2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin ilk zamanlardaki kesesi canım

Olsun bebiş iyi olsunda yat ya. Doğunca yatamıcan biliyon dimi

Arkadaşlar bişi sorucam size doktora sordum cvplamadı. Tüp bebekte normal doğum yapabiliyoz mu hiç soran oldumu

Ya ben normal Doğumu çok istiyorum ama gözümü çok korkutuyolar
o herkesin korkusu tabi tüp bebek yöntemi olunca uğraşlar sonucu elde edilince dahada değerli hale geliyor.Doktorlarda ailelerde riske etmak istemiyor.Şimdiden doğum şekline takılma zamanı gelince herşey olacak zaten.Bende narkoz almaktan çok korkuyorum .kontrolüm dışında olacak herşey.ya gerçekten bayılmazsam gibi Anestezi filmini izledikten sonra bu korkum oluştu. Takmıyorum artık bir şekilde bu çocuklar doğacak bizde onlarda sağlıklı olsunda hangi yolla doğarsa doğsunlar.Kolay doğumlar olsun hepimize inşallah

Yolk sac ilkel plesanta diye biliyorum yani plesantanın ilk hali.

Ben de ikinci kontrolde bebeğin yanında yuvarlak bir şey gördüm o ne diye sordum bebeğin beslendiği kese dedi Dr.....çıktıktan sonra eşim diyor sen de ikiz sandın heralde diye.....sormayim mi.....ne var bunda.....

Iyi aksamlar kizlarr bebisin hareketlerini hissetmeye basladiniz mi??? Biseyler hissediyorum sanki bi hareketler ama kalp atis hizimda olabilir siz ne durumdasiniz???

aci yada eksi kiz bebek mi deniliyor canim benimde cok canim eksi pul biberli salatalar istiyor ve yapip yiyorum. ama hayatimi mahveden bulantim olmadi ve erkek hissediyorum artik hayirlisi sagliklisi

doktoruma bende sordugumda bebegin yanindaki ne die olmasi gereken olusum die sesini kalinlastrmisti sonra biz tutusunca esim arkadasina foto gonderdi arkadasi da tanidik prof a gonderdi o da ileride bebegin esi olacak yolk kesesi demisti

Ya ben normal Doğumu çok istiyorum ama gözümü çok korkutuyolar
oyle kiziyorumki oyle insanlara bizim gelin bana dogurabilirmisin demisti ki o bana gore cok nazlidir sen doğurdu ysan ben niye dogurmayim dedim sustu... o agri sanci girince gorcem seni dedi. zevk mi alicaksin tamam gorursun dedim. sonra anlayamiyorum herkes doguruo herkes bu asamadan geciyor neden bu sekilde davraniyorsunuz dedim kapadi cenesini salak.. ilk geceyi de oyle abartirlar ya yasayinca bunu mu abartiyorlar demistim ve kesinlikle izin vermem yanimda evlenicek kizlari korkutanlara.. korkmayin hic bisi olmuyor yeterki kasmayin kendinizi derim. Turk milleti olarak cok cok tuhafiz

Malesef var böyle tipler.ben evlenmeden bi komşumuz geldi felan canın kızı evlendi düğün ertesi teneşir tahtasında namazını kıldı dedi. Ilk kızımda Yenidoğan sarılığı oldu hastanede kaldı 10 gun .3.gunu gelip uzul më bende 17 gunluk kızımı kaybettım dedi turk filmlerindeki Suzan Avcı karakterinden gulüşü ile ayrılıyor du sadece kahkaha sı yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…