2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel masallah ikinci cocuk mu olacak sizin :)) onlara bir erkek Kardeş de gerekir ama :))
Ayy bu bebeği bir dogurayim da sonrası için kısmet diyelim gerçi erkek takintim yok iki kız yeter inşallah bana sırtım yere gelmez artık
Benım iki tane kızım var aralarında 3.5 yaş.arada Hır gür oluyor ama genelde çok iyiler bazen abla kardeş bazen yaşı bazen anne evlat
ayy cok guzel

benimde ayni seninki gbi gobeeem :) bende korkuom valla ya vermezsen die bide kalcalarimin büyümesindn cok korkuyorum artik napalik sporla isi halledicez :)

benimde oluyor basdonmelerim. yildizlar cikio dort bi yanimda bi anda :)

Kızlar bana da cok sık oluyor geçen gün kahvaltıdan önce gözüm karardı baktım bayılacak gibiyim Yere oturdum hemen sonra bayılmışım iyi ki oturmuşum yoksa bebişim zarar görebilirdi siz de hemen oturun bas Dönmesi kararma olursa... hemen su ve şeker getirdiler düzeldim, sık sık kararma yaşıyorum nedenini anlamadım

alla alla nie kararma oluoki sor istersen dr. bnimde elim ayagm kesliyo oturuyorum hemen

Yok canim ya doktor ancak 15. Hafta net olarak cinsiyeti soyleyebilirim dedi=/ ama haftaya 2li teste gidicem belki orda bi bomba patlatabilir, umutluyum :) kendini cok yorma kac saat surdu ucak yolculugu.niye okadar agridi acaba belin

Benimde sabah kahvaltıdan önce oldu kahvaltımızı erken yapmalıyız geç saate kalınca fenalaşıyor insan

ayyy ne guzel bizde insallah kucagimiza alicaz bebislerimizi seney sizin gbi olucaz. :) o gunler hic gelmicek gbi geliyor ama gelsin ki sevelim bizde minnoslarimizi :)
bana da öyle zaman geçmek bilmedi sanki hiç 9 ay bitmeyecekmiş gibi geliyordu
şimdii deçok hızlı geçiyorrrr uykumu aldığım tekk bir gün bile yok şuan
hayırlı bayramlar :)

İyi bayramlar fıstık anne adayları...Bakın ben miniğime bayram hediyesi neler aldım

Eklentiler

• lBYP-MC3032_1.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 104
  • lBYP-MC3032_7.webp
    29 KB · Görüntüleme: 89
  • lPAV-9430178_1.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 91
benimde oluyor basdonmelerim. yildizlar cikio dort bi yanimda bi anda :)

Benimde sabah kahvaltıdan önce oldu kahvaltımızı erken yapmalıyız geç saate kalınca fenalaşıyor insan

Ben de hipoglisemi vardı hamilelikten önce sanırım o da tetikliyor Küp şeker atıyorum ağzıma

Kızlar aynı durumu bende yaşıyorum şimdi sizlerinde yaşadığını görünce yazayım dedim...dediğiniz gibi genelde açken biranda çöküp kalıyor insan baş dönmesiyle..Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…