2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yahu eskıden izlediğim bazı fılmlerde gözüm dolardı
şimdi mal mal bakıyorum eşime de ' utanma len agla'' dıyorum
acaba bulantılar cok mu derın yara actı bende
Canım yaaa sen ne âlemsin oturduğum yerde gülüyorum valla bende şu gurup en çok seni merak ediyorum sürekli sıradışı yorumlar senden geliyor

Benim kızımda bulantı 5 aydan fazla sürdü.
Şimdi burda okuyunca cidden kız bebeklerde daha çok bulantı yaşandığına kanaat getirdim.
benim neredeyse hiç bulantım olmadı ama ben kız hissediyorum... bakalım bayram sonrası öğrencez.

çoğu kişi bulantı azsa erkek diyor.. ama o kadar cok rivayet var ki neye inancağımızı şaşırdık çünkü canım tek ekşi şeyler istedi ya da acılı

Kilo durumları ne alemde
dikkat ediyorum salı günü doktora gidicem bakalım ne çıkacak.benim tartıyla oradaki tartı çok farklı çıkıyor bendeki tartıya göre yarım kilo vermiş gözüküyorum.yatmasydım yürüyüş yapabilsrydim çok daha rahat geçirecektim ama kısmet işte

Benim kızımda bulantı 5 aydan fazla sürdü.
Şimdi burda okuyunca cidden kız bebeklerde daha çok bulantı yaşandığına kanaat getirdim.
tövbe yarabbım yaa :=) anneme dıyorum ki; kız olsa da degse bulantılara bari
kız ıstıyoruz yaa. ama var ya bıktım ben yaaa

kısa not : allahım sen biliyorsun ne amaçla söyledıgımı, kötü amacla söylemıyorum
sakın yanlış anlama beni

Canım yaaa sen ne âlemsin oturduğum yerde gülüyorum valla bende şu gurup en çok seni merak ediyorum sürekli sıradışı yorumlar senden geliyor

övünmek gibi olmasın çok komikimdir

ayy ne şanslısın sen yaaa
aslında belli olmuyor bu durumlar. ablam erkek yegenımde 3 ay cekmıs bulantı

bayrama kadar bulantılarımdan eser kalmaz dıyordum. ama nerde...
eşim de dıyor ki, ' ne cektın beee ''
ben de dıyorum kı; aynen. o yuzden isme karısmayacaksın görüyorsun neler cektıgımı

ayy ne şanslısın sen yaaa
aslında belli olmuyor bu durumlar. ablam erkek yegenımde 3 ay cekmıs bulantı

benim ablamda kızında çekti oğlunda bana mısın demedi..o yüzden seninki erkek diye tutturdu..kızlar allah herkesin gönlündekini versin de bugün doktor yanımda bi kızın sonucuna bakıp down sendromu değil ama başka bi kromozom hastalığı olabilir, sakat doğabilir dedi. elim ayağım titredi benim bile...en önemlisi sağlıklı olsun bebişlerimiz gerçekten kız erkek hiç farkı yok..

benim gözüm hep kız cicilerinde ama , ne zaman vitrinde görsem yüreğim hop ediyor :)

allah önce saglıklı ve hayırlı olanı
sonra gönlümüze göre olanı versın inşallah :=)

Benim de ikili için gittiğimde erkeğe benzetti dr ama kimseye söylemeyin belli olmaz dedi.....

Benim de ikili için gittiğimde erkeğe benzetti dr ama kimseye söylemeyin belli olmaz dedi.....
en son doktor kız dedi. buradakı okudumklarımla dedım ki '' % kaç kız?'' dedım
o ne demek? dedi
e ben de bişi demeden baktım öyle yuzüne
bir kere de burada '' saç yolk'' diye bişiler okuyup aynen yazıldıgı gibi sormustum, doktor suratıma ifadesız sekılde baktı. ben de neyse dedım cıktık . eşim ' aptal aptal seylerı soruyorsun, yolk nedır ? '' dedı.
ee ben de bılmedıgım bir şeyin cevabını nasıl vereyım

kızlar harbıden '' sac yolk'' ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…