2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

şunu anlamam mesela; dogurduyla övuneni. yani kilolu dogurup övüneni :=)
Kadınlar arasında bu hep böyledir ya benim çocuğum şu kiloda ben normal doğurdum hep bir üstünlük çabası ben doğum yapmışım depresyona girmeme az kalmış kadın 8 çocuğunun kilosundan bahsediyor.bu doğumda öyle bir sorunum olmayacak şükür görüşmüyorum kendileriyle

Ikininca başı niye sıkışsın kız asıl öyle çıkıyor bebek doğru ikinmayla yapacağın en iyi şey zaten bu.sen yeterki ikin o nasıl çıkacağını biliyor
ikininca rahmi kastiginda bebek cikarken basina zarar verilebiliomus galiba o aklimdan cikmiyor tabi dogrumu degilmi bilmiyorum. zaten acilacak bisuru insan olucak müdahale edilir die kendimi telkin ediyorum. bide bisi sorucam herkes hamileyken iliskinin normal dogumu kolaylastirdigini iddia edio dogruluk payi varmi acaba

sadece senın konu komsun degıl kız
gittiğin yerlerdekıler de dahil
Bir yere gitmiyorum ki kız sağlık ocağı evin karşısı yolu geçiyorum sadece komşuluk ilişkim de yok aile olarakta kimsemiz yok zaten kimse bilmiyor gebeligimi bakkal dışında mahalle muhtarı gibi oda zaten yaymadiysa millete

nedense normal dogum yapan vatani kurtarmis gibi oluyor b.k var sanki.. sezeryan yapanda cekiodur aciyi sanciyi

Evet canım ben tez canlıyımdır.inş bunda da oyle olurum.genel anestezi de ayılı r ayılma z ayakta idim .belden uyuştur ma da 4 saat sonra açıldı ayaklarım o 4 saat çok zor geldi. Benle 10 kışı almışlar.ebe maşallah size diger hatunlar ah vah edip duruyorlar dedi. Normalde doğum sonrası agri kesici de yapmaları lazım unutmuşum benı.ben de saf heralde bu acıyı çekmeyi dıye duşunuyorum baya geç yaptılar agri kesici

öyle kadınları da sevmıyorum ben. tamam anne olacagız
içimizden insan cıkaracagız ama, önce benım saglıgım sonra bebiş önemlı bana göre.
ben iyi olmazsam bebek nasıl olacak?
herkes uzerıne alınmasın ama aşırı derecede normal doguma takıntılı olan ıcın soyluyorum; kadın normal yapamayacak dıye aglıyor ya.. neymıs o ılk anı görmelıymıs.. ee olmuyor işte tehlıkedesın, neyın pesindesın sen, kıme neyi ıspat edeceksın arkadasım?
ben mesela buyuk konusmak ıstemıyorum ama normal benım harcım degıl. ve bundan sonra kımseye sezeryan dusundugumu soylemeyecegım çünkü büyük konusturuyorlar insanı.
bakalım ben o anı kaldırabılecek mıyım? ne yani sadece bebegın oradan cıkması mı önemli, anne önemlı degıl mı?
canının kıymetını bılmeyen annelere cok kızıyorum. ileride dogum anı anlatacaklar dıye kendılerını ne hale sokuyorlar.

Rahimi kasmak ve ikinmak ayrı şeyler canım. Biri karnını sıkmak biri tuvaletini yapmak gibi.Doğuma kadar çalış bunlara nefes egzersizlerini öğren. İlişki normal doğumu hızlandırmaz yürüyüş hızlandırır canım

Yaaaa bu doktorlarında naZı niyazı beni bitiriyor bırakında gebe olarak biz naz yapalım....

Ben sezeryani göze alamadığım için normal yaptım korktum sezeryandan düşünebiliyor musun?herkes normalden korkar ama sezeryanida ben kaldıramazdım her insan farklıdır. Sezeryan normalden daha zor bana göre ben doğumu yaptım ayağa kalktim.

işte herkesın korkusu farklı oluyor canım.
sezeryanda kolay bişi degıl. doktorun iyiyse ve bırazda güç varsa anne de erkenden kalkar ayaga
nu d akişiden kişiye göre degısıyor.

oz
ozaman ne anlaticaklar neyin havasini atacaklar canim bende oncelikle normal diyorum ama kansizligimdan dolayi bazi endiselerim var doktorla daha konusmadm doguma var diye ama kalkip bana tehlidesn sezeryan derse tabiki sezeryan olucak. ama o tiplere acayip kil oluyorum. daha smdiden bana yapabilecekmisin vs diyolar sanane yani sanki senden cikicak birak ben karar verim

calisayim bari.. yuruyusr cikiyorum normaldede cok yuruyen biriydim smdide aksamlari cikmaya basladik esimle bakalim kismet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…