- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.501
Ben evdeyken günlük toparlayıp sildiğim için çok zorlanmıyorum. Ama büyük temizliklere biri şart son aylarımda yapamam herhalde.Benim eşim de acaip dağınık ve ben artık başedemiyorum. hem yoruluyorum hem temizlemek içimden gelmiyo. Sonra da ev dağınık olunca eşimin kafasının etini yiyorumO da pes etti bi temizlikçi bulmuş haftada 1 gelcek çok şükür kurtuldum sayılır. Oysaki hamilelikten önce nekadar keyifle yapıyodum temizliğimi ama şimdi kolum kalkmıyo resmen
Oldu canım başka bi isteği varmıymış. Aman çok şükür yaşadığımız yerde hiç akrabamız yok. Eve girip çıkan bi tek samimi arkadaslarımız zaten onlar da temizlik yemek fln uğraşırım diye binbir şartla geliyolar bak geliriz ama temizlikle uğraşma diye. O yönden rahatım evime gelip ayıplıcak kimse yok şükürYa bır yorgunluk var kı anlatamam halsizlik ne kadar sürecek böyle sıze yıne yardım eden var evde olmama ragmen calısmama ragmen kaynanamla altlı ustlu oturmama ragmen kımse yardım etmıyor bana evi b...gotursede :) üstüne üstlük kaynanam gelip dedı ne zaman gelıp benım evı temızledın kaynanasından uzak olanlar çok şanslısınız...hamile hamile kendı evımı hallettım onun evı kaldı ::))
bizimkide tembel hep sakin anca bi el kol kalkar oda size yeter dio :) bakalm bizimki kime benzicek ikimizde uzunuz ama gozu kasi kirpigi babasina benzesin istiyorum. yegeni esime cok benzio herkes babasi sanio kendi evladi da benzesin istiyor um. bitek inadin cekmesin diorm sen inat deilsin ya dio esim bana :)Kiz bisey yapmadi.bu sefer cok hareketsizdi.kafasini oynatti gerindi.parmagini emdi.eli yuzunde uyuyor hep.dr ne yaptysa pek hareket ettiremedi.boy pos da soylemedi benimde ciktiktan sonra geldi aklima.diyorum ya icerdeyken sirf organlara yonelmistik.damar kan deyince aklim basimdan cikti resmen kaninin akisini gorduk.zaten cok heycanlydim.cok korkuyordum
kaba temizlik bi şekilde oluyo ama işte koltuklar silinmiyo duvarlar silinmiyo camlar fln. Koltukların altı bile süpürülmüyo işte eşim süpürdüğünde bi görünen yerleri alıyo okadar. Dıştan bakınca temizmiş gibi duruyo ama içi beni yakıyo resmenBen evdeyken günlük toparlayıp sildiğim için çok zorlanmıyorum. Ama büyük temizliklere biri şart son aylarımda yapamam herhalde.
Sabah dedim aslında birini tutalım da gelsin duvarları falan da silsin hem bayaa tozlanmış. Ben nerden bulacam diyor yeni taşındık bu şehre ben de pek bilmiyorum yapan güvenilir biri nasıl bulacam.
Benim kaynanam 60tan büyük yaşı. Şimdi söylesem ya kendi gelir ya torunlardan gelinlerden birini alır gelir temizler. Utanıyorum.Ya bır yorgunluk var kı anlatamam halsizlik ne kadar sürecek böyle sıze yıne yardım eden var evde olmama ragmen calısmama ragmen kaynanamla altlı ustlu oturmama ragmen kımse yardım etmıyor bana evi b...gotursede :) üstüne üstlük kaynanam gelip dedı ne zaman gelıp benım evı temızledın kaynanasından uzak olanlar çok şanslısınız...hamile hamile kendı evımı hallettım onun evı kaldı ::))
Ya süpürgeyle eğilip baza kanepe dolap altlarını alıyorum iyice. içime sinmiyor başka türlü. Dinlenip dinlenip yapıyorum sıkıntı olmuyor da. Dedigin gibi dip bucak hepsi temizlencek yoksa her şey kirli geliyor gözüme.kaba temizlik bi şekilde oluyo ama işte koltuklar silinmiyo duvarlar silinmiyo camlar fln. Koltukların altı bile süpürülmüyo işte eşim süpürdüğünde bi görünen yerleri alıyo okadar. Dıştan bakınca temizmiş gibi duruyo ama içi beni yakıyo resmenDoğru diyosun yeni bi şehirde iyi birilerini bulmak zor. Ama ayrıntı temizlik için malesef şart. Keşke kendimiz yapabilsek içimize sine sine ama malesef.
Yarin kuzummm sagol tsk edrim bebegim
Ayy canım yapma yaaa ben süpürge işinden çok korkuyorum nedenseYa süpürgeyle eğilip baza kanepe dolap altlarını alıyorum iyice. içime sinmiyor başka türlü. Dinlenip dinlenip yapıyorum sıkıntı olmuyor da. Dedigin gibi dip bucak hepsi temizlencek yoksa her şey kirli geliyor gözüme.
Musmutlu22 alekta movik movik valla bilemiyorum Allah herseyın hayırlısını versın en iyisi uzak kalmak o kadar yuzsuz ınsanlar varkı herkes kendı evını temzlesın gecen yıne gelmıs dıyor ne zaman cay yapıp cagırdın kızlar ınanın hep hasta gıbıyım kusmalarım devam edıyor hıcte ıyı degılım cocugun dogsun ona da karıscaklar dıye korkuyorum kocam da anasının sozunden cıkmıyor saolsun ::)) dıyorum ya sımdıkı aklım olsa asla altlı ustlu oturmazdım kıraya gıderdım en azından huzurum olurdu pofff aglıcam doldum tastım yıne
Gerçekten zor canım. Biz kendi ailemden 10 saat eşiminkinden de 3 saat uzaktayız. Böyle zamanlarda anneme çok ihtiyaç duyuyorum ama yinede akraba ve kv fln olmaması çok iyi diyorum. sen de çok takılma canım söylesinler söylesinler sussunlar. Ne ayıp şey bide çay hizmet bekliyolar. Ben kendimi doyurduğuma şükrediyorum kaldı ki onlara yapıcam. Pes.Musmutlu22 alekta movik movik valla bilemiyorum Allah herseyın hayırlısını versın en iyisi uzak kalmak o kadar yuzsuz ınsanlar varkı herkes kendı evını temzlesın gecen yıne gelmıs dıyor ne zaman cay yapıp cagırdın kızlar ınanın hep hasta gıbıyım kusmalarım devam edıyor hıcte ıyı degılım cocugun dogsun ona da karıscaklar dıye korkuyorum kocam da anasının sozunden cıkmıyor saolsun ::)) dıyorum ya sımdıkı aklım olsa asla altlı ustlu oturmazdım kıraya gıderdım en azından huzurum olurdu pofff aglıcam doldum tastım yıne
yüz üstü yatınca bebeğe zarar olmaz mı yaBak elini karnina koy canim ozellikle yuz ustu yatinca ama biraz yorulduktan sonra damar atiyosa kiz bak bole hizlica damar atar ya
kaçıncı haftalar oluyormus o?Mrb kizlaaarrr detayli ultrasonumuzu yaptirdikkkk
o zaman doktor sana net görüntü vermemiş olabilir cnmGuya ozel hastane medipol ama cihaz gercekten hic duzgun cikarmamis bende biraz yakinlastirarak cektim ama belli olmuyor tabi bacaklarini yukari kaldirmis orada poposu gorunuyor
Ben biraz fazla yürüyeyim hemen sol tarafima ağrı giriyor canım. Tam bacagin kalcada bittiği yer var ya tam orası ağrıyor. Senin de mi orasi?selam kızlar, dün eşim evi süpürürken ben de vileda yaptım ve tozu falan aldım
agır bişi yapmadım ama kalçam agrıdı
var mı benım kadar nazlı olan, yoksa normal mı bu durum?
CANIM DRUNA VE USG YE BAĞLI BAZILARI BİLDİĞİ HALDE RİSKE ATMAK İSTEMİYO BEN 12 HAFTALIKKEN GİTTİM EN GARANTİ 1 BUÇUK AY SONRA GEL DEDİ CİNSİYET İÇİN O YÜZDEN BEKLİYORUM 20. HAFTAMI NERDEYSE DOĞURUCAM :)Kızlar slm bn bişy sorcam acaba en erken ne zaman ögrendiniz cinsiyet gitsem ögrene bilirmiyim ki 13+2 günlik gebeyim yardmcı olursanız sevinirm
ÇOK AZ YOL YÜRÜSEM BENİMDE AYNISI OLUYOselam kızlar, dün eşim evi süpürürken ben de vileda yaptım ve tozu falan aldım
agır bişi yapmadım ama kalçam agrıdı
var mı benım kadar nazlı olan, yoksa normal mı bu durum?
eğilince bel agrısına benzıyor, elledıgımde kalça tarafı :=)Ben biraz fazla yürüyeyim hemen sol tarafima ağrı giriyor canım. Tam bacagin kalcada bittiği yer var ya tam orası ağrıyor. Senin de mi orasi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?