2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı beni anlatmışsın canım.ben de pazrtesi gidiyorum

Gözünaydın canım ☺

Kızlarrrr nasılsınızzzzz benim kaçgundur kasık ağrım vardı bugün farkettim genital üst bolgem şişmiş ve ağrıyor üst taraf çamaşırın geldiği kısımların bıraz altı sizdede oldumu

Canım Ağrı yok ama benimkide Şiş hatta dokununca içerde bi balık çırpınıyor gibi hissediyorum yada hissetmek istiyorum.

benim miyomdan dolayı şişlik var ama sende öyle bir sorun yok.Rahmin genişliyor ondan olabilir ama sen yine de doktorunu arayıp sor garanti olsun

Bende hiç olmadı canım.komple mi şişmiş belli bi alan mı yoksa? Yağ bezesi gibi mi?doktora görün istersen ihmal etme.geçmiş olsun

Doktordan geldik kızlar 1 hafta geri çıktı bebek ultrasona pek guvenmedim ama hamile kaldığım kiloya geri inmişim 3 kilo verdim toplamda ödem gitti ondan mı bilmiyorum.ama hiç halim yok doktorda fark etti hiç iyi görünmüyorsun dedi. Balık yağı falan yazdı. Gel gelelim hala cinsiyet söylemiyor kadın 3 hafta sonra yine gel dedi ama ben gitmek istemiyorum.muayene ücreti veriyim diye mi yapıyor nedir anlamadım yine kafayı çekti verdi.baska doktor bulacağım mecbur tayine gideceğiz diye pek önemsemedim ama sinir etti beni bayramdan sonra başka doktora gideceğim

Eklentiler

• 20150711_120908.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 73
Geleneksel göbek deliği çevresi ağrısı yine nüksetti! Nedense diğer ağrılardan çok korkmuyorum şükür hiç dayanılmaz ağrım olmadı ama şu göbekdeliği ağrısı çok korkutuyo beni ve kendimi nezaman yorduysam ozaman oluyo ağrı. Varmı böyle bi ağrısı olan ?

Neden öyle olmuş acaba?
Yemen falan nasıl? Kusmaların var mıydı?
Ya bi de ben kadın doktorlara biraz önyargılıyım. Buralarda olsaydın kesinlikle kendi doktoruma yönlendirirdim seni.
Adamı kendimi kötü hissettiğimde arıyodum,yarım saat psikolojik destek veriyodu.

amin canim aramiza hosgeldin insallah sonuclarinda iyi cikacak :)

Kusmam vardı ama 1 haftadır yok ama çok halsizim kolum kalkmıyor sürekli yatar pozisyondayım hiç oturmuyorum.bu hafta işte tektim yoruldum ondan mı bilmiyorum ama elim ayağım uyuşuyor akşam 9da yatıp deliksiz uyuyup sabah uyandığımda hala uykum var düşün artık. Hakkaride birlikte çalıştığımız erkek bir doktor vardı bayramdan sonra ona giderim zaten en fazla 2 ay daha buradayım. Tuncelide nasıl bulurum doktor bilmiyorum doğum Kayseride olacak şükür orada doktorum hazır

Benim de sabah kahvaltıdan sonra karnım geriliyor....çok gergin dün de benim sağ kasigimda ağrı vardı bira uzandı geçti.....Dün 6 saat yolculuk yaptık belki de fazla oturmaktan oldu......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…