2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canmmm cok sasirdim sevindim super bi haber buuu.bende bugun keseyi gordum.beni de on gun sonra cagrdi dr um.kalp atisi duyariz dedi.normal yolla mi oldu cnm ikiz.
Ay evet canim yaa.daha nisanda baslamistik cocuk icin calismaya.cok agladim bugun nasil bakarim diye.kocamlada kavga ettim ustune agladim uzuldum diye.Allahim affetsin cok sasirdim.Rabbim hayirlisini versin bikerede cikartacam insallah.darisi isteyenlerin basina

Ya ben 1 hafta 1 litre su içmiyorumdur çok korkuyorum bu nedenle :KK43:((
Saçlarım platin sarısı(boya) ne yapıcam bilmiyorum hamilelikte kezban gibi gezmek istemiyorum :-):-):-):-)
Ya ben hep derdim ki inşallah ikiz olur diye çok dua bile etmişimdir :) Ama tek kese gözüküyor bende 5 gün sonra bu arada doktora gidicem kalp atışı için devlet hastanesi 14. de gel dedi özele 9. da gidicem inşallah duyarım kalp atışlarını :)

Kızlar bu arada bu hafta sonu bizim ilk anneler günümüz olacak nasıl hissediyorsunuz:KK22::KK22::KK22::KK39:
Uc ay sabretcen canim:) benmde karamel.birbucuk iki ay sonra boyatablrz ama dogal boyayla
Sen iki ayri dr a mi gidiosun.bende mi gitsem cok ultrasonda zararli degil mi canim

Slmmm anne adayları :))
Bende dün öğrendimmm hamile olduğumuuu , bat 28nisandı , dün test yaptım anında çift çiGi belirti hemen gittik kan verdikk 2300çıktı değerimm :))
Allahım sağsalim bebişlerimizi kıcağımıza almayı nasip etsin inş :)

Ya ben 1 hafta 1 litre su içmiyorumdur çok korkuyorum bu nedenle :KK43:((
Saçlarım platin sarısı(boya) ne yapıcam bilmiyorum hamilelikte kezban gibi gezmek istemiyorum :-):-):-):-)
Ya ben hep derdim ki inşallah ikiz olur diye çok dua bile etmişimdir :) Ama tek kese gözüküyor bende 5 gün sonra bu arada doktora gidicem kalp atışı için devlet hastanesi 14. de gel dedi özele 9. da gidicem inşallah duyarım kalp atışlarını :)

Kızlar bu arada bu hafta sonu bizim ilk anneler günümüz olacak nasıl hissediyorsunuz:KK22::KK22::KK22::KK39:
Benim saçlar da röfle
Arkadaşım doğum yapana kadar röflesinden geri kalmadı
Ayyyy düşününce yine heyecan bastı
Hele bi kalp atışını duyalım da:))))

Bende dün öğrendimmm hamile olduğumuuu , bat 28nisandı , dün test yaptım anında çift çiGi belirti hemen gittik kan verdikk 2300çıktı değerimm :))
Tebrikler cnm sen bugüne kadar nasıl sabret böyle benimde bat 28 nisanda ben ögreneli 10 gün oldu :):KK50:

Peki senin sat kaç cnm

Yaa sorma canim cok agladim bugun Allahin gucune gitmez insallah.Rabbim olmayanlarada versin.hala şoklardayim.daha nisan ayinda cocuk olsun diye karar verdik.1 taneye alisirken:KK60:

Canim niye ağlıyorsun bak ne kadar sanslisin Allah bir yerine iki verdi. Allah rizkini da verir sana guc kuvvet de verir. Hic skma canini oyle buyur giderler ki

Hosgeldin canim aramiza gozun aydin hayirli olsun. Insallah canim :nazar:

Uc ay sabretcen canim:) benmde karamel.birbucuk iki ay sonra boyatablrz ama dogal boyayla Sen iki ayri dr a mi gidiosun.bende mi gitsem cok ultrasonda zararli degil mi canim

Kız benim kocam hayatta boyattırmaz. Acaip kuralcıdır :) 2 doktora birden gidiyorum, allah korusun birinin gözden kaçırdığını diğeri görür diye :))) Birde ben biraz garanticiyimdir :-):-) Devletteki doktorum özelden bin kat iyi bir görsen o kadar ilgili ki sevimli zıpır birisi. Hediye falan götürmüştüm unutmamış beni :-):-)

Yaa sorma canim cok agladim bugun Allahin gucune gitmez insallah.Rabbim olmayanlarada versin.hala şoklardayim.daha nisan ayinda cocuk olsun diye karar verdik.1 taneye alisirken:KK60:

Kıyamammm kızz ben sana.... Allah'a o kadar dua etmiştim ki Allah'ım bana ikiz ver tek seferde çözeyim şu bebek işini diye :-):-):-) Pazarlıkla olmuyor bebişim işte... Ne kadar şanslısın, bir kerede 2 bebek sevgisini tadacaksın :)

Kıyamammm kızz ben sana.... Allah'a o kadar dua etmiştim ki Allah'ım bana ikiz ver tek seferde çözeyim şu bebek işini diye :-):-):-) Pazarlıkla olmuyor bebişim işte... Ne kadar şanslısın, bir kerede 2 bebek sevgisini tadacaksın :)
Sagl canim Allah isteyenede verdin insallah.ben yetebilirmiyim diye cok korkuyorum:KK61:

Back
X