2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben evdeyken günlük toparlayıp sildiğim için çok zorlanmıyorum. Ama büyük temizliklere biri şart son aylarımda yapamam herhalde.
Sabah dedim aslında birini tutalım da gelsin duvarları falan da silsin hem bayaa tozlanmış. Ben nerden bulacam diyor yeni taşındık bu şehre ben de pek bilmiyorum yapan güvenilir biri nasıl bulacam.

Oldu canım başka bi isteği varmıymış. Aman çok şükür yaşadığımız yerde hiç akrabamız yok. Eve girip çıkan bi tek samimi arkadaslarımız zaten onlar da temizlik yemek fln uğraşırım diye binbir şartla geliyolar bak geliriz ama temizlikle uğraşma diye. O yönden rahatım evime gelip ayıplıcak kimse yok şükür Ama yinede düzenli temizlemedikçe insan kendi rahatsız oluyo. Benim sırt ağrım çok oluyo temizlik yapınca. Bide kollarım

bizimkide tembel hep sakin anca bi el kol kalkar oda size yeter dio :) bakalm bizimki kime benzicek ikimizde uzunuz ama gozu kasi kirpigi babasina benzesin istiyorum. yegeni esime cok benzio herkes babasi sanio kendi evladi da benzesin istiyor um. bitek inadin cekmesin diorm sen inat deilsin ya dio esim bana :)

kaba temizlik bi şekilde oluyo ama işte koltuklar silinmiyo duvarlar silinmiyo camlar fln. Koltukların altı bile süpürülmüyo işte eşim süpürdüğünde bi görünen yerleri alıyo okadar. Dıştan bakınca temizmiş gibi duruyo ama içi beni yakıyo resmen Doğru diyosun yeni bi şehirde iyi birilerini bulmak zor. Ama ayrıntı temizlik için malesef şart. Keşke kendimiz yapabilsek içimize sine sine ama malesef.

Benim kaynanam 60tan büyük yaşı. Şimdi söylesem ya kendi gelir ya torunlardan gelinlerden birini alır gelir temizler. Utanıyorum.

Ya süpürgeyle eğilip baza kanepe dolap altlarını alıyorum iyice. içime sinmiyor başka türlü. Dinlenip dinlenip yapıyorum sıkıntı olmuyor da. Dedigin gibi dip bucak hepsi temizlencek yoksa her şey kirli geliyor gözüme.

Musmutlu22 alekta movik movik valla bilemiyorum Allah herseyın hayırlısını versın en iyisi uzak kalmak o kadar yuzsuz ınsanlar varkı herkes kendı evını temzlesın gecen yıne gelmıs dıyor ne zaman cay yapıp cagırdın kızlar ınanın hep hasta gıbıyım kusmalarım devam edıyor hıcte ıyı degılım cocugun dogsun ona da karıscaklar dıye korkuyorum kocam da anasının sozunden cıkmıyor saolsun ::)) dıyorum ya sımdıkı aklım olsa asla altlı ustlu oturmazdım kıraya gıderdım en azından huzurum olurdu pofff aglıcam doldum tastım yıne

Ayy canım yapma yaaa ben süpürge işinden çok korkuyorum nedense Çok dikkat et çok yorma kendini

Gerçekten zor canım. Biz kendi ailemden 10 saat eşiminkinden de 3 saat uzaktayız. Böyle zamanlarda anneme çok ihtiyaç duyuyorum ama yinede akraba ve kv fln olmaması çok iyi diyorum. sen de çok takılma canım söylesinler söylesinler sussunlar. Ne ayıp şey bide çay hizmet bekliyolar. Ben kendimi doyurduğuma şükrediyorum kaldı ki onlara yapıcam. Pes.

Kızlar slm bn bişy sorcam acaba en erken ne zaman ögrendiniz cinsiyet gitsem ögrene bilirmiyim ki 13+2 günlik gebeyim yardmcı olursanız sevinirm

selam kızlar, dün eşim evi süpürürken ben de vileda yaptım ve tozu falan aldım
agır bişi yapmadım ama kalçam agrıdı
var mı benım kadar nazlı olan, yoksa normal mı bu durum?

Kizlar dün doktora gittim. Erkege benzettim ama kesin konusamayiz bu ay dedi doktor.. keşke hic demeseydi kesin olmayinca iyice kafası karışıyor insanin
ayy çok heyecanlı

selam kızlar, dün eşim evi süpürürken ben de vileda yaptım ve tozu falan aldım
agır bişi yapmadım ama kalçam agrıdı
var mı benım kadar nazlı olan, yoksa normal mı bu durum?
Ben biraz fazla yürüyeyim hemen sol tarafima ağrı giriyor canım. Tam bacagin kalcada bittiği yer var ya tam orası ağrıyor. Senin de mi orasi?

Kızlar slm bn bişy sorcam acaba en erken ne zaman ögrendiniz cinsiyet gitsem ögrene bilirmiyim ki 13+2 günlik gebeyim yardmcı olursanız sevinirm
CANIM DRUNA VE USG YE BAĞLI BAZILARI BİLDİĞİ HALDE RİSKE ATMAK İSTEMİYO BEN 12 HAFTALIKKEN GİTTİM EN GARANTİ 1 BUÇUK AY SONRA GEL DEDİ CİNSİYET İÇİN O YÜZDEN BEKLİYORUM 20. HAFTAMI NERDEYSE DOĞURUCAM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…