2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar dün doktora gittim. Erkege benzettim ama kesin konusamayiz bu ay dedi doktor.. keşke hic demeseydi kesin olmayinca iyice kafası karışıyor insanin
ayy çok heyecanlı
Bende dun gittim doktira iki bacak arasi bos dedi kiz desem yanilma payi olur dedi onun icin 16. haftadan sonra netlesir dedi bekliycez artik napalim

Bugün herkesin temizlik günü anlaşılan" saat 12de başladım şimdi bitti ama çok şükür ev mis oldu. Bi camlarım kaldı. :/ çamaşır yıkadım astım 3 makine, evi topladım ki çok dağınıktı,mutfak dolapları, sil süpür, tuvalet banyo oooof. 1 sene iş yapmıycam camlar için de birini tutucam bakalım.

Allh allh neden okadr geç bi gün verdiki senin doktrda iş yok bnce 17 haftalık ve hala cinsiyeti bilemiyo valla şaşırdm bnim bu 3 cü gebeligim diyer ikisini kızımı 4 ayda oglumu 3 aylda ögrendim şimdikinin ne oldugunu kestiremedigim için bilemedim nezamn gitcemi erkekse belli olur kız ise biraz da gç belli olur bide giderim belli olmzsa bide özele güdüyorm muayne parsı fln bilemedim acaba beklesemmi ki

Kiz sen de bayramdan sonra mi yaptin derin temizlik :)

GİTSEM BİLİR BU HAFTALARDA AMA GARANTİCİ Bİ DR UM VAR SANIRIM DETAYLI ULTRASON DA İSTİYCEK O HAFTADA

bizde ikimizde uzunuz.eşim epey uzun.kayınvalidem görümcem benden de uzun ve inceler sorun yok.herkese benzeyebilir ama burunları biraz kötü.en azından benimki kadar güzel değil gözlerde ya ela ya açık kahve bal rengi olursa daha ne istiyim iki tarafta da var.. benimde yeğenim bana çok benziyor muhteşem bir duygu.erkek olsa babasını andırsın isterdim ama burun ve kafa yapısı benim gibi nazik olsun diyorum amaaann hayırlı evlat olsun ama güzel de olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…