- 11 Şubat 2013
- 500
- 375
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #19.281
Hangi haftalar arasindaydi? Unuttu mu acaba doktor. Bi dahaki gidisim 1 ay sonra, bebek 21.-22. haftada olacak.Canım ayrıntılıda bebişin organlarına baıyolar. Elleri böbrekleri midesi beyni kalbi. Ağırlığı. Bunlara bakıp herşey yolunda dicek sana
Benimkini 17. Haftada yaptı. Unutmamıştır canım ama sen hatırlat. O bakmıştır sıkıntı olmadığı için sölemrmiştir. Bakıyo ultrasonla damardaki kanların akışını gösteriyo kırmızı ve mavi renlerde. 15 dakikada bitiyo zaten.Hangi haftalar arasindaydi? Unuttu mu acaba doktor. Bi dahaki gidisim 1 ay sonra, bebek 21.-22. haftada olacak.
Gerci hic yaptirmamak daha mi iyi acaba
evde 50 lt su var stokluay susuz çok zor olur. eşine söle damacana su alsın bari
çok sağol canım :)
çok sağol canım :)
oglusun hayırlı olsun caninmTeşekkür ederim canım ....bir kızım vardı bir de oglus olacak inşallah
kız yanımdaki hatunla tartıştım dedin ya ondan dedim. iyi beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ben devletteki doktorun özeline gidiorum canım ama devlette bakıo muayenehanesi orda..ücretsiz yapcak kendisi :)Kızlar ayrıntılı ultrason yaptıranlar varmı??? Devlette yapıyolarmı bilginiz varmı 200 dediler ya 75 de muayene ücreti... Devlette yaptırıp memnun kalanlar bi baksanız...
Aynen canm ya bizde öğrenemedk 15+1 deyz doktorumz tahmin bile yapmıyo dün gittik göstermedi de bebişimiz 3 hafta nasıl beklicem başka bi doktora da mı gitsem dıorm cinsiyeti için :)
ablamda devlette yaptırdı bende öyle planlıyorum gayet iyi bakıyorlar... ben cerrah paşada yaptırdım bütün tahlillerimi...Kızlar ayrıntılı ultrason yaptıranlar varmı??? Devlette yapıyolarmı bilginiz varmı 200 dediler ya 75 de muayene ücreti... Devlette yaptırıp memnun kalanlar bi baksanız...
Günaydınlarrr ben yine uyandım bu saatte ya :-(
Buda meziyet valla helal sanaBen sakince tartışırım karşımdakini delirtirim hahah kadına ne çektirdim yol boyunca benim gbi bi cadıya çarptı
saol tatlım 275 cok ya bebişime cici alırım onla ben tabi iyi bakmıyolarsa o ayrı feda olsun o para :)ablamda devlette yaptırdı bende öyle planlıyorum gayet iyi bakıyorlar... ben cerrah paşada yaptırdım bütün tahlillerimi...
amin amin ben artık çok merak ediyorum çünkü :))çok sağ ol canım
amin :=) darısı öğrenmeyenlerın başına
Neler yapmadı ki. Oynadı döndü durdu ama o bacakları açmadı. Bi defa yarım açtı bikaç saniye hemen kapadı. O an bi çıkıntı gördük ama emin olamadı doktor. Cok edepli dedi. Edebini sonraya saklasın içerde ne edebi.Ay Allah'ım yaaaaaa. Oynatsaydı biraz doktore napcaz şimdi
Ben nedense devlet hastanesine daha çok güveniyorum tecrübeleri fazla olduğundanBen devletteki doktorun özeline gidiorum canım ama devlette bakıo muayenehanesi orda..ücretsiz yapcak kendisi :)
Bence de benim alışveriş şansım biraz az ama netten bakarım artık....Allah'ım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Hastane çıkışı kıyafetlere baktım bende biraz sanırım yazlık bunlar biz Pamuklu organikleri nerden bulcaz bunların araştırmasına mı başlasak artık
Teşekkür ederim canım ....oglusun hayırlı olsun caninm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?