- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.621
Valla bayaa yaptım sol omzum tutultu yarına geçer gerçi uzun sürmüyo pek.Ayy canım yapma yaaa ben süpürge işinden çok korkuyorum nedenseÇok dikkat et çok yorma kendini
Ya benim de sağ kalça bacak ve rahim ağzında ağrım çok oluyor. Solda sıkıntı yok tek tataflı. :/selam kızlar, dün eşim evi süpürürken ben de vileda yaptım ve tozu falan aldım
agır bişi yapmadım ama kalçam agrıdı
var mı benım kadar nazlı olan, yoksa normal mı bu durum?
Benim de cam ve duvar kaldı bi . Bayaadır yoktum eşim eve şaapmış resmenBugün herkesin temizlik günü anlaşılan" saat 12de başladım şimdi bitti ama çok şükür ev mis oldu. Bi camlarım kaldı. :/ çamaşır yıkadım astım 3 makine, evi topladım ki çok dağınıktı,mutfak dolapları, sil süpür, tuvalet banyo oooof. 1 sene iş yapmıycamcamlar için de birini tutucam bakalım.
Gecmis olsun cananim Rabbim sifa versin tez zamandaKizlaaarr cok fena grip oldum benn
Ben anadolu yakasindayim canim tesekkur ederim bilgi icin bence yaptir derim bak bir saat sonra dene randevu almayiFerhatpasadaymis. Ilk defa duydum bende canim Ozel Meditime Cerrahi tip merkezi. Sen anadolu yakasindasn insallah.
Bu arada ayrintili ultrason demek fetal anomali incelemesi demekmis.Bugun bu hastaneden ogrendim.Organlarina bakiliyormus.Ben sanirim yaptırmaktan vazgeçtim kararsizim.Rabbimden gelen bas ustune,zaten bisey olsada Allah korusun anne karninda ne yapilcakki.
Aynen cnm devlet zatrn hiç ugraşmıyo ki bn özele gittm doktorm çok uzmn valla şıp diye gördü snde ögrenirsn yaknda inşllh allh gönlüne göre versnHadi yaben bu kez devlet hastanesine gitmistim. Ugrasmadi sanirim.. Gözün aydın bu arada prens geliyor
Çok teşekür ederim canm ewt pirens lerimz geliyo çok şükr saglıklı olsnlarda :)Gozun aydin canim bebegin seni bekletmemis... Hayırlı ugurlu olsun canım oglusun...
Yok hayır yaptırmadm test faln allh saglıklı versn eli aya dügn olsn hayırlısı olsnda doktrumda gerek duymadı zatn sn bilitsn dediIki li test yaptırmış mıydın? Ikılı test e görede cinsiyet tahmini yapıyorlar ya beta h c g den
15 haftalık bebek gayet net bi şekilde gösterir kendini bnce hayırlısı olsn14+2 15 haftalık olduk
yok tatlım eskişehir benim memleketIstanbulda anadolu yakasinda bi yerin fiyatini ogrendim acelya arkadasimiza bahsettim hatta.Istnbuldamisin canim
inşallah canım bizi de merakta bırakma haberdar et olur mu, oglusun kocaman olmultur annesi gitmeden çikolata ye de göstersin kendini oynasın dursun,Günaydın annecikler
Bugün 14:30da randevum var, patoloji sonuçları bugün çıkacak inşallah güzel sonuçlar alırım.
Günaydın annecikler
Bugün 14:30da randevum var, patoloji sonuçları bugün çıkacak inşallah güzel sonuçlar alırım.
Günaydın annecikler
Güzel sonuçlarla donuceksin sen hiç merak etme Betüşcüm :)Günaydın annecikler
ben 43 kiloydum, şimdi 49-50 kiloyum, bebişim de geçen hafta 153 gr dı:)bu arada kızlar şöyle bir şey yapsak herkes kaç kiloyla başladı ver her hafta aldığı kiloları yazsak ortalamada ne durumdayız bilsek. bu arada ben spor hocasıyım yıllardır hamile ve doğumdan sonraki üyelerimle çalıştım bir çoğunun ikinci hamileliğini gördüm. aralarında çok zor ve kolay geçenler oldu hem onlarıda paylaşırız. birde en önemlisi kas iskelet sisteminizi korumak ...
Canım eskişehirde turgay şener diye bi doktor varmış duydunmu? Ben kütahyadan ona ayrıntılı usg için gitmeyi düşünüyorum.yok tatlım eskişehir benim memleket
Benim gittiğim hastanede cihaz zaten vardı. Sadece profosör muayne ücreti verdim. Ama dışarda sadece ultroson çeken yerleri bilmiyorum canım.DETAYLI ULTRASON FİYATLARI NEDİR YAPTIRAN ARKADAŞLAR
Ne guzel.fotograf gibi))indirect coomb ne.canim,insallah temiz cikmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?