- 24 Mart 2009
- 1.753
- 896
- 333
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #15.601
Sen ebesin canım daha iyi bilirsin ama şekerin falan mı düşüyor acaba.....kayseride hangi Dr gideceksin......Kusmam vardı ama 1 haftadır yok ama çok halsizim kolum kalkmıyor sürekli yatar pozisyondayım hiç oturmuyorum.bu hafta işte tektim yoruldum ondan mı bilmiyorum ama elim ayağım uyuşuyor akşam 9da yatıp deliksiz uyuyup sabah uyandığımda hala uykum var düşün artık. Hakkaride birlikte çalıştığımız erkek bir doktor vardı bayramdan sonra ona giderim zaten en fazla 2 ay daha buradayım. Tuncelide nasıl bulurum doktor bilmiyorum doğum Kayseride olacak şükür orada doktorum hazır
gunaydin canimm nerdesin kiz sen tasidinmi evi. ben anlayamafm bende varmi ama bebekle ilgili de olabilir yada icin rahat etcekse ara bi doktoru istersebKızlarrrr nasılsınızzzzz benim kaçgundur kasık ağrım vardı bugün farkettim genital üst bolgem şişmiş ve ağrıyor üst taraf çamaşırın geldiği kısımların bıraz altı sizdede oldumu
kadinlar tuhaf zaten benimkide kadin ama gicik etmeye devam edersen degistiricem. benimki 15. haftada netlesio 15.16. haftalarda soyleriz demişti. guya ozeller hemen söylüyor diyorlar ama soylemeyen soylemiyor. bide basindan sallamak icin bi resm veriyolr esimde demisti birsuru guzel resim yakaladi nie bize bu resmi verdi demisti.Doktordan geldik kızlar 1 hafta geri çıktı bebek ultrasona pek guvenmedim ama hamile kaldığım kiloya geri inmişim 3 kilo verdim toplamda ödem gitti ondan mı bilmiyorum.ama hiç halim yok doktorda fark etti hiç iyi görünmüyorsun dedi. Balık yağı falan yazdı. Gel gelelim hala cinsiyet söylemiyor kadın 3 hafta sonra yine gel dedi ama ben gitmek istemiyorum.muayene ücreti veriyim diye mi yapıyor nedir anlamadım yine kafayı çekti verdi.baska doktor bulacağım mecbur tayine gideceğiz diye pek önemsemedim ama sinir etti beni bayramdan sonra başka doktora gideceğim
benimde gobegimin ici acio okadr cok acio cok rahatsiz edio buyumeden dolayi oluomus ama icim yirtiliyor sankiGeleneksel göbek deliği çevresi ağrısı yine nüksetti! Nedense diğer ağrılardan çok korkmuyorum şükür hiç dayanılmaz ağrım olmadı ama şu göbekdeliği ağrısı çok korkutuyo beni ve kendimi nezaman yorduysam ozaman oluyo ağrı. Varmı böyle bi ağrısı olan ?
Maşallah herşeyimiz tam. Anneliği dibine kadar hissetmek için yaşasın normal doğumaynen canim doguralim valla doguranlardan neyimiz eksik :)
Ben dün çok yoruldum temîzlik fln yaptım sonra karnım patlıcak gibi gerildi gece ve göbek deliğim ağrımaya başladı inşallah büyüdüğü içindir başka bişi çıkmasın dabenimde gobegimin ici acio okadr cok acio cok rahatsiz edio buyumeden dolayi oluomus ama icim yirtiliyor sanki
senin yine bebişin yüzü var benim bebişin yukardan kafa tasını çekip verdi.neymiş bu ölçüm önemliymiş .bildiğin elimde bir çemberin resmi varDoktordan geldik kızlar 1 hafta geri çıktı bebek ultrasona pek guvenmedim ama hamile kaldığım kiloya geri inmişim 3 kilo verdim toplamda ödem gitti ondan mı bilmiyorum.ama hiç halim yok doktorda fark etti hiç iyi görünmüyorsun dedi. Balık yağı falan yazdı. Gel gelelim hala cinsiyet söylemiyor kadın 3 hafta sonra yine gel dedi ama ben gitmek istemiyorum.muayene ücreti veriyim diye mi yapıyor nedir anlamadım yine kafayı çekti verdi.baska doktor bulacağım mecbur tayine gideceğiz diye pek önemsemedim ama sinir etti beni bayramdan sonra başka doktora gideceğim
kızlar bu kadar doğum şekline odaklanmayın eğer bir sebepten ötürü doğal doğum olmazsa moraliniz bozulabilir.BEn doğal doğum diye tutturmuştum.ama miyomlardan dolayı sezeryan olma ihtimalimde yüksek biraz canım sıkıldı çünkü ben narkozdan çok korkan biriyim.Ama hayırlısı diyorum.Allahım sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin.Bebişlerimizde bizde sağlıklı olalım sorunsuz bir doğum yaşayalımda doğum şeklinin önemi yok..Maşallah herşeyimiz tam. Anneliği dibine kadar hissetmek için yaşasın normal doğum
İlk 3 ay kilo kaybına normal diyolar. Sıkma canını.Kusmam vardı ama 1 haftadır yok ama çok halsizim kolum kalkmıyor sürekli yatar pozisyondayım hiç oturmuyorum.bu hafta işte tektim yoruldum ondan mı bilmiyorum ama elim ayağım uyuşuyor akşam 9da yatıp deliksiz uyuyup sabah uyandığımda hala uykum var düşün artık. Hakkaride birlikte çalıştığımız erkek bir doktor vardı bayramdan sonra ona giderim zaten en fazla 2 ay daha buradayım. Tuncelide nasıl bulurum doktor bilmiyorum doğum Kayseride olacak şükür orada doktorum hazır
Hangi marka aldınız canım?BiZ hello baby de travel sistem bebek arabası bulduk indirimde bi tek onu aldık xanım
Joie canımHangi marka aldınız canım?
Güle güle kullanın tatlımm..bizde ya kraft twist ya da quinny zapp xtra almaya karar verdik 2si arasındayız..Joie canım
Öyle tabi ki hayırlısı olsun. Ben narkozu çok severim ya 10 a kadar hiç sayamam. O nefesimde hissettiğim koku çok Hoşuma gider. Ay hadi bayıltın beni aşerdimmmkızlar bu kadar doğum şekline odaklanmayın eğer bir sebepten ötürü doğal doğum olmazsa moraliniz bozulabilir.BEn doğal doğum diye tutturmuştum.ama miyomlardan dolayı sezeryan olma ihtimalimde yüksek biraz canım sıkıldı çünkü ben narkozdan çok korkan biriyim.Ama hayırlısı diyorum.Allahım sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin.Bebişlerimizde bizde sağlıklı olalım sorunsuz bir doğum yaşayalımda doğum şeklinin önemi yok..
Onlar ne kızGüle güle kullanın tatlımm..bizde ya kraft twist ya da quinny zapp xtra almaya karar verdik 2si arasındayız..
Bebek arabası modelleri canımm :))Onlar ne kız
Deli kız yaa :))Öyle tabi ki hayırlısı olsun. Ben narkozu çok severim ya 10 a kadar hiç sayamam. O nefesimde hissettiğim koku çok Hoşuma gider. Ay hadi bayıltın beni aşerdimmm
Valla canım eğer öyleyse ona herşey feda olsun annesi alsın tonlarca kilo yeterki o büyüsünTatlım çok yediğinden değil bebiş aldırıyo sana kiloyu. Al boşver bebiş büyüsünnn
Gecenki gidişimde ben sormadım ama bu sefer sordum kendi söylemiyor baktım aleti silmeye hazırlanıyor cinsiyeti dedim daha belli değil diyor resmide yanında alıp gidiyor zaten.hazırlanıp yanına geçiyorum orada veriyor cins ya sinir etti beni bugünkadinlar tuhaf zaten benimkide kadin ama gicik etmeye devam edersen degistiricem. benimki 15. haftada netlesio 15.16. haftalarda soyleriz demişti. guya ozeller hemen söylüyor diyorlar ama soylemeyen soylemiyor. bide basindan sallamak icin bi resm veriyolr esimde demisti birsuru guzel resim yakaladi nie bize bu resmi verdi demisti.
Ölçüm önemli tamam ölçsünde bir resimde ceksin ayrı olarak ya.iki resim var ikiside kafası bizimkinin.eşimle küsüm bugün soruyor neymiş diye bilmiyorum diyorum inanmıyor adam ben küsüm diye söylemiyorum sanıyor durup durup soruyorsenin yine bebişin yüzü var benim bebişin yukardan kafa tasını çekip verdi.neymiş bu ölçüm önemliymiş .bildiğin elimde bir çemberin resmi var
Kusmamda yok canım anlamadım kağıda bakmamıştım şimdi kendime geldim iyiyim baktım 14 hafta 6 gün yazıyor kilosuna 130 gr yazıyor bu kadın kesin kekliyor beni ya hiç halim yoktu resme baktım üstte değerlere bakmadım. 1 hafta geri diyor bide bende bakmadım tabi orda hiç. Bayramdan sonra başka doktora gideceğim kesin.bir sor canım ya doğuma kadar orada olacağım bari tuncelide adam akıllı biri olsunİlk 3 ay kilo kaybına normal diyolar. Sıkma canını.
Tunceli'de tanıdıklarım var. İstersen sorayım onlara. Önerebilecekleri doktor vardır mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?