2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu nasıl usg hiçbişi göremiyorum :=)
haddini aşıyor bence. 15. haftaya geldın ve uyuzluga devam edıyor. tamam tahmınde bulunmasın ama işini adam gibi yapsın.
bazıları evet muayene ucretı verılsın dıye yapıyor. bişi dicem, bir başka yere de gtseydın ya

bnde acaba psikolojik mi diyorum aslnda onu düşünmüyorum o an ama oluyor niyeyse

senın doktor işi bilmiyor gibime geldi.

korkma canım. tsh ne idüğü belırsız bişi oldugu için
her ay farklı sonuclar verebılır. doktorunda çok akıllıymıs. sırf ılac dozu için dahılıyeye muayene ucretın neyse o kadar vereceksın. para tuzagı işte başka da bişi degıl. şu 4 gun ondan 3 gun bundan davasını da ılk defa duydum. aynı ılac dgeıl m bu sonucta?

neden ilacını içmeden gittin? ben ilaç içip gidicem
sonucta bu ilaç degıl mı tsh yı yoluna getırmeye calısan.

dınlenme ve su çogu kişiye söylenıyor merak etme yüreğini ferah tut. 3. aydan sonra düşük tehlıkesı baya bı azalıyormus
ılk 3 ay çok önemlıymıs.

hahaa deli ya :) ben hic narkoz almadm nolurum Bilmiyorum bide kotu bisi sayiklarsam herkes basimda olucak vay ki vayy :) etekteki taslarim dokulur haha
Ben düşük yaptığımda kürtaj olmuştum ozaman narkoz verdiler nasıl uyuduğumu anlamadım ama uyanırken tek hatırladığım eşim nerdeee eşim nerdeee diye ağlayıp kendimi paralamıştım adeta

bnde acaba psikolojik mi diyorum aslnda onu düşünmüyorum o an ama oluyor niyeyse
Oluyo oluyo ama sabahtan beri yattım geçti çok şükür. Bidaha da hayatta dokunmam hiç biyere. Kocama sölicem temizlik için birini bulsun kendi de yapmıyo hatta yapmak ne kelime acaip dağınık oyüzden versin parayı da belki ozaman dağıtmaz aklı başına gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…