2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ne icin oldugunu soyledi mi doktor? Oyle erken dogum falan getirme aklina ya, hamileligin ilerleyen zamanlarinda duzenli olarak nstye giriliyo diye biliyorum ;-)

gecmis olsn canim kpss icinde zor ama sikma canini her iste bi hayir vardir

hahahaa gorumcemin arkadslri ev gormeye geldiginde yatak odasnn ve evdeki tum dolaplarn icini acip bakmislar sanada yapmasnlar

hahahaa gorumcemin arkadslri ev gormeye geldiginde yatak odasnn ve evdeki tum dolaplarn icini acip bakmislar sanada yapmasnlar

Vallahi bize gelen yenge de o potansiyelde birisi stresim o yüzden. Düşün hatun şimdi yola çıkıyormuş gelmek için Mıçtığımın resmidir.

canım ben evde yumurta bile yaptırmam kocama kokusundan midem bulanıyo. ama şimdi burnumu tıkıyorum ve atıyorum ağzıma mecbursun yeeeeeee

bende kendim icin aralik 25 gibi dogururum diorum tam ocak 1 31 aralik gosterio dogum zamani normal olursa ocak basi sezeryan olursa kesin aralik olur
benim erken doğum riskim var doktorum kasım sonu bile olabilir dedi.Aranızda ilk ben doğum yapabilirim cinsiyetini de doğarken öğrenirim ne kaldı kasım ayına zaten

benim erken doğum riskim var doktorum kasım sonu bile olabilir dedi.Aranızda ilk ben doğum yapabilirim cinsiyetini de doğarken öğrenirim ne kaldı kasım ayına zaten
anammm kiz allah korusun erken dogumda ii degil. tutsun 2 ay daha icerde 7 ay tutacak ya. soylemedimi yine cinsiyetini git bi devlet hastanesine ogren yaa

canım
canım zorla değil ya süt içemiyorsan ayran iç yoğurt ye bende süt içmiyorum doktorumada dedim süt içemiyorum ayran içiyorum dedim tamam dedi .Sonuçta süt ürünü

Allah Kolaylıklar versin zorlu süreç olacak ama inşallah Sağlıcakla alırız hepimiz canım bebişleri kucağımıza. Kan uyuşmazlığının OLDUĞUNU önceden bilmiyorsunuz değil mi?

kan uyuşmazlığı olduğunu biliyorduk. onun için bir iğne yapıyorlarmış 20'li haftalarda. ama bu farklı bir şey. bunu beklemiyorduk. hatta ilk defa duydum ben de başıma gelince saat ikide doktora gidiyorum bugün. bakalım nasıl geçicek. endişeliyim

Kızlar sanırım 4. ayda hamişlere tetenoz iğnesi mi ne vuruluyormuş bir bilginiz var mı? Hamilelik döneminde vurulan iğne ne olabilir ki?

geç
miş olsun canım kötü şeyler düşünme Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…