- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #15.721
niye ki? :=)Ahahahhah yazık adama :)
Kraniosinostoza bağlı plagiosefali.kızında ne sorun yaşadın canım
Ben kız isimleri araştırayım bari :)Kizlarda kemik biraz daha uzun oluyor canım ama belli de olmuyor işte bazı erkeklerde de uzun olabiliyor
Ben 2300 doğmuşum canım dedemin gördüğü en zayıf bebek benmisim demekki.beşik getiriyolarmis bana hatta.bu bebek ölür gel goturmeyelim demiş anneanneme.3300 doğdu benim oğlum kayganam ben bir çocuk dogururdumki diye tepemde vir vir öttü.ama sütüm o kadar yaradıki oğluma 2,5yaşında zor kestim zaten sipayi 1 aylıkken bile doktor hayret etmişti. Kayganada 8 çocuğunun hicbirini emzirememis dogdugunda kilolu sonradan zayıflıyormuş hepsi karninda daha iyi bakiyormussun keske karninda kalsalarmis demistim bir daha laf edememisti
Konu komşum yok altimizda bakkal var daha yeni öğrendiğim zaman kadın bana hamile misin diye sormuştuannelerı saymıyorum. cunku benımde annem cok soruyor
onu bunu, konu komsuyu dıyorum
benimkide ayni o corap krizi hep yasanio :)Sen de az değilsin hahahahha iyi bari kadıncağız kötü bişi dememişBen evdeyim ama daha önce bi düşüğüm olduğu için pimpirikleniyorum en ufak bi ağrıda oyüzden nezaman temizliğe kalkışsam ağrım oluyo bende artık yapmamaya karar verdim. Eşim yerden çorabını bile almaz vallahi o derece dağınık anca 1500 kere söyleyince yardım ediyo işte ona da ben dayanamıyorum tükeniyorum hadi demekten
sadece senın konu komsun degıl kızKonu komşum yok altimizda bakkal var daha yeni öğrendiğim zaman kadın bana hamile misin diye sormuştuevette sen nerden biliyorsun dedim kilo aldın dedi halbuki kilo almamıştım. Akrabalarda anneme soruyor zaten o uğraşsın benim tarafımda eşimden başka yok bekleyen şükür
bende bebek oksijensiz kalir yada ikinirken kendimi sikarsam bebege bisi olur diye korkuyorum oyuzden uyusturtsammi die düşünüyorum ama ondan korkuyorum. dis agrisi daha beterse dogurdum gitti yaaa :))Ben normal doğumda spinal istemedim ki zaten dayanilmayacak bir ağrı değil başı çıkımda ben ıkınamazsam oksijensiz kalırsa diye korktum açıkçası zaten spinal almaya da gerek yok.diş ağrısına herkes bir müddet dayanmıştır bir farkı yok bence hatta diş daha beter
Yesilse patlamış içine kanamis stajerligimde böyle bir tecrübem olmadı çok şükür yakan alamadıki iğneyi sokar sokmaz orası şişti zaten.iğneyi çıkarttı elimin üstünden almaya çalıştı ittir kaktır içim bir tuhaf oldu.Valla bastırdım mı bastırmadımmı hatırlamıyorum etraf yemyeşil oldueşim işteydi orada olsaydı zaten fenalaşırdı sonrada kadını haşatlardı.olmadığı iyi oldu yani.Sanırım kızın ilk denemesi bendim heralde bir daha kan alırken ödü patlamıştır.
oyle Allah once sagliklisini nasip etsinYok belli değil dedi.
Ama bu defa da başka bi kemik ölçümünden bahsetti. 2,5 tan fazla olursa kız deniyormuş. Sizinki fazla. Genelde de tahminler tutmuyor. O yüzden net konuşamam dedi.
Bakalım Allah sağlık sıhhat versin.
Ikininca başı niye sıkışsın kız asıl öyle çıkıyor bebek doğru ikinmayla yapacağın en iyi şey zaten bu.sen yeterki ikin o nasıl çıkacağını biliyorbende bebek oksijensiz kalir yada ikinirken kendimi sikarsam bebege bisi olur diye korkuyorum oyuzden uyusturtsammi die düşünüyorum ama ondan korkuyorum. dis agrisi daha beterse dogurdum gitti yaaa :))
düzelme oldumu peki canımKraniosinostoza bağlı plagiosefali.
Canım hashimoto troidte bulantı normal gebeliklere göre fazladır biraz geç geçer malesef seninki bir an önce geçer inşallahCanim endokrin doktoru gebe olmadan once boyle ayarlamisti hashimoto tiroid var bende duydunmu bilmem ama yavas calisiyor yani.
Aynen doktorda akilli sandi kendini.Zaten dedim yanina gelemiyorum bulundgm ilcede yaptirdim sonucum bu dedi dahiliye bakicakti diyo.
Esim gelmis olursa pzt giderim artik dahiliyeye.
Birde bugune kadar tsh ilac icmeden vermemi soyledi doktorlar bende oyle yapiodum canim.3senedir varmi bu hastalik malesef Rabbim beterinden korusun hepimizi
Valla icimi rahatlattin sagol 15 hafta oldu iste artik normal bi gebelik yasamak istiyorum bulantisiz bi sen bi ben kaldik heralde dimi :)
Sizin iyi yine.sadece senın konu komsun degıl kız
gittiğin yerlerdekıler de dahil
ayyy benimde oyle morarmisti hem önü hem dirsegim ama benimki saglik ocagiydi. ayni gun komsumizda vermisti onunda olmustu alan mahvetmisti bizi :)iğne
olayında bir kere çok kötü oldum hep bakarım kan alınırkwn iğneyi nasıl sokuyor diye.ir kan aldı benden kolum kütük gibi oldu kış günüydü eve geldiğimde üstümü bir çıkardım kan aldığı yerde fındık kadar kan toplanmış kolum bileğimden omzuma kadar mosmor eşim çıldırdı.Şikayet dilekçesi falan verdim.Büyük ihtimalle kanı alan kız stajyerdi lise bile olabilir.zaten anlamıştım almaya kalktığında burdamı şurdamı yok şurasımı diye konuşuyor dedim canımı yakacak ama öğrensin işi dedimama canıma ot tıkadı.Fenalaşınca oradak ihemşirede kalkmış kantinden ayran al iç diyor bende deim beni bu hale siz getirdiniz siz getirin ayranı Bunu yaşadığım yerde özel hastaneydi
Ameliyat oldu,iyileşti çok şükür. Alnında hafif bi eğrilik var. O da zamanla düzeliyor inş.D
düzelme oldumu peki canım
ya bana? gecen kadının bırı elını karnıma koydu '' erkek bu sivri karnın'' dedi.Sizin iyi yine.
Bana "bu da erkek olsun" diyenler var.
Ölür müsün? Öldürür müsün?
bende de oluyor cok yemeye korkuyorum. cokta degil normal yemeye. okdar az yemek yiyorumki. yoksa o sislik beni sanki catlaticakmis hissi oluyor ve mide bulantisindan ölüyorum.ard arda bişiler yedıgım zaman karnım çatlayacak gibi oluyor
anlamadım ki hazımsızlık mı oluyor ne oluyor.. hatta o şişkinlik mide bulantısı da yapıyor.
az yesen bulantı
çok yesen bulantı
ortası yok ki bunun.
bır de bişiler yıyeyım karnım 2 katına cıkıyorbende de oluyor cok yemeye korkuyorum. cokta degil normal yemeye. okdar az yemek yiyorumki. yoksa o sislik beni sanki catlaticakmis hissi oluyor ve mide bulantisindan ölüyorum.
Çok geçmiş olsun canım.Allahın izniyle düzelir fıstığı öp benim yerimeAmeliyat oldu,iyileşti çok şükür. Alnında hafif bi eğrilik var. O da zamanla düzeliyor inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?