- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #1.601
İnşallah canm sağol :))inş hayırlı haberlerle gelirsin seni de burda görürüz canım
çok sagol canım benim hepimizin duaya ihtiyacı var ve bizlerin duası inş daha çabuk kabul olur..
zayıflık neyse ama beslenme alışkanlıklarında çok güzel,buna ragmen yüksek çıkmasına sasırdım ama tatlım dr un ne dedi peki tam olarak bişi önermişmiydi?
sen yinede çok kafaya takma bu günler beyin kalp erken gelişimleri var bebişi strese sokma tatlım
ben de sana dua edeceğim hersey yolunda gitsin glukoz düşsün diye
canım çok geçmiş olsun inş dr gidince hemen toparlanırsın ciddi bişi yoktur tatlım ,belkide yediğin bişilerle alakalımıdır acaba,inş hersey yolunda gider,dualarım seninle..kizlr aranizda en kotusu ben miyim gidemedim doktora bugun esim kucagimdada olsa goturcem dedi kahverengi akintim artiyo kusuyorum surekli kasik agrilarim zaten iskence gibi oturdum agladim dun esimde cok aci cekiyorum diye agladi benle bide ayiprir solemesi cok kotu ishal olmisim basim donuyo yatarken bile noluyo bana anlamadim
amin inşallah cümlemizine hoş geldiniz o zaman:)
Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
ah tatlım,benim şimdiye dek hiç kilo sorunum olmamıştı,evlenince böle olduya canım benim hikaye çok komik
hele bi sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım zayıflama işin bende:)
bitanem ben zaten yıllardır çok sağlıklı beslenirim
biz eşimle hep korunduk
ilk kez deneme bu ay yapalım dedik
ben hamile kalmışım ama bunu bilmeden 14 gün incir kürü uyguladım
başladığımda zaten hamileymişim
bir de her gün hurma yemeye başlamıştım
sabahları da ekmek filan yemediğim için kahvaltı da genelde
kivi+elma+peynir filan yerim
ama her sabah mutlaka meyva var kahvaltı da
yine hamilelik için muzda yiyince durumum facia olmuş
şimdi bunları bıçak gibi kesicem ama moralim çokkkkk bozuldu
kendime yakıştıramadım yafff
dr un canı resmen sıkıldı
beslenme konusunda çok bilgili değil
14 gün sonra kan tahlili yapcaz yine
şimdi benim 14 gün içinde normale dönmem lazım
merhaba hoşgeldin aramıza hayırlı olsun canımPardon crayzbel ben daha yeniyimde alinti yaparak msj yazmayi bilmiyrm
merhaba canım sen de hoşgeldin hayırlı olsunarkadaşlar merhaba bende 2016 ocak annesiyim inşallah :)
sen böle deyince bi seviniyorum,canım ben de geç gidicektim amadancingqueenn le yazışınca aniden randevu alıp dün gittim
eşime de sürpriz oldu kese yi gördüm iyi ki de gitmişim
yoksa epey beklemeyi düşünüyordum :)))
açlık kan şekeri biraz yüksek çıktı benim de
dün ona canım çok sıkıldı
daha hamileliğin şokunu atlatamamışken bir de bu detaylar...
neyse ki bunlar güzel korkular heyecanlar ve telaşlar :)
ah tatlım,benim şimdiye dek hiç kilo sorunum olmamıştı,evlenince böle oldubuyüzdende diyet yapabilme gibi bi yetim yok,geçtiğimiz aylarda niyetlendim ama canım daha beter çok istedi herseyden..neyse bu konuyu zaten şimdilik erteliyorum,nasipse ilerde kendimi senin ellerine bırakırım artık
kaç yıllık evliydin ve nekadar korundun?
ah işte bu glukozun nedeni bence incir ve hurma meyve şekerleri çok yüksek diye biliyorum bence senin yükseklik onla alakalı..kahvaltıda meyve süper bi alışkanlık ben de kışları değilde yazları çok severim ferah ferah böle bak sen bunları bir bırak bi düşsün sonra yine azar azar yersin bence...
madem tahlil yenilensin ona göre diyetisyene gidersin en kötü ihtimalle, kendin halledemezsen canım,
sen böle deyince bi seviniyorum,güzel bişeye vesile olmak çok güzel yaa
Mrb hanimlar galiba bende hamileyim ama doktora gitmeden sevinemiyorum cunku gecen yil cok hevesliydim dis gebelik oldu ins.saglikli sihhatli bebislerimiz bizimle olurlar
ayy maşallah ne güzel evliliğin tadını çıkarmışsınız şimdide çocugun tadını çıkartcaksınız inşşlah canım..canım 7 yıllık evliyim ve 7 yılda korunduk
ikimiz de çokkkkk yoğunduk
kalan boş vakitler de de bol bol gezdikkk:)
bu ay hamile kalcağım aklıma gelmemişti
ben incir kürünü mayıs ve hazirana hazırlık yapıyordum
umarım nedeni incir hurma meyve dir
Ebnaz yazfiklarini simdi gordum ins bisey yokrur ama gecen yil ayni sekilde siddetli kasik agrisi kusma ve kahverengi akintiyla bekledim sonra ambulansla hastanete zor yetistim ic kanama baslamis tupum patlamis nolur ihmak etme hemen diktora git ins.benimki gibi degildir
ayy maşallah ne güzel evliliğin tadını çıkarmışsınız şimdide çocugun tadını çıkartcaksınız inşşlah canım..
glukoz durumu evet can sıkıcı ama diğer mutluluklarını gölgelemesin..inş ben inanıyorum düşecek o ,ya düşecek ya düşecek:))
ben folik asit içiyorum ama bana dr um balık yağı dememişti canım şimdi aklımda ? oldu bak..
benim demir alt sınır 19 du ,36 çıktı ki üst sınır 300 küüsrlerde,"demir ilacı alayım" dedim "dur bi "dedi dr,"keseyi görelim ilerleyen zamanlarda zaten vereceğiz" dedi(öğrendimki 3. aydan sonra kan ilacı vs veriliyomuş bende şimdi inanılmaz demir yapıcı seyler yiyorum..)
canım ben de geç gidicektim amadancingqueenn le yazışınca aniden randevu alıp dün gittim
eşime de sürpriz oldu kese yi gördüm iyi ki de gitmişim
yoksa epey beklemeyi düşünüyordum :)))
açlık kan şekeri biraz yüksek çıktı benim de
dün ona canım çok sıkıldı
daha hamileliğin şokunu atlatamamışken bir de bu detaylar...
neyse ki bunlar güzel korkular heyecanlar ve telaşlar :)
Mrb kızlar tanışalım mı ben 23 yaşındayım 2 yaşında bi kızım var 3 yıllık evliyim ankarada oturuyorum peki sizler
amin inşallah ben kalp atimina kadar dr gitmicem benim 3 mayisti adet günüm çok erken zaten :)Canım 23 nisanda regl olmam gerekiyordu çok şükür ki olmadım... Doktora gittim çok şükür kesemizi gördük.. Rabbim inşallah tez zamanda senin keseciğide göstersin...
Ebnaz sat tarihlerimiz aynı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?