- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #19.261
benim gttgm hastanede 58 liraymis ayrintili ultrasonnormalde yersek bişi olmaz ama bizim kırmızı etteki demire çok ihtiyacımız var, ben hep yanında şalgamla tüketiyorum , güzel gidiyor:)
ben hamileliğimin başından beri içiyorum, öncesinde de içiyorum doktora sorup devam ettim ama her gün değil, gün aşırı, balıktan tiksindim ben malesef, yeni bitti hapım bu aralar krill yağına geçicem, o omega-3 den daha yararlı
Ton balığı haftada iki kez tüketilebilir, içeriğindeki civadan dolayı fazla yenmesi zararlı, ama haftada 2 ye kadar sıkıntı yok...
o kadar pahalı mı yaayrıntılı ultrason, 300 tl civarı burda hatta, gittiğim hastanede yapılırsa 180 tl ymiş de, muhtemelen iyi bir uzman isterim... Geçmiş olsun bu arada
5 yıl orda yaşadım tüp oğluşumu orda yaptırdım. şu an burdurdayım işim için. ama her hafta babaişkomu görmeye geliyorum. bu aralar değil tabi sıcak basıyor beni ordaEvet canım Antalyadayim sen?
ay susuz çok zor olur. eşine söle damacana su alsın barikizlar gunaydinnn dunden beri hava okdr guzel esioki misss gbi uyumusum ama arkamzdaki siteyi komple araplar aldgndan gece 3te ciyakliyodu veletleri. yan siteden bi kadin cikip bagirdi yoksa ben cikacaktim. ve sabah bi uyandimki su yokdun aksam 10da kesilmis 24 saat suyumuz yok yandik ki ne yandikkkk. bursalilara allah yardim etsin
Ayyy sorma canım sıcaklar artık dayanılmaz oluyor. Hele hamileleri 2 katı etkiliyor sanırım.5 yıl orda yaşadım tüp oğluşumu orda yaptırdım. şu an burdurdayım işim için. ama her hafta babaişkomu görmeye geliyorum. bu aralar değil tabi sıcak basıyor beni orda
Oooo sana klima şart ordaGünaydınnn canım. Bende uyuyamiyorum. Antalya'da uyumak ne mümkün
rica ederim canim benim ben o atakenttekinide ogrenince yazarim yine sana.
hadi gözün aydın. erkekte nüfus patlaması yaşıcazGünaydın bayanlar bizim de cinsiyet kesinleşti erkek olucak hayırlı olsun inşallah
ben burda vantilatörle idare etmeye çalışıyorum ama antalyada klimasız imkansız. odayı soğut üstüne pek vermeAyyy sorma canım sıcaklar artık dayanılmaz oluyor. Hele hamileleri 2 katı etkiliyor sanırım.
Strese girmemiştimki çocuğu strese sokaım tatlım :)) ben stresten olduğunu düşünmüorum bunun hareket etti bebeğim iştestrese sokmuşun çocuğuuuuuuuuuu
kız yanımdaki hatunla tartıştım dedin ya ondan dedim. iyi beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeStrese girmemiştimki çocuğu strese sokaım tatlım :)) ben stresten olduğunu düşünmüorum bunun hareket etti bebeğim işte
Teşekkür ederim canım ....bir kızım vardı bir de oglus olacak inşallahhadi gözün aydın. erkekte nüfus patlaması yaşıcaz
Ay Allah'ım yaaaaaa. Oynatsaydı biraz doktor
Allah'ım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Hastane çıkışı kıyafetlere baktım bende biraz sanırım yazlık bunlar biz Pamuklu organikleri nerden bulcaz bunların araştırmasına mı başlasak artıkTeşekkür ederim canım ....bir kızım vardı bir de oglus olacak inşallah
Canım ayrıntılıda bebişin organlarına baıyolar. Elleri böbrekleri midesi beyni kalbi. Ağırlığı. Bunlara bakıp herşey yolunda dicek sanaYa bu ayrintili ultrason 2li 4lu gibi bi test kapsaminda mi yapiliyo? Bi tedavi iceriyo mu yoksa sadece her sey yolunda mi bakmak icin mi?
Doktor bana soylemedi bile ben 2liyi falan yaptirmadim diye mi acaba? Yani aldirmayi dusunmuyorum demistim, tedavi icermiyosa bi sorun olup olmadigini bilmek istemiyorum dedim 2liyi yaptirmamistim...
Bi de zaten 16. haftadan sonra yasal olarak bebek alinamiyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?