2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hadi ya =/ Allahtan yrın doktora gıdıcemde bu durumu ıyıce bı sorucam . sagol tavsıyen ıcın
Sor canım ama panik de yapma mesela ben safkan haftasonu gidip İKEA gezdim bir girince zaten 2 3 saat ayakta kalıyorsun;(hamileyken çok ayakta kalmamak Lazım bu bir sorun olmasa olmasa da gerekli Birşey sonuçta vücüt Değişiyor hiç biri olmasa varisler çoğalıyor... Eve beişş getirmek kolay değilmiş. Çok şükür kesildi de kanama böle rahat rahat yazıyorum bir de o günkü halimi görseydiniz Ağla ağlaya gittik doktora...

benım cıktı :=)
ben de görümcemden duydum. hamıle çizgin çıkmış '' dedi :=)

Eet tatlımmm benimmmm çıktı :) geçen hafta salı günü arkadaşlar göbüşümü incelerken farkettiler

Kızlar acaip sevimli geliyor bana ya bakıp bakıp duruyorum sonra kocama gösterip duruyorum bak bakk hamişim ben diyorum.Hatun kafayı bozdu bebekle diyor

Bacım ben seni çözemedim daha zaten Şu forumda en çok seni merak ediyorum valla... Yok mu bir profil fotoğrafın falan. Sen yazdıkça gözümde canlansın istiyorum
bak ama dıyorsun ki, '' hamıle çizgim çıktı ve çok şirin gözüküyor'' yahu bunun neresı şirin
boşver fotoyu
sen gözünde kafana göre canlandır

kızlar ben bugün zekai tahir burak hastanesine gittim.

size deneyimleri yazıcam, ilk defa devlet hastanesinde gebelik için muayeneye gittim...

bir o kadar çok sıra bekledim ki size anlatamam. doktorun teki rahatsızlanmış onun hastalarını da benim randevu aldıgım doktora aktardılar.

hastane çok kalabalık, gözün alabildiğine gebe kaynıyor.yoksa bugün mü öyleydi bilmiyorum. neyse sabrın sonu selamet dedim bekledim. doktor hanım fena değil o kadar hastaya rağmen yumuşak yüzlü denilebilirdi. ama hemşiresi tam bir canavar . geleni azalıyor gidene bağırıyor. ben şehir dışından geldiğim için bile mıkırdandı.

neyse ultrasonda yavrumu gördüm işin en güzel yanı. kalbini dinletmeyip sadece gösteriyorlar , bir de hareketlerini gösterdi.boyunu falan söyledi. görüntüsünü alabilir miyim dedim. maalesef dedi. inanamıyorsunuz değil mi görüntü vermediler.

bi de tansiyon ölçtü o. cinsiyetini sormadan daha erken dedi. bana mı denk geliyor bu erken diyenler hep bilmiyorum. doğumda mı öğrencem acaba? eşim gelsin bir de ankarada özele gidelim bakalım.

işte böyle zekai tahir..bilginiz olsun. ister telefonla randevu alıyorsunuz, isterseniz oraya gidip direk sıra alabiliyorsunuz. hep sıra oluyor gittiğinizde de . randevunuzda saatinde olmuyor zaten.

Kızlar acaip sevimli geliyor bana ya bakıp bakıp duruyorum sonra kocama gösterip duruyorum bak bakk hamişim ben diyorum.Hatun kafayı bozdu bebekle diyor
Ayy sorma bnmde eşimmm bakiiim çizgine dioo :)) göbüşüme bu ne böle dio bi yandan beni kızdırmaya çalışıo bi yandanda hoşuna gidio :)

bak ama dıyorsun ki, '' hamıle çizgim çıktı ve çok şirin gözüküyor'' yahu bunun neresı şirin
boşver fotoyu sen gözünde kafana göre canlandır

Bacım hamilelik hormonlarının verdiği duygulara dayanarak, hemen hemen her şeyin şirin gelmesi bana çok olası Yok bebeğim vallahi olmuyor canlanmıyor. Art Director'um ama benim bile hayal gücüm yetersiz kalıyor. Limited Edition sin!

yahu eskıden izlediğim bazı fılmlerde gözüm dolardı
şimdi mal mal bakıyorum eşime de ' utanma len agla'' dıyorum
acaba bulantılar cok mu derın yara actı bende

Bu arada 55.5 kiloya düşmüşüm 58 le basladik 2.5 kilo vermişim sevindim aslında :)
Kizlar demir ilacı olarak santafer kullanan var mı bizede decavit yazdı doktor

annemin çok uzun sürmüş
o kadar sürmemesini temenni edıyorum. doktorun verdıgı bulantı ılacını kestım
bir işe yaramıyordu çünkü.
Benim kızımda bulantı 5 aydan fazla sürdü.
Şimdi burda okuyunca cidden kız bebeklerde daha çok bulantı yaşandığına kanaat getirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…