- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #15.661
yine kesin olmaz ki canım.İnşallah canım ben daha çok soranlardan sıkıldım. Söyleyim de kurtulalım topluca
iyidir iyi. 11 ile 14 . hafta arası yapılıyorSen de mi bugüne ayarladın?
Bizim de aslında Pazartesi'ydi. Ama eşim haftabaşı çok yoğun olacak diye erkene aldık. Ense kalınlığı için çağırmıştı doktor.
Biraz erken değil mi ya?
ben geçen kendıme bişiler bakarken bebişe de bakayım dedimSlmlarrr kızlarrr :))
Yaa bişi sorcamm hiç bebişine bişiler alanlar var mı?çok erken dimi henüz?
yoktur canim insallah icini ferah tut .deseydin ya dr a siz boyle dediniz ben suan dahiliyeye gidemem diye..tsh tan anlamıyorum canim ama esin yarin filan gelicekse acelesi yoksa ptesi gt gecmi kalmis olirsunKizlar benimlede ilgilenin
haaahaaa tatsin tatsin :)ben geçen kendıme bişiler bakarken bebişe de bakayım dedim
ama almadım :=) benim öküzle cıktıgımda alırım dedım
o da tatsın yazıktır dimi ama bu duyguyu
bu nasıl usg hiçbişi göremiyorum :=)Doktordan geldik kızlar 1 hafta geri çıktı bebek ultrasona pek guvenmedim ama hamile kaldığım kiloya geri inmişim 3 kilo verdim toplamda ödem gitti ondan mı bilmiyorum.ama hiç halim yok doktorda fark etti hiç iyi görünmüyorsun dedi. Balık yağı falan yazdı. Gel gelelim hala cinsiyet söylemiyor kadın 3 hafta sonra yine gel dedi ama ben gitmek istemiyorum.muayene ücreti veriyim diye mi yapıyor nedir anlamadım yine kafayı çekti verdi.baska doktor bulacağım mecbur tayine gideceğiz diye pek önemsemedim ama sinir etti beni bayramdan sonra başka doktora gideceğim
bnde acaba psikolojik mi diyorum aslnda onu düşünmüyorum o an ama oluyor niyeyseBu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum canım. Dün kontrolüm vardı doktor herşey normal dedi. Hatta ben sormadan seyahat tatil planınız varsa gidin gönül rahatlığıyla dedi. E şimdi ben evde azcık dolandığımda ağrılarım azarken nasıl böyle rahat olucam anlamadım. Acaba azcık iş yaptım diye psikolojik mi oluyo bu ağrılar
senın doktor işi bilmiyor gibime geldi.Kusmam vardı ama 1 haftadır yok ama çok halsizim kolum kalkmıyor sürekli yatar pozisyondayım hiç oturmuyorum.bu hafta işte tektim yoruldum ondan mı bilmiyorum ama elim ayağım uyuşuyor akşam 9da yatıp deliksiz uyuyup sabah uyandığımda hala uykum var düşün artık. Hakkaride birlikte çalıştığımız erkek bir doktor vardı bayramdan sonra ona giderim zaten en fazla 2 ay daha buradayım. Tuncelide nasıl bulurum doktor bilmiyorum doğum Kayseride olacak şükür orada doktorum hazır
Yok canım acıyı hissetmiyo r sun.ama ne yaptigini biliyordum kestiğini felan .hobi işte senelerdir izlerim. dünde spinalle epidurale baktım onlarda bir garip.belden uyuşturuldum diyosun acımıyormu
benımkı o konuda hiç bişi demediMinnoşlar ya bide benim doktorum dün 96gr dedi ama bakıorumda 16.haftalarda o kiloda oluomuş bebekler..bizimki tombik mi olcak anlamadım.. SiZlerde nasıl??
14+2ydik dün baktı..
korkma canım. tsh ne idüğü belırsız bişi oldugu içinSelam anneler...
Dun tsh sonucum ilac icmeden 4.09 cikti.
4 gun 100mg. 3 gun 75 mg. iciyorum
Kendi doktorumu aradim sonucu paylastim.Dahiliye karar vericek ilacin dozuna dedi.Oysa onceden ayda bir tsh baktir doz ayarlamasi yapalim demisti.
Ama benim suan dahiliye doktoruna gitme sansim yok napsam bilemedim esimde yok yalnizim
Ayrica kasiklarimda batma oldu aksam dedim.Bol su ic dinlen dedi..Eskiye gerimi donuyorumki sizce dusuk tehlikesi hala varmidir15+2 oldu
Ben düşük yaptığımda kürtaj olmuştum ozaman narkoz verdiler nasıl uyuduğumu anlamadım ama uyanırken tek hatırladığım eşim nerdeee eşim nerdeee diye ağlayıp kendimi paralamıştım adetahahaa deli ya :) ben hic narkoz almadm nolurum Bilmiyorum bide kotu bisi sayiklarsam herkes basimda olucak vay ki vayy :) etekteki taslarim dokulur haha
Oluyo oluyo ama sabahtan beri yattım geçti çok şükür. Bidaha da hayatta dokunmam hiç biyere. Kocama sölicem temizlik için birini bulsun kendi de yapmıyo hatta yapmak ne kelime acaip dağınık oyüzden versin parayı da belki ozaman dağıtmaz aklı başına gelirbnde acaba psikolojik mi diyorum aslnda onu düşünmüyorum o an ama oluyor niyeyse
Yeni geldim. Her şey yolunda dedi. Ense kalınlığını ölçtü. Tehlike oluşturabilecek unsurların hiçbiri yok dedi. İnceledi bayağı.iyidir iyi. 11 ile 14 . hafta arası yapılıyor
her sey iyi dediyse bosver gerısını :=)Yeni geldim. Her şey yolunda dedi. Ense kalınlığını ölçtü. Tehlike oluşturabilecek unsurların hiçbiri yok dedi. İnceledi bayağı.
İkili testi de yaptırmadım zaten.
Yalnız kaç çıktı duymadım ense kalınlığı :)
Dolaba saklarız nerden görcekler denemekte fayda var yapanlar çok rahatmışo
onu bende duydum canimda doktora gostermeyin diyorlar kiziolarmis
Duydum ama inan doğrumu bilmiyom netten araştırmak Lazım birazHiç öyle bir şey duymadım açıkçası, öyle miymis???
Sen doktor olmalıymışın ama ben hastan olmak istemezdimfilm değil gerçek ameliyatları izliyom cinsiyet değiştirme ameliyatına kadar izledim o nasıl birşeydir yaws çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?