2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

şunu anlamam mesela; dogurduyla övuneni. yani kilolu dogurup övüneni :=)

annelerı saymıyorum. cunku benımde annem cok soruyor
onu bunu, konu komsuyu dıyorum
Konu komşum yok altimizda bakkal var daha yeni öğrendiğim zaman kadın bana hamile misin diye sormuştu evette sen nerden biliyorsun dedim kilo aldın dedi halbuki kilo almamıştım. Akrabalarda anneme soruyor zaten o uğraşsın benim tarafımda eşimden başka yok bekleyen şükür

benimkide ayni o corap krizi hep yasanio :)

sadece senın konu komsun degıl kız
gittiğin yerlerdekıler de dahil

bende bebek oksijensiz kalir yada ikinirken kendimi sikarsam bebege bisi olur diye korkuyorum oyuzden uyusturtsammi die düşünüyorum ama ondan korkuyorum. dis agrisi daha beterse dogurdum gitti yaaa :))

Yesilse patlamış içine kanamis stajerligimde böyle bir tecrübem olmadı çok şükür ya

oyle Allah once sagliklisini nasip etsin

bende bebek oksijensiz kalir yada ikinirken kendimi sikarsam bebege bisi olur diye korkuyorum oyuzden uyusturtsammi die düşünüyorum ama ondan korkuyorum. dis agrisi daha beterse dogurdum gitti yaaa :))
Ikininca başı niye sıkışsın kız asıl öyle çıkıyor bebek doğru ikinmayla yapacağın en iyi şey zaten bu.sen yeterki ikin o nasıl çıkacağını biliyor

Canım hashimoto troidte bulantı normal gebeliklere göre fazladır biraz geç geçer malesef seninki bir an önce geçer inşallah

ayyy benimde oyle morarmisti hem önü hem dirsegim ama benimki saglik ocagiydi. ayni gun komsumizda vermisti onunda olmustu alan mahvetmisti bizi :)

Sizin iyi yine.
Bana "bu da erkek olsun" diyenler var.
Ölür müsün? Öldürür müsün?
ya bana? gecen kadının bırı elını karnıma koydu '' erkek bu sivri karnın'' dedi.
sivri ne demek yani, karın bu buyuyecek ve bebek ortada olacak
yanlarda yaşayacak hali yok ya? dedim
gülerek dedım tabı

bende de oluyor cok yemeye korkuyorum. cokta degil normal yemeye. okdar az yemek yiyorumki. yoksa o sislik beni sanki catlaticakmis hissi oluyor ve mide bulantisindan ölüyorum.

bende de oluyor cok yemeye korkuyorum. cokta degil normal yemeye. okdar az yemek yiyorumki. yoksa o sislik beni sanki catlaticakmis hissi oluyor ve mide bulantisindan ölüyorum.
bır de bişiler yıyeyım karnım 2 katına cıkıyor
işte o zaman hamıle oldugum anlasılıyor

allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…