- 11 Şubat 2013
- 500
- 375
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #19.001
Ne icin oldugunu soyledi mi doktor? Oyle erken dogum falan getirme aklina ya, hamileligin ilerleyen zamanlarinda duzenli olarak nstye giriliyo diye biliyorum ;-)Kizlar ben hasrahaneden ciktim ya bizi bi nst ye bagladilar cok korktum dogum yapanlari baglarlarms ya dedim erken dogum mu acaba cok korktum ama bisr yapmadilar olumlu cikti sanitim sancim cok yatioruz opuyoruz sizi buarada kpss yide kazanamadim kismet degilmis
gecmis olsn canim kpss icinde zor ama sikma canini her iste bi hayir vardirKizlar ben hasrahaneden ciktim ya bizi bi nst ye bagladilar cok korktum dogum yapanlari baglarlarms ya dedim erken dogum mu acaba cok korktum ama bisr yapmadilar olumlu cikti sanitim sancim cok yatioruz opuyoruz sizi buarada kpss yide kazanamadim kismet degilmis
hahahaa gorumcemin arkadslri ev gormeye geldiginde yatak odasnn ve evdeki tum dolaplarn icini acip bakmislar sanada yapmasnlarKızlar şapır şapır ter döküyorumm... Bir temizlik yapma şeklim var akıllara zarar. Elimdeki x nesneyi alıp en yakın dolabın içine sokuyorum... Annem bir görse yaptıklarımı yüzüme tükürür valla
Utanmasam halının altına süpürücem bugün o moddayım
hahahaa gorumcemin arkadslri ev gormeye geldiginde yatak odasnn ve evdeki tum dolaplarn icini acip bakmislar sanada yapmasnlar
pis kızKızlar şapır şapır ter döküyorumm... Bir temizlik yapma şeklim var akıllara zarar. Elimdeki x nesneyi alıp en yakın dolabın içine sokuyorum... Annem bir görse yaptıklarımı yüzüme tükürür valla
Utanmasam halının altına süpürücem bugün o moddayım
canım ben evde yumurta bile yaptırmam kocama kokusundan midem bulanıyo. ama şimdi burnumu tıkıyorum ve atıyorum ağzıma mecbursun yeeeeeeeKızlar ben çocukluğumdan beri yumurta yiyemiyorum.ysnımda başkası yese kokusundan öğürüyorumbenim gibi olan var mı içinizde?omlet bile yiyemiyorum.anca ekmeği yumurtaya bulayıp kızartıyorum.öyle yiyebiliyorum.ama vicdan azabı çekiyorum.sanki bebeğim gelişmiycek diye.doktorum da beyazını ye dedi ama yemiyorum.
belli bu saaatte cikmasindan sabah 8de geleymis ozaman saha ii olurmusVallahi bize gelen yenge de o potansiyelde birisi stresim o yüzden. Düşün hatun şimdi yola çıkıyormuş gelmek içinMıçtığımın resmidir.
benimde cok midem bulanio ama karabiber dokup yiyorum benim sarisi midemi bulandirio o gerekli deilse yemiim bari bosunacanım ben evde yumurta bile yaptırmam kocama kokusundan midem bulanıyo. ama şimdi burnumu tıkıyorum ve atıyorum ağzıma mecbursun yeeeeeee
benim erken doğum riskim var doktorum kasım sonu bile olabilir dedi.Aranızda ilk ben doğum yapabilirimbende kendim icin aralik 25 gibi dogururum diorum tam ocak 1 31 aralik gosterio dogum zamani normal olursa ocak basi sezeryan olursa kesin aralik olur
anammm kiz allah korusun erken dogumda ii degil. tutsun 2 ay daha icerde 7 ay tutacak ya. soylemedimi yine cinsiyetini git bi devlet hastanesine ogren yaabenim erken doğum riskim var doktorum kasım sonu bile olabilir dedi.Aranızda ilk ben doğum yapabilirimcinsiyetini de doğarken öğrenirim ne kaldı kasım ayına zaten
pis kız
canım zorla değil ya süt içemiyorsan ayran iç yoğurt ye bende süt içmiyorum doktorumada dedim süt içemiyorum ayran içiyorum dedim tamam dedi .Sonuçta süt ürünüBen de arastirdim. Cok akilli, uslu, zeki ve olgun cocuklar olurlarmis. Hirsli ve disiolinli olduklari icin derslerinde de cok basaeililarmis. Yani anneyi hic uzmeyecek ideal bi burc:) ama iste kime sorsam psikolojik sorunlara yatkin olduklaribi soyluyolar (Allah muhafaza) :-D cunku icine kapanik, icini kolay kolay acmayan, sorunlarini tek basina halletmeye calisan, yasitlarina gore hep daha onden ve olgun giden, etrafindaki herkesin sorumlulugunu alan bi karaktere sahip. Bunlaein hepsi cevresindeki insanlar icin bulunmayacak ozellikler ama kendi icin zor, agir bir karakter. Ama yay burcu hep enerjik, disa donuk, kafasini bi seye mesgul etmeye bile zaman bulamayan bi burctur. O acidan yay olsun diyodum :) neyse oglak da iyidir; herkesin imrenecegi cocuklar olurlar insallah:) biz acariz onlari
Benimle aramda sutle oyle bi iliski var. Nirmalde de icemem kokusunu almamak icin cikolatali falan icerdim zorla. Hamilelikte gormeye bile dayanamaz hale geldim. Doktor bana da zorla diyo ama kolay miben de vicdan azabi cekiyorum. Ayranla falan tamamlamaya calisiyorum. Sen de ikame olacak bi seyler arastir istersen yumurta yerine
Allah Kolaylıklar versin zorlu süreç olacak ama inşallah Sağlıcakla alırız hepimiz canım bebişleri kucağımıza. Kan uyuşmazlığının OLDUĞUNU önceden bilmiyorsunuz değil mi?
ne kadar ayıp birşey ya dolap içleri özele girer ben çok saçma buluyorum böyle şeylerihahahaa gorumcemin arkadslri ev gormeye geldiginde yatak odasnn ve evdeki tum dolaplarn icini acip bakmislar sanada yapmasnlar
miş olsun canım kötü şeyler düşünme Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahkan uyuşmazlığı olduğunu biliyorduk. onun için bir iğne yapıyorlarmış 20'li haftalarda. ama bu farklı bir şey. bunu beklemiyorduk. hatta ilk defa duydum ben de başıma gelincesaat ikide doktora gidiyorum bugün. bakalım nasıl geçicek. endişeliyim
tetanoz aşısı canım 20. haftada vuruluyorKızlar sanırım 4. ayda hamişlere tetenoz iğnesi mi ne vuruluyormuş bir bilginiz var mı? Hamilelik döneminde vurulan iğne ne olabilir ki?
Ay ne manyaklar var yaahahahaa gorumcemin arkadslri ev gormeye geldiginde yatak odasnn ve evdeki tum dolaplarn icini acip bakmislar sanada yapmasnlar
Hadi bakalım gazan mubarek kılıcın keskin olsunAnaaaam kadın gelmiş duraktaymış annemlerin evinin ordaSıçtım orrayytt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?