2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun canım ,iyi sonuçlar aldın di mi ,ne kadar olmuş minik
Saol cnm evet cok sukur iyi sonuclar aldik.saglikli bebek hicbir sorun gormedim dedi.valla gecenkinde sormustum ama bu sefer ic organlari damarlari ve kan akisindan bahsedince hic aklima gelmedi.bide galiba bana benziyo

Saol cnm evet cok sukur iyi sonuclar aldik.saglikli bebek hicbir sorun gormedim dedi.valla gecenkinde sormustum ama bu sefer ic organlari damarlari ve kan akisindan bahsedince hic aklima gelmedi.bide galiba bana benziyo
Çok şükür hayatım ,hep böyle iyi haberler gelsinn inşallah.
Yerim onu ben bi de annesine mi benzioooo

18-23. Haftalar arasi. 18 de hemen yapti saolsun.beklemeye gerek yokki darisi basiniza.. valla hersey geldi aklima
hadi gozun aydin aydin canim darisi basimiza benim dr bisi demedi ozaman agrimdan benimde sormak aklima gelmedi ama 20.23 hafta arasi giderim. bende nasi korkuyorum anlatamam bi arkadsim 5. ayda bebisinin damarlarinin ters oldgnu ogrenmisti hep o aklima geliyor Allahim kimseue yasatmasin. amin.

nasıl bir şey o ters ne demek (( Ne oldu peki?

Çok şükür hayatım ,hep böyle iyi haberler gelsinn inşallah.
Yerim onu ben bi de annesine mi benzioooo
Insallah canimmm allah hepimize saglikli guzel haberler almayi nasip etsinn insallah.evet teyzesi resmen benm.gibi yanaklari ve burnu su an.burnu baba tarafina cekmesin diye cok dua etmistim zaten goz rengi boy pos ceksin de

Saol cnm darisi basina ins..senin iki haftan var sanirim detayli icin..tek tek sordum bende parmaklari var mi iki kolu iki bacagi var mi.ay neler neler dusundum.damarlarindaki kanin akisini bile gorduk cok sukur.. cok uzucu olmus canm yasiyor mu peki bebek ne oluyormus ters olunca

çok heyecanlıyım bende detaylı için ne kadar sürüyor L LiveYourLifeee
15 dak falan surdu cnmm. Bildigin ultrason muayenesi.tek tek ic organlarinin icine bakip gosterdi.yuz kemiklerini bacaklarini iceledi birazda..azcik hareket ettirmeye calisti bebegi o kdr.ama bizimkinin kipirdamaya niyeti yoktu bu sefer

Aminnnnnn cnm aminnn.insallah dogumlarini da burdan paylasmak nasip olsunnnm
inşallah ya yok sezeryan normal dogum heyecanı sonrasında da emiyor emmiyor, sütüm geliyor gelmiyor, uyuyoy uyumuyor telaşları, bebişimizi sagsalim alalım kucağımıza hayırlısı ile...Çok özlüyorum bebeğimi

Kızlar çok mutluyum. Haftasonu tatilinde bir güzel yüzdüm. Havuzada girdim denizede girdim. Çok ii geldi valla. Bayadır kendimi öyle ii ve dinç hissetmemiştim. Hamilelik yüzünden sürekli hasta gibiydim bayadır. Havuzada zor karar verdim ama kimse yoktu havuzda. Klor kokusu da yoktu. Çok temiz görünüyordu . Güvendim girdim. Şuana kadar bişeyde çıkmadı şükür..

Ca
Canim dedigim gibi tam 12 de giris yapman gerekiyor randevular kisitli hwmen doluyor hizli olup hemen almalisin telefonla hic alamazsin internetten al

Saglikli olsunda her turlu hallederiz diye dusunuyorum cnm.zaten allah bizlere bir telaa icin vermis bu mutlulugu.ne kdr buyuk heyecanlar yasiyoruz.bende cok ozluyorummmm

hadi bizimlede paylaş naptı nerelere baktı boyu ne olmuş çatlıcam meraktan
Kiz bisey yapmadi.bu sefer cok hareketsizdi.kafasini oynatti gerindi.parmagini emdi.eli yuzunde uyuyor hep.dr ne yaptysa pek hareket ettiremedi.boy pos da soylemedi benimde ciktiktan sonra geldi aklima.diyorum ya icerdeyken sirf organlara yonelmistik.damar kan deyince aklim basimdan cikti resmen kaninin akisini gorduk.zaten cok heycanlydim.cok korkuyordum

insan bişi çıkacak diye çok korkuyo dimi. bende unuttuğum için sol avcuma yazıyorum sorcaklarımı inşallah hayırlısıyla herkesin güzel çıkar. şu saatten sonra bişi çıkarsa mahvolurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…