan biliyon dimidikkat ediyorum salı günü doktora gidicem bakalım ne çıkacak.benim tartıyla oradaki tartı çok farklı çıkıyor bendeki tartıya göre yarım kilo vermiş gözüküyorum.yatmasydım yürüyüş yapabilsrydim çok daha rahat geçirecektim ama kısmet işte
bende öyle avutuyorum kendimi bugünleri gezip tozarak geçireydim iyiydi.Neyse çok şükür Allah daha zor şartlarda hamilelik geçirenlere yardım etsin.onlarla birlikte banadaOlsun bebiş iyi olsunda yat ya. Doğunca yatamıcan biliyon dimi
yapılır tabi neden yapılmasınki robotmu o sadece döllenme şekli farklı takılma böyle şeylereArkadaşlar bişi sorucam size doktora sordum cvplamadı. Tüp bebekte normal doğum yapabiliyoz mu hiç soran oldumu
Aynen canım şükret haline yeterki bebişler iyi olsun.bende öyle avutuyorum kendimi bugünleri gezip tozarak geçireydim iyiydi.Neyse çok şükür Allah daha zor şartlarda hamilelik geçirenlere yardım etsin.onlarla birlikte banada
Ya ben normal Doğumu çok istiyorum ama gözümü çok korkutuyolaryapılır tabi neden yapılmasınki robotmu o sadece döllenme şekli farklı takılma böyle şeylere
o herkesin korkusu tabi tüp bebek yöntemi olunca uğraşlar sonucu elde edilince dahada değerli hale geliyor.Doktorlarda ailelerde riske etmak istemiyor.Şimdiden doğum şekline takılma zamanı gelince herşey olacak zaten.Bende narkoz almaktan çok korkuyorum .kontrolüm dışında olacak herşey.ya gerçekten bayılmazsam gibi Anestezi filmini izledikten sonra bu korkum oluştu.Ya ben normal Doğumu çok istiyorum ama gözümü çok korkutuyolar
Bu ayın sonunda kontrolüm var....o zaman kesinleşir sanırım. ....kizimda da 17.haftanin içinde ogrenmistim cinsiyeti.....bunda daha önce tahminde bulundu ......kizimda hiçbir şey soylememisti.....maşallah ne zaman kesinleşirmiş onu demedi mi?
Yolk sac ilkel plesanta diye biliyorum yani plesantanın ilk hali.en son doktor kız dedi. buradakı okudumklarımla dedım ki '' % kaç kız?'' dedım
o ne demek? dedi
bir kere de burada '' saç yolk'' diye bişiler okuyup aynen yazıldıgı gibi sormustum, doktor suratıma ifadesız sekılde baktı. ben de neyse dedım cıktık . eşim ' aptal aptal seylerı soruyorsun, yolk nedır ? '' dedı.
Yaaaa ne güzel ben diyetisyene başladığım halde ve diyetisyenin dediğinden çıkmıyorum yine bir buçuk haftada 1 kilo daha almışım anlamıyorum ki birde ben hiç hayatımda kilo alan bir koz olmadım...Ne güzel inşallah hep böle kalırızzz
aci yada eksi kiz bebek mi deniliyor canim benimde cok canim eksi pul biberli salatalar istiyor ve yapip yiyorum. ama hayatimi mahveden bulantim olmadi ve erkek hissediyorum artik hayirlisi sagliklisibenim neredeyse hiç bulantım olmadı ama ben kız hissediyorum... bakalım bayram sonrası öğrencez.
çoğu kişi bulantı azsa erkek diyor.. ama o kadar cok rivayet var ki neye inancağımızı şaşırdık çünkü canım tek ekşi şeyler istedi ya da acılı
doktoruma bende sordugumda bebegin yanindaki ne die olmasi gereken olusum die sesini kalinlastrmisti sonra biz tutusunca esim arkadasina foto gonderdi arkadasi da tanidik prof a gonderdi o da ileride bebegin esi olacak yolk kesesi demistien son doktor kız dedi. buradakı okudumklarımla dedım ki '' % kaç kız?'' dedım
o ne demek? dedi
oyle kiziyorumki oyle insanlara bizim gelin bana dogurabilirmisin demisti ki o bana gore cok nazlidir sen doğurdu ysan ben niye dogurmayim dedim sustu... o agri sanci girince gorcem seni dedi. zevk mi alicaksin tamam gorursun dedim. sonra anlayamiyorum herkes doguruo herkes bu asamadan geciyor neden bu sekilde davraniyorsunuz dedim kapadi cenesini salak.. ilk geceyi de oyle abartirlar ya yasayinca bunu mu abartiyorlar demistim ve kesinlikle izin vermem yanimda evlenicek kizlari korkutanlara.. korkmayin hic bisi olmuyor yeterki kasmayin kendinizi derim. Turk milleti olarak cok cok tuhafizYa ben normal Doğumu çok istiyorum ama gözümü çok korkutuyolar
Malesef var böyle tipler.ben evlenmeden bi komşumuz geldi felan canın kızı evlendi düğün ertesi teneşir tahtasında namazını kıldı dedi. Ilk kızımda Yenidoğan sarılığı oldu hastanede kaldı 10 gun .3.gunu gelip uzul më bende 17 gunluk kızımı kaybettım dedi turk filmlerindeki Suzan Avcı karakterinden gulüşü ile ayrılıyor du sadece kahkaha sı yoktuoyle kiziyorumki oyle insanlara bizim gelin bana dogurabilirmisin demisti ki o bana gore cok nazlidir sen doğurdu ysan ben niye dogurmayim dedim sustu... o agri sanci girince gorcem seni dedi. zevk mi alicaksin tamam gorursun dedim. sonra anlayamiyorum herkes doguruo herkes bu asamadan geciyor neden bu sekilde davraniyorsunuz dedim kapadi cenesini salak.. ilk geceyi de oyle abartirlar ya yasayinca bunu mu abartiyorlar demistim ve kesinlikle izin vermem yanimda evlenicek kizlari korkutanlara.. korkmayin hic bisi olmuyor yeterki kasmayin kendinizi derim. Turk milleti olarak cok cok tuhafiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?