2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

o

sagol kuzum dualarini eksik etme ben bitek folik asit iciyorum siz neler iciyosunuz progestrn iciyo musun bide seninki 27martmis sanirim benim 28mart kuzum ben kac haftalik oluyorum keseyi gormedim daha sen gordun mu sancilariniz cok mu benim gibi yoksa benim akintim oldugundan mi bole
Herkes icin o kdr cok dua ediyorum ki sizde eksik etmeyin dualarinizi.sennle aynyz o zaman.benm pzrt degerim 924 du. Su an gozukur 4000 olmustur.guzel arttiysa tabi insama dr um pZrts dedigi icin o gunu bekliyorum.ben progestan kullaniyorum.lekelenmem oldu adet gunu.artik yok birakmak istiyorum ama.bide elevit verdi dr um.folik asit tabiki bide.

o

sagol kuzum dualarini eksik etme ben bitek folik asit iciyorum siz neler iciyosunuz progestrn iciyo musun bide seninki 27martmis sanirim benim 28mart kuzum ben kac haftalik oluyorum keseyi gormedim daha sen gordun mu sancilariniz cok mu benim gibi yoksa benim akintim oldugundan mi bole
Agrin surekli mi cnm.bana bazen oluyor geciyor su ara hafifledi.

Herkes icin o kdr cok dua ediyorum ki sizde eksik etmeyin dualarinizi.sennle aynyz o zaman.benm pzrt degerim 924 du. Su an gozukur 4000 olmustur.guzel arttiysa tabi insama dr um pZrts dedigi icin o gunu bekliyorum.ben progestan kullaniyorum.lekelenmem oldu adet gunu.artik yok birakmak istiyorum ama.bide elevit verdi dr um.folik asit tabiki bide.
bana hic vermedi ya kuzum benim pzt gunu 400du banada pazartesi gel dedi doktorum

kizlar bise sorcam mesala benim son adet tarihin baslangici 28mart ama adetlerimin dongusu uzun olur benim pkoluyum hani tahmin edemem eger bebisim dusmediyse kac haftalik

Kizlar haftada 2 kere balik yememiz lazimmis.balik mevsimide geciyo şansımiza.dardanel ton baligi yesek arada sakıncalı olurmu.bide kucuk baliklar tercih edilmeliymis
Ton Balığı yasak somonu tercih edin dip balığı tüketmeyin çiftlik balıklarını da tavsiye etmem

Ayy kızlar bana somon demeyin. Hamileyken yedim burnuma o kadar pis koktu ki ıyyyyyyyyy.. Bence somon çok faydalı ama evde pişirmeyin derim...

Back
X