- 3 Mayıs 2015
- 977
- 589
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #15.501
Sor canım ama panik de yapma mesela ben safkan haftasonu gidip İKEA gezdim bir girince zaten 2 3 saat ayakta kalıyorsun;(hamileyken çok ayakta kalmamak Lazım bu bir sorun olmasa olmasa da gerekli Birşey sonuçta vücüt Değişiyor hiç biri olmasa varisler çoğalıyor... Eve beişş getirmek kolay değilmiş. Çok şükür kesildi de kanama böle rahat rahat yazıyorum bir de o günkü halimi görseydiniz Ağla ağlaya gittik doktora...hadi ya =/ Allahtan yrın doktora gıdıcemde bu durumu ıyıce bı sorucam . sagol tavsıyen ıcın
benım cıktı :=)
ben de görümcemden duydum. hamıle çizgin çıkmış '' dedi :=)
bende de var
Eet tatlımmm benimmmm çıktı :) geçen hafta salı günü arkadaşlar göbüşümü incelerken farkettiler
Bebişim eli kulağındadır, 4-5 ayda başlıyormuş beyaz tenlilerde biraz daha geç belli oluyormuş. Ben de göbüş bol... Geçen havuza giderken annem fark etti.bende de yok ama göbüşüm maşallah yani
bana hiç sevımlı gelmıyor.Kızlar acaip sevimli geliyor bana ya bakıp bakıp duruyorum sonra kocama gösterip duruyorum bak bakk hamişim ben diyorum.Hatun kafayı bozdu bebekle diyor
bana hiç sevımlı gelmıyor.
ulen ben çok mu ruhsuzum yaa
bak ama dıyorsun ki, '' hamıle çizgim çıktı ve çok şirin gözüküyor'' yahu bunun neresı şirinBacım ben seni çözemedim daha zatenŞu forumda en çok seni merak ediyorum valla... Yok mu bir profil fotoğrafın falan. Sen yazdıkça gözümde canlansın istiyorum
Bizimkiler görmesin kedi hiç geçinemiyolar yaayy çok tatlı köpüşler bunlar maaşallah benim de bi kedim var
Kilo durumları ne alemdebende de yok ama göbüşüm maşallah yani
Kafamızda soru işareti kalmasın dimiYani evet var ama üçlüyü yaptırma gerek yok zaten yüzde 60mış onun doğruluğu aynı zamanlarda yapıldığı için 4lüyü yaptır ona göre bakalım dedi. Tüp bebek olduğu içinde yüksek çıkıyor olabilir
Ayy sorma bnmde eşimmm bakiiim çizgine dioo :)) göbüşüme bu ne böle dio bi yandan beni kızdırmaya çalışıo bi yandanda hoşuna gidio :)Kızlar acaip sevimli geliyor bana ya bakıp bakıp duruyorum sonra kocama gösterip duruyorum bak bakk hamişim ben diyorum.Hatun kafayı bozdu bebekle diyor
bak ama dıyorsun ki, '' hamıle çizgim çıktı ve çok şirin gözüküyor'' yahu bunun neresı şirin
boşver fotoyu sen gözünde kafana göre canlandır
Ben 2kilo aldım hala onunla devamm :))Kilo durumları ne alemde
Bacım hamilelik hormonlarının verdiği duygulara dayanarak, hemen hemen her şeyin şirin gelmesi bana çok olasıYok bebeğim vallahi olmuyor canlanmıyor. Art Director'um ama benim bile hayal gücüm yetersiz kalıyor. Limited Edition sin!
ben daha baslamadım onlara. mide bulantılarımdan dolayı doktor 1 ay sonra verecek.Bu arada 55.5 kiloya düşmüşüm 58 le basladik 2.5 kilo vermişim sevindim aslında :)
Kizlar demir ilacı olarak santafer kullanan var mı bizede decavit yazdı doktor
Eki Görüntüle 1579615 Eki Görüntüle 1579617
Slm kızlarrr bis geldik doktora gittik bugün fotomuzu aldık @msg38
Hadi bakam ne diyon teyzesi doktor hiç bir şey dimedi var mi başka tahmini olan
Benim kızımda bulantı 5 aydan fazla sürdü.annemin çok uzun sürmüş
o kadar sürmemesini temenni edıyorum. doktorun verdıgı bulantı ılacını kestım
bir işe yaramıyordu çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?