- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.461
Mrb kizlaaarrr detayli ultrasonumuzu yaptirdikkkk
Saol cnm evet cok sukur iyi sonuclar aldik.saglikli bebek hicbir sorun gormedim dedi.valla gecenkinde sormustum ama bu sefer ic organlari damarlari ve kan akisindan bahsedince hic aklima gelmHayırlı olsun canım ,iyi sonuçlar aldın di mi ,ne kadar olmuş minik
18-23. Haftalar arasi. 18 de hemen yapti saolsun.beklemeye gerek yokkihayırlı olsun canım ama 20. haftada olmuyo mu detaylı ?
Çok şükür hayatım ,hep böyle iyi haberler gelsinn inşallah.Saol cnm evet cok sukur iyi sonuclar aldik.saglikli bebek hicbir sorun gormedim dedi.valla gecenkinde sormustum ama bu sefer ic organlari damarlari ve kan akisindan bahsedince hic aklima gelmedi.bide galiba bana benziyo
benim de detaylı için doktor randevum tam 18+0'da canım yapıyorlar bu tarihlerdehayırlı olsun canım ama 20. haftada olmuyo mu detaylı ?
hadi gozun aydin aydin canim darisi basimiza benim dr bisi demedi ozaman agrimdan benimde sormak aklima gelmedi ama 20.23 hafta arasi giderim. bende nasi korkuyorum anlatamam bi arkadsim 5. ayda bebisinin damarlarinin ters oldgnu ogrenmisti hep o aklima geliyor18-23. Haftalar arasi. 18 de hemen yapti saolsun.beklemeye gerek yokkidarisi basiniza.. valla hersey geldi aklima
nasıl bir şey o ters ne demekhadi gozun aydin aydin canim darisi basimiza benim dr bisi demedi ozaman agrimdan benimde sormak aklima gelmedi ama 20.23 hafta arasi giderim. bende nasi korkuyorum anlatamam bi arkadsim 5. ayda bebisinin damarlarinin ters oldgnu ogrenmisti hep o aklima geliyorAllahim kimseue yasatmasin. amin.
Insallah canimmm allah hepimize saglikli guzel haberler almayi nasip etsinn insallah.evet teyzesi resmen benm.gibi yanaklari ve burnu su an.burnu baba tarafina cekmesin diye cok dua etmistim zatenÇok şükür hayatım ,hep böyle iyi haberler gelsinn inşallah.
Yerim onu ben bi de annesine mi benzioooo
Saol cnm darisi basina ins..senin iki haftan var sanirim detayli icin..tek tek sordum bende parmaklari var mi iki kolu iki bacagi var mi.ay neler neler dusundum.damarlarindaki kanin akisini bile gorduk cok sukur.. cok uzucu olmus canm yasiyor mu peki bebek ne oluyormus ters oluncahadi gozun aydin aydin canim darisi basimiza benim dr bisi demedi ozaman agrimdan benimde sormak aklima gelmedi ama 20.23 hafta arasi giderim. bende nasi korkuyorum anlatamam bi arkadsim 5. ayda bebisinin damarlarinin ters oldgnu ogrenmisti hep o aklima geliyorAllahim kimseue yasatmasin. amin.
hayırlı olsun saglıklıca devam etsin kucagına al zamanında inşallah darısı da hepimizin başınaMrb kizlaaarrr detayli ultrasonumuzu yaptirdikkkk
15 dak falan surdu cnmm. Bildigin ultrason muayenesi.tek tek ic organlarinin icine bakip gosterdi.yuz kemiklerini bacaklarini iceledi birazda..azcik hareket ettirmeye calisti bebegi o kdr.ama bizimkinin kipirdamaya niyeti yoktu bu sefer
Aminnnnnn cnm aminnn.insallah dogumlarini da burdan paylasmak nasip olsunnnmhayırlı olsun saglıklıca devam etsin kucagına al zamanında inşallah darısı da hepimizin başına
inşallah ya yok sezeryan normal dogum heyecanı sonrasında da emiyor emmiyor, sütüm geliyor gelmiyor, uyuyoy uyumuyor telaşları, bebişimizi sagsalim alalım kucağımıza hayırlısı ile...Çok özlüyorum bebeğimiAminnnnnn cnm aminnn.insallah dogumlarini da burdan paylasmak nasip olsunnnm
Canim dedigim gibi tam 12 de giris yapman gerekiyor randevular kisitli hwmen doluyor hizli olup hemen almalisin telefonla hic alamazsin internetten alSimdi baktimda zeynep kamil antenatal 2 den 20_24hafta arasi olani sectim uygun kriter bulunamadi dedi.2li test antenatal sectim yaptirdimda denemek icin yani onada ayni seyi dedi.Yarin 182yi arayip deneyeym canim birde.Sen ney uzerindenmi almistin randevu?
hadi bizimlede paylaş naptı nerelere baktı boyu ne olmuş çatlıcam meraktanMrb kizlaaarrr detayli ultrasonumuzu yaptirdikkkk
Saglikli olsunda her turlu hallederiz diye dusunuyorum cnm.zaten allah bizlere bir telaa icin vermis bu mutlulugu.ne kdr buyuk heyecanlar yasiyoruz.bende cok ozluyorummmminşallah ya yok sezeryan normal dogum heyecanı sonrasında da emiyor emmiyor, sütüm geliyor gelmiyor, uyuyoy uyumuyor telaşları, bebişimizi sagsalim alalım kucağımıza hayırlısı ile...Çok özlüyorum bebeğimi
Kiz bisey yapmadi.bu sefer cok hareketsizdi.kafasini oynatti gerindi.parmagini emdi.eli yuzunde uyuyor hep.dr ne yaptysa pek hareket ettiremedi.boy pos da soylemedi benimde ciktiktan sonra geldi aklima.diyorum ya icerdeyken sirf organlara yonelmistik.damar kan deyince aklim basimdan cikti resmen kaninin akisini gorduk.zaten cok heycanlydim.cok korkuyordumhadi bizimlede paylaş naptı nerelere baktı boyu ne olmuş çatlıcam meraktan
insan bişi çıkacak diye çok korkuyo dimi. bende unuttuğum için sol avcuma yazıyorum sorcaklarımıKiz bisey yapmadi.bu sefer cok hareketsizdi.kafasini oynatti gerindi.parmagini emdi.eli yuzunde uyuyor hep.dr ne yaptysa pek hareket ettiremedi.boy pos da soylemedi benimde ciktiktan sonra geldi aklima.diyorum ya icerdeyken sirf organlara yonelmistik.damar kan deyince aklim basimdan cikti resmen kaninin akisini gorduk.zaten cok heycanlydim.cok korkuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?