2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tobe yarabbim yaa ne denirki boyle kadina... allah bizi ici disi bir olmayan kotu insanlardan korusub

günaydınn anne adayları. zar zorda olsa kalktım işimin başına geçtim. çok halsizim. benim doktor folbioli bıraktırdı decavite geçirdi. acaba o mu yorgunluk yapıyo.
Decavit ilk içtiğinde bende de sıkıntı yapmıştı, ben o sebeple akşam yatmadan iciyotum. Hatta bende açlık hissi de yapmisti

sen de olmasan napardık ama bir anda arkadasın mesajı görünce sevınmıstım
senınkını görünce yine aynı ruh halıne büründüm
Domates benim bulantımı kesiyor ne hikmetse onu denedin mi?annem bana hamileyken 9 ay boyunca sadece domates ekmek yemiş 9 ay devam etmiş bulantısı. Tabi ben iskelet doğmuşum rahmetli dedem bu kız ölür demiş

Tatlım çok yediğinden değil bebiş aldırıyo sana kiloyu. Al boşver bebiş büyüsünnn

Ben o hatunun saçını başını yollarım valla. Ona inat çatır çatır doğuralım

selam kızlar pazartesi bebişimi görücem çok heyecanlıyım ikili test için gidicem çok karmaşık duygular içerisindeyim. bi yandan nasıl çıkıcak sonuçlar ya doktor bişey derse bi yandan cinsiyeti belli olabilir onun heyecanı bi yandan bebişimi görücem onun heyecanı.. nasıl değişik duygular yaşıyoruz böyle

Selamlar kizlar
Ben de ocak annesiyim insaAllah. Tup bebekle hamile kaldim. Dun bebegimizi gorduk hareketlenmeye baslamis. Cok guzel bir duyguydu. Ense kalinligina bakildi normal cok sukur. Kan verdim ikili test icin 3 gun sonra cikacakmis. Cinsiyetini goremedik . 20 gun sonra randevum var. Bakalim gosterecekmi.
Hepimizin bebekleri hayirli olsun. Rabbim saglikla kucaklarimiza almak nasib etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…