- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.726
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #15.701
Ben 2300 doğmuşum canım dedemin gördüğü en zayıf bebek benmisim demekki.beşik getiriyolarmis bana hatta.bu bebek ölür gel goturmeyelim demiş anneanneme.3300 doğdu benim oğlum kayganam ben bir çocuk dogururdumki diye tepemde vir vir öttü.ama sütüm o kadar yaradıki oğluma 2,5yaşında zor kestim zaten sipayi 1 aylıkken bile doktor hayret etmişti. Kayganada 8 çocuğunun hicbirini emzirememis dogdugunda kilolu sonradan zayıflıyormuş hepsi karninda daha iyi bakiyormussun keske karninda kalsalarmis demistim bir daha laf edememistidomates çok yerim. bazen kahvaltı için rendeleyıp pişiririm
çok guzel oluyor :=)
kilo saglık degıldır ki.. allah nasip eder bebegım olursa kilo konusunda kimseye laf ettırmem. ben şişko bebek sevmem cunku. kilolu olmak saglıklı olmak degıldır.
Dur kız annem soruyor en çokyine kesin olmaz ki canım.
ben soranlara kesin bişi demıyorum.belli olmaz dıyorum.
b.k yesin o bin kere soranlar
Zormu peki hemen ayaklanabildinmi bebeği emzirirken zor oldumu. Bende anne falan olmadığı içinYok bilerek almamış.Sezeryen sonrası ilk 2 saat sıvı sonra çorba turu şeyler sonra bisküvi baya bı zaman sonra ancak yenilebilir hamur işi.ama o kadar açtım ki 2 3 tane durum olaydı hepsini bıtırırdım
ya stressiz bigünümüz olmuyo ki yandık o zaman. Ben hala sigarayıda bırakamadımAlakası yok canım oğlumda tam 3 ay çektim gaz sancısını illallah dedirtti bana.gerçek olan birşey varsa gebeligi stresli geçen annelerin bebekleri kesinlikle kolik oluyor
Bi düşünmek Lazım valla.zarari olmzmi acaba bilmiyorum ki verirmiyim
Bütün doktorlar randevu usulü çalışıyor canım başka doktora gidemedim bir de hiç halim yoktu arabaya kadar zor yürüdüm. Bayramdan sonra tekrar giderim artık o zamana kadar doktor araştırıyım bari buna gitmeyeceğim kesinbu nasıl usg hiçbişi göremiyorum :=)
haddini aşıyor bence. 15. haftaya geldın ve uyuzluga devam edıyor. tamam tahmınde bulunmasın ama işini adam gibi yapsın.
bazıları evet muayene ucretı verılsın dıye yapıyor. bişi dicem, bir başka yere de gtseydın ya
olayında bir kere çok kötü oldum hep bakarım kan alınırkwn iğneyi nasıl sokuyor diye.ir kan aldı benden kolum kütük gibi oldu kış günüydü eve geldiğimde üstümü bir çıkardım kan aldığı yerde fındık kadar kan toplanmış kolum bileğimden omzuma kadar mosmor eşim çıldırdı.Şikayet dilekçesi falan verdim.Büyük ihtimalle kanı alan kız stajyerdi lise bile olabilir.zaten anlamıştım almaya kalktığında burdamı şurdamı yok şurasımı diye konuşuyor dedim canımı yakacak ama öğrensin işi dedimanammmmm valla bravo sana hayatta bakamm bi kan veriyorum tansiyonum oynuo ozelde bisi anlamiyorumda devletteki igneyi bi sokuo kemigim acio resmen :) ama korkma bak daha dogum yapicaksin die kendimi yatistiriyorum :)
Bugün kesinleşti zaten canım bu son gidişimdisenın doktor işi bilmiyor gibime geldi.
Ne 2.5 kız anlamadım bildirimlerden takip ettim geldim başka birşey okumadım dur okuyumKız 2,5 dediği ne doktorun? Senin bahsettiğin teori mi?
ne kemiğinne ölçümüymüş canım o bizde bakalım yeni tahmin eğlencemiz olurYok belli değil dedi.
Ama bu defa da başka bi kemik ölçümünden bahsetti. 2,5 tan fazla olursa kız deniyormuş. Sizinki fazla. Genelde de tahminler tutmuyor. O yüzden net konuşamam dedi.
Bakalım Allah sağlık sıhhat versin.
Alan hemşire damarı patlatmış sende kan alınınca iyice bastırmamışsın damardan sızan kan yayılmış tabi canım ikinizde de suç var olay anında eşin tam olarak neredeydiiğne
olayında bir kere çok kötü oldum hep bakarım kan alınırkwn iğneyi nasıl sokuyor diye.ir kan aldı benden kolum kütük gibi oldu kış günüydü eve geldiğimde üstümü bir çıkardım kan aldığı yerde fındık kadar kan toplanmış kolum bileğimden omzuma kadar mosmor eşim çıldırdı.Şikayet dilekçesi falan verdim.Büyük ihtimalle kanı alan kız stajyerdi lise bile olabilir.zaten anlamıştım almaya kalktığında burdamı şurdamı yok şurasımı diye konuşuyor dedim canımı yakacak ama öğrensin işi dedimama canıma ot tıkadı.Fenalaşınca oradak ihemşirede kalkmış kantinden ayran al iç diyor bende deim beni bu hale siz getirdiniz siz getirin ayranı Bunu yaşadığım yerde özel hastaneydi
anladım, senın gebelıkle gelen troıt degıl.Canim endokrin doktoru gebe olmadan once boyle ayarlamisti hashimoto tiroid var bende duydunmu bilmem ama yavas calisiyor yani.
Aynen doktorda akilli sandi kendini.Zaten dedim yanina gelemiyorum bulundgm ilcede yaptirdim sonucum bu dedi dahiliye bakicakti diyo.
Esim gelmis olursa pzt giderim artik dahiliyeye.
Birde bugune kadar tsh ilac icmeden vermemi soyledi doktorlar bende oyle yapiodum canim.3senedir varmi bu hastalik malesef Rabbim beterinden korusun hepimizi
Valla icimi rahatlattin sagol 15 hafta oldu iste artik normal bi gebelik yasamak istiyorum bulantisiz bi sen bi ben kaldik heralde dimi :)
annelerı saymıyorum. cunku benımde annem cok soruyorDur kız annem soruyor en çok
kan alamadıki iğneyi sokar sokmaz orası şişti zaten.iğneyi çıkarttı elimin üstünden almaya çalıştı ittir kaktır içim bir tuhaf oldu.Valla bastırdım mı bastırmadımmı hatırlamıyorum etraf yemyeşil olduAlan hemşire damarı patlatmış sende kan alınınca iyice bastırmamışsın damardan sızan kan yayılmış tabi canım ikinizde de suç var olay anında eşin tam olarak neredeydi
parayla rezil olmak gibi gibi bişi bu doktorBütün doktorlar randevu usulü çalışıyor canım başka doktora gidemedim bir de hiç halim yoktu arabaya kadar zor yürüdüm. Bayramdan sonra tekrar giderim artık o zamana kadar doktor araştırıyım bari buna gitmeyeceğim kesin
Valla ben de pek anlamadım. Popo taraflarını gösterdi.ne kemiğinne ölçümüymüş canım o bizde bakalım yeni tahmin eğlencemiz olur
Benim de bitmiş gibi gözüküyor. Ama sürekli açlık hissi tam gaz devam..anladım, senın gebelıkle gelen troıt degıl.
düşük için endişeleenme. stres ıyı bişi degil
bol bol dua et :=)
kaldı mı ki bulantııs olan hiç hatırlamıyorum. evet ben hala cekıyorum. bir gelıyor bir gıdıyor
ard arda bişiler yedıgım zaman karnım çatlayacak gibi oluyorBenim de bitmiş gibi gözüküyor. Ama sürekli açlık hissi tam gaz devam..
kızında ne sorun yaşadın canımValla ben de pek anlamadım. Popo taraflarını gösterdi.
Ben çok bi b.k anlıyomuş gibi bebeğin sadece kafasına odaklanıyorum. Sanki kızımdaki problem bunda varsa anlayacakmışım gibi :))
O yüzden adam ne diyo ne anlatıyo sonradan eşime soruyorum
Kizlarda kemik biraz daha uzun oluyor canım ama belli de olmuyor işte bazı erkeklerde de uzun olabiliyorKız 2,5 dediği ne doktorun? Senin bahsettiğin teori mi?
Ahahahhah yazık adama :)ben geçen kendıme bişiler bakarken bebişe de bakayım dedim
ama almadım :=) benim öküzle cıktıgımda alırım dedım
o da tatsın yazıktır dimi ama bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?