- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.441
Gözünaydın canımMerhaba, cinsiyetimiz bugün belli oldu kız mi erkek mi derken, totosu dantelli corapli, sacinda pembe kurdeleleriyle kızım olucakmıs,inşallah sağlıklı bir şekilde kucagimiza bebeklerimizi alırız,
Sevgili dünürüm ben o sarı gelenden şüphelenip baktırdım idrara temiz çıktı hamilelikte oluyormuş yaptırdımda içim rahatladıEvet dunurum kasiklarin cok agrirsa baktir idrarini yaparken sizlama olursa baktir bide ayiptir solemesi miden bulandiginda sari geliyosa enfeksiyon olma ihtimali yuksekmis canim dunurum
Tamam öle yapayım sağol. Sen nasıl oldun bu aradaGonlunce olsn kuzum gitmeden cikolata ye ustune su ic
Ben ikili test icin zeynep kamile gitmistim ama dedigim gibi gidecegin tarihten 15 gun once al randevunu mhrs den gece 12 de sistem calisiyor ve hemen doluyor kadin dogum antenatal tanidan alacaksin bilgin olsunFsm hastanesi eski ptt belki bilirsin ben kontrole oraya gitmistm 1 kez smdi yine aradim burda ayrintili yok kartal umraniye veya zkamili ara dedi.Oralarida yarin ariycam bakalim.olmadi burda ozel arastircam yani istanbulda zaten d.bakirdaki gittgm hastane de var evime gidebilsem sıkıntı. olmiycak
Bı deneyeyim Sağol canımBak elini karnina koy canim ozellikle yuz ustu yatinca ama biraz yorulduktan sonra damar atiyosa kiz bak bole hizlica damar atar ya
Bide bebeği ne tarafta hıssedıyorsunuzBak elini karnina koy canim ozellikle yuz ustu yatinca ama biraz yorulduktan sonra damar atiyosa kiz bak bole hizlica damar atar ya
Aynen oyle bende ikili icin oraya gittim antenatal tani bolumu ozel hastane gibiydi galos giydirdiler banada iceriye senden baska kimseyi de almiyorlarzeynep kamil hastanesi yenilendi bölümlere bile galoş giyilip giriliyormuş.Arkadaşım gitti beğenmiş bilgin olsun canım
Simdi baktimda zeynep kamil antenatal 2 den 20_24hafta arasi olani sectim uygun kriter bulunamadi dedi.2li test antenatal sectim yaptirdimda denemek icin yani onada ayni seyi dedi.Yarin 182yi arayip deneyeym canim birde.Sen ney uzerindenmi almistin randevu?Ben ikili test icin zeynep kamile gitmistim ama dedigim gibi gidecegin tarihten 15 gun once al randevunu mhrs den gece 12 de sistem calisiyor ve hemen doluyor kadin dogum antenatal tanidan alacaksin bilgin olsun
Baktimda mhrs.gov adresnden randevu alamadim.birde yari 182 aricam canim en kotu ihtimal burda yakin bi poliklinik var dogum vs olmuyor ama.kontrol oluyormus ayrintili usg de vardir heralde ona bakarim canim.zeynep kamil hastanesi yenilendi bölümlere bile galoş giyilip giriliyormuş.Arkadaşım gitti beğenmiş bilgin olsun canım
Benimde 1bucuk seneden sonra gelince bebis kiyamadim testi atmaya kuzum...bende atmadm ilk gebelik ogrendgm testi bebegmin gunlugunun basina yapistirdim :) bide ben ovulasyonla yakaladm gnleri ovulasyon tesstlerinin fotolarini silemiyorum elim gitmio :)
Günaydın canım.inşallah öğrenirsin cinsiyetini.haber ver mutlaka :)Gunaydin kizlar,
Heyecandan erkenden uyandim, bugun hastaneyi arayip bugun icin randevu alacam. Cinsiyeti ogrenecegiz insallah.
aamin canimmmBenimde 1bucuk seneden sonra gelince bebis kiyamadim testi atmaya kuzum...
Rabbim kimseye evlat hasreti yasatmasin...Isteyen herkese versin tez zamanda guzel Allahim
Hayırlı olsun canım ,iyi sonuçlar aldın di mi ,ne kadar olmuş minikMrb kizlaaarrr detayli ultrasonumuzu yaptirdikkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?