2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

be
bende sezeryandan korkuya normal dogum diyorum. kesmeli bicmeli korkuyorum ikisindende cok korkuyorum bakalim bu çocuk bi sekilde cikicak allah yardimcimiz olsun

o ilk anı sezeryanlada yaşatıyorlar.bir epidurale bakar .

Bugun bi ara oldu gecti ama gecen gun aksam 8e kadar surdu

Canım hashimoto troidte bulantı normal gebeliklere göre fazladır biraz geç geçer malesef seninki bir an önce geçer inşallah
Huuuuu gercektenmi? Sendemi hashimotosun ay doktormu dedi..Panik oldum hep boyle tiksinerek gecicek belkide...Neyse saglikli olsunda yavrucagim

Bende 2 gündür fenayım, açlık hissim var ama gel gelelim yedikten sonra çıkartmicam siye zorlaya zorlaya tuvalete koşmam bir oluyor. Dünkü baş dönmelerimi söylemiyorum bile... Makarna mideni bulandırmaz ye dediler onu bile kabul etmedi midem...bu 2 günde yaşadığımı şimdiye kadar yaşamadım umarım bi sorun yoktur. Meyveyle idare ediyorum ama sanki zayıfladım gibi ve böyle olunca eşim strese sokuyor beni yemiosun yemiosun diye :/ çarşamba doktor kontrolüm var inş kötü bişe yoktur yiyememek zaten suçlu hissettirio

agzı olan konusuyor işte.. insanlar her seye burnunu sokmasını sevıyorlar.
allah hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah ve zaman cabuk gecsın de bakalım bızden de nasıl bişiler cıkacak

kızlar 3-4 gün önce uyurken gerildim ve karnım acıdı sabaha kadar zor uyudum onunla ilgisi var mı bilmiyorum ama iki gündür ağrım falan hiç bişey kalmadı, normal mi acaba,sizde varmı kasık ağrısı falan giden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…