2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy canım yapma yaaa ben süpürge işinden çok korkuyorum nedense Çok dikkat et çok yorma kendini
Valla bayaa yaptım sol omzum tutultu yarına geçer gerçi uzun sürmüyo pek.

selam kızlar, dün eşim evi süpürürken ben de vileda yaptım ve tozu falan aldım
agır bişi yapmadım ama kalçam agrıdı
var mı benım kadar nazlı olan, yoksa normal mı bu durum?
Ya benim de sağ kalça bacak ve rahim ağzında ağrım çok oluyor. Solda sıkıntı yok tek tataflı. :/

Benim de cam ve duvar kaldı bi . Bayaadır yoktum eşim eve şaapmış resmen 10 günlük bulaşık çamaşır kir toz. Affetmedim hepsini temizledim. 6 saat sürdü tam

Ben anadolu yakasindayim canim tesekkur ederim bilgi icin bence yaptir derim bak bir saat sonra dene randevu almayi

Günaydın annecikler
Bugün 14:30da randevum var, patoloji sonuçları bugün çıkacak inşallah güzel sonuçlar alırım.
inşallah canım bizi de merakta bırakma haberdar et olur mu, oglusun kocaman olmultur annesi gitmeden çikolata ye de göstersin kendini oynasın dursun, ben tok karnına gittim, ama tatlı birşey yememiştim uyuyorduu sıpam sırtını dönmüş göremedik yüzünü

bu arada kızlar şöyle bir şey yapsak herkes kaç kiloyla başladı ver her hafta aldığı kiloları yazsak ortalamada ne durumdayız bilsek. bu arada ben spor hocasıyım yıllardır hamile ve doğumdan sonraki üyelerimle çalıştım bir çoğunun ikinci hamileliğini gördüm. aralarında çok zor ve kolay geçenler oldu hem onlarıda paylaşırız. birde en önemlisi kas iskelet sisteminizi korumak ...

ben 54 kilo ile başladım 2 kilo seyahet nedeniyle vermiştim 2. ayda sonra ülkeye dönünce geri aldım
4. ay bugün 54 iloyum
bebişte 14 cm 138 gram :)

ben 43 kiloydum, şimdi 49-50 kiloyum, bebişim de geçen hafta 153 gr dı:)

merhabalar. bende ocak annesi olacağım Allahın izniyle İnşaallah. bulantım yok ama birkaç sabahtır midem ağrıyor kahvaltıdan sonra. halbuki çok birşey de yemiyorum. su ile yapıyorum kahvaltıyı. gaz sorunum oluyor diye sütü bıraktım. sütü mayalıyorum artık. şu pastorize olanlardan, bizim burda şişede satılıyor. günlük süt diye. ömrü en fazla bir haftalık oluyor. geçen onu mayaladım. gayetde güzel yoğurt oldu. yarısını yedim bile. bugün yine mayalacağım. kaynatmadım bile. mayalamak için ısıttım o kadar.
onun harici bel ağrım oluyor. batıyor resmen belim. Allahtan uzun sürmüyor.
sizlerin çoğu okudum da temizlik yapmış. bende çalışıyorum. 5buçukta çıkıyorum. 6 gibi evde oluyorum. bir on dk. dinleniyorum. yemek yapmaya koyuluyorum. yemekten sonra hepten ağırlık çöküyor. birde bende saç dökülmesi oluyor. evin heryeri saç resmen. süpürmeyi çok istiyorum ama anca mutfağa yetiyorum.
bugünde kayınvalidem izmire kızına gidiyor. kaynım ve kayınpederim kalıyorlar. onlara da yemek yapmak lazım. yemeği bol tutacağım yani o gelene kadar. birde çamaşır çıkar. fazlasını yapamam. yapsam kendime yaparım.
cinsiyetimiz belli değil. haftaya salı randevumuz var. İnşaallah öğreniriz. İnsan cidden kızım yada oğlum diye seslenmek istiyor. Bu ara sizleri okudukça hissetme merakı da sardı. elim hep göbeğimde. geçen damar atar gibi hissettim birşeyler ama Allah hayırlısını versin. gönlümde yatan birşey yok. hep sağlıklı olsun yeter diyorum bende.

DETAYLI ULTRASON FİYATLARI NEDİR YAPTIRAN ARKADAŞLAR
Benim gittiğim hastanede cihaz zaten vardı. Sadece profosör muayne ücreti verdim. Ama dışarda sadece ultroson çeken yerleri bilmiyorum canım.
Ne guzel.fotograf gibi))indirect coomb ne.canim,insallah temiz cikmistir

biz de kan uyuşmazlığı var eşimle ve maalesef negatif çıkması gerekirken pozitif çıktı. bebek bana karşı hassasiyet geliştirip kansız kalıyor anlamına geliyor. ama titre diye bir değere bakıldı. yani bu hassasiyetin derecesine. o sonuç yi çıktı. yani endişelenilmeyecek bir boyuttaymış. sadece 4 haftada bir kan verip yükselip yükselmediğine bakılacak. bu cuma yine kan vericem. umarım yükselmeden sorunsuz bir şekilde oğlumu kucağıma alırım.
daha önce de yazmıştım burda zaten. özellikle kan uyuşmazlığı olanlar, kanama yaşamış olanlar, öncesinde düşük veya kürtajı olanlar mutlaka baktırsın indirect coombs'a...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…