- 26 Kasım 2014
- 929
- 1.036
- 33
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #15.521
Canım yaaa sen ne âlemsin oturduğum yerde gülüyorum
yahu eskıden izlediğim bazı fılmlerde gözüm dolardı
şimdi mal mal bakıyorumeşime de ' utanma len agla'' dıyorum
acaba bulantılar cok mu derın yara actı bende
Hayırlısı bakalım bir kızım var bakalım bu da kız mı yoksa erkek miablam seninkini kıza benzetti tatlım.. bana da doktor hala bişey demiyor..
benim neredeyse hiç bulantım olmadı ama ben kız hissediyorum... bakalım bayram sonrası öğrencez.Benim kızımda bulantı 5 aydan fazla sürdü.
Şimdi burda okuyunca cidden kız bebeklerde daha çok bulantı yaşandığına kanaat getirdim.
dikkat ediyorum salı günü doktora gidicem bakalım ne çıkacak.benim tartıyla oradaki tartı çok farklı çıkıyor bendeki tartıya göre yarım kilo vermiş gözüküyorum.yatmasydım yürüyüş yapabilsrydim çok daha rahat geçirecektim ama kısmet işteKilo durumları ne alemde
Hayırlısı bakalım bir kızım var bakalım bu da kız mı yoksa erkek miablam seninkini kıza benzetti tatlım.. bana da doktor hala bişey demiyor..
Hayırlısı bakalım bir kızım var bakalım bu da kız mı yoksa erkek mi
Amin canım rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısıyla versin inşallahinşallah gönlündeki gibi olur ve sağlıkla alırsın kucağına
tövbe yarabbım yaa :=) anneme dıyorum ki; kız olsa da degse bulantılara bariBenim kızımda bulantı 5 aydan fazla sürdü.
Şimdi burda okuyunca cidden kız bebeklerde daha çok bulantı yaşandığına kanaat getirdim.
Canım yaaa sen ne âlemsin oturduğum yerde gülüyorumvalla bende şu gurup en çok seni merak ediyorum sürekli sıradışı yorumlar senden geliyor
kızlar benim hamilelik çizgim yokherkeste oluyor mu ki bu çizgi?
ben de neden yok hala? oturup kendim mi çizem şimdi nedem
ayy ne şanslısın sen yaaabenim neredeyse hiç bulantım olmadı ama ben kız hissediyorum... bakalım bayram sonrası öğrencez.
çoğu kişi bulantı azsa erkek diyor.. ama o kadar cok rivayet var ki neye inancağımızı şaşırdık çünkü canım tek ekşi şeyler istedi ya da acılı
ayy ne şanslısın sen yaaa
aslında belli olmuyor bu durumlar. ablam erkek yegenımde 3 ay cekmıs bulantı
allah önce saglıklı ve hayırlı olanıbenim ablamda kızında çekti oğlunda bana mısın demedi..o yüzden seninki erkek diye tutturdu..kızlar allah herkesin gönlündekini versin de bugün doktor yanımda bi kızın sonucuna bakıp down sendromu değil ama başka bi kromozom hastalığı olabilir, sakat doğabilir dedi. elim ayağım titredi benim bile...en önemlisi sağlıklı olsun bebişlerimiz gerçekten kız erkek hiç farkı yok..
benim gözüm hep kız cicilerinde ama , ne zaman vitrinde görsem yüreğim hop ediyor :)
allah önce saglıklı ve hayırlı olanı
sonra gönlümüze göre olanı versın inşallah :=)
ben her zaman '' önce saglıklı ve hayırlı olan '' dedımaminnnnnn.....bol bol dua edelim kızlar bu mübarek günde.
Valla banada cok itici geliyo ins olmaz bende diyorumbana hiç sevımlı gelmıyor.
ulen ben çok mu ruhsuzum yaa
en son doktor kız dedi. buradakı okudumklarımla dedım ki '' % kaç kız?'' dedımBenim de ikili için gittiğimde erkeğe benzetti dr ama kimseye söylemeyin belli olmaz dedi.....
Benim de ikili için gittiğimde erkeğe benzetti dr ama kimseye söylemeyin belli olmaz dedi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?