- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #15.681
Aynen doğru diyosun da herkesin söyledikleri beynimin bi tarafına yerleşiyor.gerçi doktora bırakmak Lazım en sağlıklısı neyse onu tercih eder herhaldesoranlara en iyisi '' bakalım allah neyi nasip ederse'' demeke lazım. bundna sonra öyle dıcem ben
herkes kafasına göre yorum yapıyor cunku
e bu deferde büyük konusmus oluyorsun
böyle bir manyaklığım var işte .babam kalp ameliyatı olmadan önce kalp ameliyatını izledim.ne yapıyorlar bilmek lazımkizzzzzzzz okurken icim acidi anlatmaaa sende izleme
Bulamamıştır o heyecanla adamcağız napsınBen hem genel anestezi hem de belden uyuşturucu oldum.belden uyuştur ma da çok uykum geldi içim gıttı .uyut Madı lar.içim gitti.genel anestezi tercihim dir .2.doğumda eşinden Adana istedim adam börek getirmiş hala kızıyorum
bizimkilerde öyle diyorlar bencede cerrah olmak isterdim ama yanlış seçimler.Kardeşim sünnet olurken herkes hastanede odadan teker teker kaçtı ben başında.Doktora diyorum nasıl dikiyorsun.vs.Doktor bile afalladıSen doktor olmalıymışın ama ben hastan olmak istemezdim
o sorun değil ben uyuşmamaktan korkuyorum.Dişçide dolgu yapılırken 2 iğne vuruluyor yinede hissediyorum.Dişçim bile şaşırdıYok canım acıyı hissetmiyo r sun.ama ne yaptigini biliyordum kestiğini felan .
Yok bilerek almamış.Sezeryen sonrası ilk 2 saat sıvı sonra çorba turu şeyler sonra bisküvi baya bı zaman sonra ancak yenilebilir hamur işi.ama o kadar açtım ki 2 3 tane durum olaydı hepsini bıtırırdımBulamamıştır o heyecanla adamcağız napsın
hahaa bende onu isterim kesin. ben kayinvalidemi beklemistim ayilirken bakalim benimle ilgili ne dicek diye gelin iste :) ama kadincagiz daha ameliyathaneden cikarken isimlerimizi sayip hepsi benim yavrularim hepsini cok seviyorum demisti ameliyathanedekilerde gulmustu kaynana kotu bisi demedi diye :) bende smdi utu yaptim oturdum esim saolsn yardimci olur ama smdi oruclu kiyamiyorum bende evdeyken yapim yavas yavas diyorum 20 sinde yeniden is basi yapcam bidaha artik kadin tutarim diorum yada bakarim duruma goreBen düşük yaptığımda kürtaj olmuştum ozaman narkoz verdiler nasıl uyuduğumu anlamadım ama uyanırken tek hatırladığım eşim nerdeee eşim nerdeee diye ağlayıp kendimi paralamıştım adeta
zarari olmzmi acaba bilmiyorum ki verirmiyimDolaba saklarız nerden görcekler denemekte fayda var yapanlar çok rahatmış
cinsiyeti belli mi canimEki Görüntüle 1580274
Bu da nemiki :)
Alakası yok canım oğlumda tam 3 ay çektim gaz sancısını illallah dedirtti bana.gerçek olan birşey varsa gebeligi stresli geçen annelerin bebekleri kesinlikle kolik oluyorBende dün duyduğumu paylaşayım sizlere. Doğuma gitmeden önce sade sodayı açıp bırakıyomuşun odana geldiğinde asiti gitmiş oluyo ya bebeği getirdiklerinde bir Çay kaşığı emzirmeden önce verirsen çocuk gazsız olurmuş. Ne derece doğru bilemem.
anammmmm valla bravo sana hayatta bakamm bi kan veriyorum tansiyonum oynuo ozelde bisi anlamiyorumda devletteki igneyi bi sokuo kemigim acio resmen :) ama korkma bak daha dogum yapicaksin die kendimi yatistiriyorum :)böyl
böyle bir manyaklığım var işte .babam kalp ameliyatı olmadan önce kalp ameliyatını izledim.ne yapıyorlar bilmek lazım
Yanlış yere sokmaz canım uzman yapıyor bunu tabi hastanenin güvenilir olması şart malzeme steril değilse enfeksiyon çok kötüspinal yapılması
nıda izledim o ne arkadaş on kere iğne sokuyor sonra ince tel hortum sokuyor ilacı vermek için epiduralle aynı yapılış ama yerleri farklı hepsini araştırdım izledim yapılışlarını ama es kaza yanlış yere soktumu bittin Allah korusun hepsinin riski var işte
Değerleri çıkarmışsa yazar canım kağıda bak bakalımbizimkide ayni yapti kalkablrsn tansiyonu olceyim dedi esim cinsiyet dedi suan bilinmez dedi 15.haftada dedi sennki 15.haftadada nie dememiski cins. benim doktor hic boyunu gr demiyor ultrasn kagidinda yaziomu acaba anlamiyormda bakinca
Sen de az değilsin hahahahha iyi bari kadıncağız kötü bişi dememişhahaa bende onu isterim kesin. ben kayinvalidemi beklemistim ayilirken bakalim benimle ilgili ne dicek diye gelin iste :) ama kadincagiz daha ameliyathaneden cikarken isimlerimizi sayip hepsi benim yavrularim hepsini cok seviyorum demisti ameliyathanedekilerde gulmustu kaynana kotu bisi demedi diye :) bende smdi utu yaptim oturdum esim saolsn yardimci olur ama smdi oruclu kiyamiyorum bende evdeyken yapim yavas yavas diyorum 20 sinde yeniden is basi yapcam bidaha artik kadin tutarim diorum yada bakarim duruma gore
Gec kalmis olmam ama esimin o zaman eve gelicegi belli degil canim bakalim artikyoktur canim insallah icini ferah tut .deseydin ya dr a siz boyle dediniz ben suan dahiliyeye gidemem diye..tsh tan anlamıyorum canim ama esin yarin filan gelicekse acelesi yoksa ptesi gt gecmi kalmis olirsun
Ben normal doğumda spinal istemedim ki zaten dayanilmayacak bir ağrı değil başı çıkımda ben ıkınamazsam oksijensiz kalırsa diye korktum açıkçası zaten spinal almaya da gerek yok.diş ağrısına herkes bir müddet dayanmıştır bir farkı yok bence hatta diş daha beterbende spinal olurim diyorum ama tansiyonum yukselir azcik yatstirici katip bayginimsi yapsalar ole olur :) gorumcemde hemsire kayinvalidem gobek fitigndan amlyt olunca spinal olmustu hafif baygnlik halindeydi tansiyonu yukseliyo die ama simdi orda herkes tanidik olumca muamele farkli oluyor ozel de bilmrm yaparlarmi. normal dogumdada agrisiz dogum dedikleri sey o heralde degil mi spinal. ondada sakatliklar olusuyor diolar agri cok oluyormus dogrulamiyormussun. oda korkutuo beni. bu çocuk cikicak Allah in izniylede bakalim nasil :)
Yok belli değil dedi.cinsiyeti belli mi canim
Canim endokrin doktoru gebe olmadan once boyle ayarlamisti hashimoto tiroid var bende duydunmu bilmem ama yavas calisiyor yani.korkma canım. tsh ne idüğü belırsız bişi oldugu için
her ay farklı sonuclar verebılır. doktorunda çok akıllıymıs. sırf ılac dozu için dahılıyeye muayene ucretın neyse o kadar vereceksın. para tuzagı işte başka da bişi degıl. şu 4 gun ondan 3 gun bundan davasını da ılk defa duydum. aynı ılac dgeıl m bu sonucta?
neden ilacını içmeden gittin? ben ilaç içip gidicem
sonucta bu ilaç degıl mı tsh yı yoluna getırmeye calısan.
dınlenme ve su çogu kişiye söylenıyor merak etme yüreğini ferah tut. 3. aydan sonra düşük tehlıkesı baya bı azalıyormus
ılk 3 ay çok önemlıymıs.
Kız 2,5 dediği ne doktorun? Senin bahsettiğin teori mi?Ben normal doğumda spinal istemedim ki zaten dayanilmayacak bir ağrı değil başı çıkımda ben ıkınamazsam oksijensiz kalırsa diye korktum açıkçası zaten spinal almaya da gerek yok.diş ağrısına herkes bir müddet dayanmıştır bir farkı yok bence hatta diş daha beter
Yok ben almıyım bitanem sen seyrettiklerini benim üstümde denemeye kalkarsın allahhhh korusunnnbizimkilerde öyle diyorlar bencede cerrah olmak isterdim ama yanlış seçimler.Kardeşim sünnet olurken herkes hastanede odadan teker teker kaçtı ben başında.Doktora diyorum nasıl dikiyorsun.vs.Doktor bile afalladıElim hafiftir benim krokma canını yakmamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?