2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet dunurum kasiklarin cok agrirsa baktir idrarini yaparken sizlama olursa baktir bide ayiptir solemesi miden bulandiginda sari geliyosa enfeksiyon olma ihtimali yuksekmis canim dunurum
Sevgili dünürüm ben o sarı gelenden şüphelenip baktırdım idrara temiz çıktı hamilelikte oluyormuş yaptırdımda içim rahatladı

Canlarım özellikle çok gezdikten sonra karnı taş gibi olan varmı? Bazen okadar rahatsız ediyo ki düz durmakta zorlanıyorum. Gaz falanmı acaba? Ama özellikle ayakta vakit geçirince oluyo yatarken öyle bi rahatsızlık yok.

iyi geceler annişler
ben kalp atışlarımı karnımda hissediyorum bazen pıt pıt size de oluyor mu bi de bebişini hissedenler kimlerr ben de hissederim inşallah en yakın zamanda

Ben ikili test icin zeynep kamile gitmistim ama dedigim gibi gidecegin tarihten 15 gun once al randevunu mhrs den gece 12 de sistem calisiyor ve hemen doluyor kadin dogum antenatal tanidan alacaksin bilgin olsun

zeynep kamil hastanesi yenilendi bölümlere bile galoş giyilip giriliyormuş.Arkadaşım gitti beğenmiş bilgin olsun canım
Aynen oyle bende ikili icin oraya gittim antenatal tani bolumu ozel hastane gibiydi galos giydirdiler banada iceriye senden baska kimseyi de almiyorlar

Ben ikili test icin zeynep kamile gitmistim ama dedigim gibi gidecegin tarihten 15 gun once al randevunu mhrs den gece 12 de sistem calisiyor ve hemen doluyor kadin dogum antenatal tanidan alacaksin bilgin olsun
Simdi baktimda zeynep kamil antenatal 2 den 20_24hafta arasi olani sectim uygun kriter bulunamadi dedi.2li test antenatal sectim yaptirdimda denemek icin yani onada ayni seyi dedi.Yarin 182yi arayip deneyeym canim birde.Sen ney uzerindenmi almistin randevu?

zeynep kamil hastanesi yenilendi bölümlere bile galoş giyilip giriliyormuş.Arkadaşım gitti beğenmiş bilgin olsun canım
Baktimda mhrs.gov adresnden randevu alamadim.birde yari 182 aricam canim en kotu ihtimal burda yakin bi poliklinik var dogum vs olmuyor ama.kontrol oluyormus ayrintili usg de vardir heralde ona bakarim canim.
Oda olmadi tuzlu olsada tam donanimli ozele mecbur :)

bende atmadm ilk gebelik ogrendgm testi bebegmin gunlugunun basina yapistirdim :) bide ben ovulasyonla yakaladm gnleri ovulasyon tesstlerinin fotolarini silemiyorum elim gitmio :)
Benimde 1bucuk seneden sonra gelince bebis kiyamadim testi atmaya kuzum...
Rabbim kimseye evlat hasreti yasatmasin...Isteyen herkese versin tez zamanda guzel Allahim

herkese günaydın arkadaşlar benimde oğluşum geliyor bir tane 4 yaşında kızım var çok şaşkınım hemde mutlu bi sayfa oluşturulsa bebek cinsiyetiyle ilgili bu arada geçen gün arkadaşın 4 aylık bebeğini yıkıyorduk farkettikki birçok bebe şampuanı göz yakıyo bebeğin gözleri kıpkırmızı oldu ben kızıma hep bübhcen marka kullandım çokda memnunum almanyada çok uygun fiyatı türkiyede biraz daha pahalı aklınızda olsun ıslak mendil ilk aylarda kullanmıcam baby mee var e bebekde alt silme pamuğu ondan almayı planlıyorum suyla kakada yapınca yıkarım zaten şimdi bizde herşey pembe bebek arabasından beşiğe bakalım babamız pembede yatırmam diyor ama ne yapacam iki tane beşiği bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…