2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

15 dak falan surdu cnmm. Bildigin ultrason muayenesi.tek tek ic organlarinin icine bakip gosterdi.yuz kemiklerini bacaklarini iceledi birazda..azcik hareket ettirmeye calisti bebegi o kdr.ama bizimkinin kipirdamaya niyeti yoktu bu sefer
Gözünaydın canım inşallah hep böyle güzel haberler alırız bebişlerimizden

Ca

Canim dedigim gibi tam 12 de giris yapman gerekiyor randevular kisitli hwmen doluyor hizli olup hemen almalisin telefonla hic alamazsin internetten al
Canim zeynepkamili aradim o yazi dolu oldugunu gosteriyor 12ye 5 kala bakin dedi.Ben hata veriyor sanmistim canim ama meger doluluktanmis.
Burda bi poliklngi aradim 220 tl yapiliyomus
Yengemde 7 aylik hamile onun kontrole gittigi poliklingi aradim 120 tl.mis 20 tl.muayene ucreti dedi yani 140 oluyor..
Egerki zeynepten randevu alamassam orda yaptircam canim
Rabbim.korusun bi problem varsa anne karninda mudahale ediliyormu?Bazen diyorum yaptirmasammi o benim evladm bisey olsada vazgecememki
@turkuaz41 canim senin haftan kac?
Gozunaydn minigin iyiymis cok şükür

Sevgili dünürüm ben o sarı gelenden şüphelenip baktırdım idrara temiz çıktı hamilelikte oluyormuş yaptırdımda içim rahatladı
Sevindim canim dunurum ozellikle idrarinda yanmada enfeksiyon goruluyo sanrim boyle idrarini yaptiktan sonra yanma olur hani elin yara olurda kolonya surersin sizlar ya o tarz bi sizlama onda enfeksiyon cok goruluyomus nedenleri cinsel iliski lavabolar sular yenilen seyler dunurum enfeksiyon olunca erken teshis iyi oluyormus cunku erken doguma neden oluyomus

Bide bebeği ne tarafta hıssedıyorsunuz
Ne demek canim ben solda gissetmstm sonra sagda sonra solda suan sagda hastahanede oldugumdan ultrasyondan bakinca goruyom surekli yer degistiriyo minnosum ama ust tarafa cikiyo erkek asagida olurmus bole karin alt tarafinda ama kiz yukarda tasiniyomus mesala benim kizimin yuzu gobegimin ustunde canim

Aynen oyle canim doluluktan dolayi oluyor bu gece tekrar dene yengenin gittigi klinigi soylersen bende alamazsam aklimda bulunsun anne karninda mudahale oluyor mu hic bilmiyorum canim ama olacagini sanmiyorum

Saol cnm evet cok sukur iyi sonuclar aldik.saglikli bebek hicbir sorun gormedim dedi.valla gecenkinde sormustum ama bu sefer ic organlari damarlari ve kan akisindan bahsedince hic aklima gelmedi.bide galiba bana benziyo
Masallahhh kuzumm bize benzesin cok sevindim daha iyi olur insallah

görüntü çok kötü, hiçbirşey belli değil, doktorun anlamaması çok normal bebek bile zor seçiliyor, eski bir makina sanırım
Guya ozel hastane medipol ama cihaz gercekten hic duzgun cikarmamis bende biraz yakinlastirarak cektim ama belli olmuyor tabi bacaklarini yukari kaldirmis orada poposu gorunuyor

10 gün evde yoktum eşim evi batırmış ya bulaşıklar bile duruyodu yerlere kavun dökülmüş yapış yapış ev kir pas içinde
sabahtan beri temizliyorum eşim halıları çırptı iki odayı sildi sadece.
Sıcak olmasa yorulmuyorum da sıcak bunaltıyor insanı siz nasıl yapiyosunuz temizlik bu sıcakta

Bu arada ametist80 cinsiyeti ögrendin miii bana bir gelin ver boyle olmuyor ev işleri falan tek başıma

Benim eşim de acaip dağınık ve ben artık başedemiyorum. hem yoruluyorum hem temizlemek içimden gelmiyo. Sonra da ev dağınık olunca eşimin kafasının etini yiyorum O da pes etti bi temizlikçi bulmuş haftada 1 gelcek çok şükür kurtuldum sayılır. Oysaki hamilelikten önce nekadar keyifle yapıyodum temizliğimi ama şimdi kolum kalkmıyo resmen

Ya bır yorgunluk var kı anlatamam halsizlik ne kadar sürecek böyle sıze yıne yardım eden var evde olmama ragmen calısmama ragmen kaynanamla altlı ustlu oturmama ragmen kımse yardım etmıyor bana evi b...gotursede :) üstüne üstlük kaynanam gelip dedı ne zaman gelıp benım evı temızledın kaynanasından uzak olanlar çok şanslısınız...hamile hamile kendı evımı hallettım onun evı kaldı ::))

saol canm insallah hepimiz hayirli haberler aliriz. yasamiyor canim dr hemen kalp ameliyatna alicaz demis dgdugu gbi yurtdisindan 3 tane bisi almislr baglanti icin. ama 3 gn yasamis ölmüş. arkadsm bunalimi cok zor atlatti 3 yil oldu. bubyil hamile eylulde dogurcak bu bebisinde cok sukur bisi yok. o genetik bi durummus arastrmislr hickimsede yok bindebirde olabiliomus oda ole sinandi Allahim kimseye yaşatmasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…