2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

soranlara en iyisi '' bakalım allah neyi nasip ederse'' demeke lazım. bundna sonra öyle dıcem ben
herkes kafasına göre yorum yapıyor cunku
e bu deferde büyük konusmus oluyorsun
Aynen doğru diyosun da herkesin söyledikleri beynimin bi tarafına yerleşiyor.gerçi doktora bırakmak Lazım en sağlıklısı neyse onu tercih eder herhalde

Bulamamıştır o heyecanla adamcağız napsın

Sen doktor olmalıymışın ama ben hastan olmak istemezdim
bizimkilerde öyle diyorlar bencede cerrah olmak isterdim ama yanlış seçimler.Kardeşim sünnet olurken herkes hastanede odadan teker teker kaçtı ben başında.Doktora diyorum nasıl dikiyorsun.vs.Doktor bile afalladı Elim hafiftir benim krokma canını yakmamam

hahaa bende onu isterim kesin. ben kayinvalidemi beklemistim ayilirken bakalim benimle ilgili ne dicek diye gelin iste :) ama kadincagiz daha ameliyathaneden cikarken isimlerimizi sayip hepsi benim yavrularim hepsini cok seviyorum demisti ameliyathanedekilerde gulmustu kaynana kotu bisi demedi diye :) bende smdi utu yaptim oturdum esim saolsn yardimci olur ama smdi oruclu kiyamiyorum bende evdeyken yapim yavas yavas diyorum 20 sinde yeniden is basi yapcam bidaha artik kadin tutarim diorum yada bakarim duruma gore

Alakası yok canım oğlumda tam 3 ay çektim gaz sancısını illallah dedirtti bana.gerçek olan birşey varsa gebeligi stresli geçen annelerin bebekleri kesinlikle kolik oluyor

böyl
böyle bir manyaklığım var işte .babam kalp ameliyatı olmadan önce kalp ameliyatını izledim.ne yapıyorlar bilmek lazım
anammmmm valla bravo sana hayatta bakamm bi kan veriyorum tansiyonum oynuo ozelde bisi anlamiyorumda devletteki igneyi bi sokuo kemigim acio resmen :) ama korkma bak daha dogum yapicaksin die kendimi yatistiriyorum :)

Yanlış yere sokmaz canım uzman yapıyor bunu tabi hastanenin güvenilir olması şart malzeme steril değilse enfeksiyon çok kötü

Sen de az değilsin hahahahha iyi bari kadıncağız kötü bişi dememiş Ben evdeyim ama daha önce bi düşüğüm olduğu için pimpirikleniyorum en ufak bi ağrıda oyüzden nezaman temizliğe kalkışsam ağrım oluyo bende artık yapmamaya karar verdim. Eşim yerden çorabını bile almaz vallahi o derece dağınık anca 1500 kere söyleyince yardım ediyo işte ona da ben dayanamıyorum tükeniyorum hadi demekten

yoktur canim insallah icini ferah tut .deseydin ya dr a siz boyle dediniz ben suan dahiliyeye gidemem diye..tsh tan anlamıyorum canim ama esin yarin filan gelicekse acelesi yoksa ptesi gt gecmi kalmis olirsun
Gec kalmis olmam ama esimin o zaman eve gelicegi belli degil canim bakalim artik

Ben normal doğumda spinal istemedim ki zaten dayanilmayacak bir ağrı değil başı çıkımda ben ıkınamazsam oksijensiz kalırsa diye korktum açıkçası zaten spinal almaya da gerek yok.diş ağrısına herkes bir müddet dayanmıştır bir farkı yok bence hatta diş daha beter

Canim endokrin doktoru gebe olmadan once boyle ayarlamisti hashimoto tiroid var bende duydunmu bilmem ama yavas calisiyor yani.
Aynen doktorda akilli sandi kendini.Zaten dedim yanina gelemiyorum bulundgm ilcede yaptirdim sonucum bu dedi dahiliye bakicakti diyo.
Esim gelmis olursa pzt giderim artik dahiliyeye.
Birde bugune kadar tsh ilac icmeden vermemi soyledi doktorlar bende oyle yapiodum canim.3senedir varmi bu hastalik malesef Rabbim beterinden korusun hepimizi
Valla icimi rahatlattin sagol 15 hafta oldu iste artik normal bi gebelik yasamak istiyorum bulantisiz bi sen bi ben kaldik heralde dimi :)

Kız 2,5 dediği ne doktorun? Senin bahsettiğin teori mi?

Yok ben almıyım bitanem sen seyrettiklerini benim üstümde denemeye kalkarsın allahhhh korusunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…