2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sen ebesin canım daha iyi bilirsin ama şekerin falan mı düşüyor acaba.....kayseride hangi Dr gideceksin......

gunaydin canimm nerdesin kiz sen tasidinmi evi. ben anlayamafm bende varmi ama bebekle ilgili de olabilir yada icin rahat etcekse ara bi doktoru isterseb

kadinlar tuhaf zaten benimkide kadin ama gicik etmeye devam edersen degistiricem. benimki 15. haftada netlesio 15.16. haftalarda soyleriz demişti. guya ozeller hemen söylüyor diyorlar ama soylemeyen soylemiyor. bide basindan sallamak icin bi resm veriyolr esimde demisti birsuru guzel resim yakaladi nie bize bu resmi verdi demisti.

benimde gobegimin ici acio okadr cok acio cok rahatsiz edio buyumeden dolayi oluomus ama icim yirtiliyor sanki

benimde gobegimin ici acio okadr cok acio cok rahatsiz edio buyumeden dolayi oluomus ama icim yirtiliyor sanki
Ben dün çok yoruldum temîzlik fln yaptım sonra karnım patlıcak gibi gerildi gece ve göbek deliğim ağrımaya başladı inşallah büyüdüğü içindir başka bişi çıkmasın da

senin yine bebişin yüzü var benim bebişin yukardan kafa tasını çekip verdi.neymiş bu ölçüm önemliymiş .bildiğin elimde bir çemberin resmi var

Maşallah herşeyimiz tam. Anneliği dibine kadar hissetmek için yaşasın normal doğum
kızlar bu kadar doğum şekline odaklanmayın eğer bir sebepten ötürü doğal doğum olmazsa moraliniz bozulabilir.BEn doğal doğum diye tutturmuştum.ama miyomlardan dolayı sezeryan olma ihtimalimde yüksek biraz canım sıkıldı çünkü ben narkozdan çok korkan biriyim.Ama hayırlısı diyorum.Allahım sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin.Bebişlerimizde bizde sağlıklı olalım sorunsuz bir doğum yaşayalımda doğum şeklinin önemi yok..

İlk 3 ay kilo kaybına normal diyolar. Sıkma canını.
Tunceli'de tanıdıklarım var. İstersen sorayım onlara. Önerebilecekleri doktor vardır mutlaka.

Öyle tabi ki hayırlısı olsun. Ben narkozu çok severim ya 10 a kadar hiç sayamam. O nefesimde hissettiğim koku çok Hoşuma gider. Ay hadi bayıltın beni aşerdimmm

Minnoşlar ya bide benim doktorum dün 96gr dedi ama bakıorumda 16.haftalarda o kiloda oluomuş bebekler..bizimki tombik mi olcak anlamadım.. SiZlerde nasıl??
14+2ydik dün baktı..

Selam anneler...
Dun tsh sonucum ilac icmeden 4.09 cikti.
4 gun 100mg. 3 gun 75 mg. iciyorum
Kendi doktorumu aradim sonucu paylastim.Dahiliye karar vericek ilacin dozuna dedi.Oysa onceden ayda bir tsh baktir doz ayarlamasi yapalim demisti.
Ama benim suan dahiliye doktoruna gitme sansim yok napsam bilemedim esimde yok yalnizim
Ayrica kasiklarimda batma oldu aksam dedim.Bol su ic dinlen dedi..Eskiye gerimi donuyorumki sizce dusuk tehlikesi hala varmidir 15+2 oldu

Gecenki gidişimde ben sormadım ama bu sefer sordum kendi söylemiyor baktım aleti silmeye hazırlanıyor cinsiyeti dedim daha belli değil diyor resmide yanında alıp gidiyor zaten.hazırlanıp yanına geçiyorum orada veriyor cins ya sinir etti beni bugün
senin yine bebişin yüzü var benim bebişin yukardan kafa tasını çekip verdi.neymiş bu ölçüm önemliymiş .bildiğin elimde bir çemberin resmi var
Ölçüm önemli tamam ölçsünde bir resimde ceksin ayrı olarak ya.iki resim var ikiside kafası bizimkinin.eşimle küsüm bugün soruyor neymiş diye bilmiyorum diyorum inanmıyor adam ben küsüm diye söylemiyorum sanıyor durup durup soruyor
İlk 3 ay kilo kaybına normal diyolar. Sıkma canını.
Tunceli'de tanıdıklarım var. İstersen sorayım onlara. Önerebilecekleri doktor vardır mutlaka.
Kusmamda yok canım anlamadım kağıda bakmamıştım şimdi kendime geldim iyiyim baktım 14 hafta 6 gün yazıyor kilosuna 130 gr yazıyor bu kadın kesin kekliyor beni ya hiç halim yoktu resme baktım üstte değerlere bakmadım. 1 hafta geri diyor bide bende bakmadım tabi orda hiç. Bayramdan sonra başka doktora gideceğim kesin.bir sor canım ya doğuma kadar orada olacağım bari tuncelide adam akıllı biri olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…